Boogie Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Maluchy w domach, zmieniam temat :) Quote
Marylin Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='supergoga']OJ wiem cos o tym. Wiesz może czy udało się Eli odpisac tym którzy przysłali ankiety ale nie dostali psa. Bo mam takie pytanie Z Warszawy - ankieta była - odpisałam, ale może sa i inni tacy? Hihihi - dziś rano Elka wsiadła smutna do mojego auta i powiedziała z łezką w oku: Ehhhh...Wiesz jak ciężko mi było je oddać? Tęsknię! Mam nadzieję, że mają najlepsze z możliwych domków". Czyli tak jak stawiałyśmy Gośka :-) Co do Twojego pytania: Wiem że Elka komuś kto nie dostał psiaka odpisywała i proponowała innego psiaka ale zapytam ją. Sama najlepiej odpowie. Quote
sharka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dziewczyny proszę zajrzyjcie, może będziecie jakoś w stanie pomóc juli88, chociaż dobrym słowem http://www.dogomania.pl/threads/214112-SZCZENIAK-Kluska-potrzebny-Dom-Tymczasowy!!!-Dyzio-u-mnie Quote
eloonia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 supergoga napisał(a):OJ wiem cos o tym. Wiesz może czy udało się Eli odpisac tym którzy przysłali ankiety ale nie dostali psa. Bo mam takie pytanie Z Warszawy - ankieta była - odpisałam, ale może sa i inni tacy? Starałam się odpisać w miarę możliwości - trudno mi powiedzieć czy na pewno wszystkim, bo z niektórymi był kontakt tylko @ a z innymi również telefoniczny. Mam nadzieję, że Państwo z Warszawy wybaczą. Quote
eloonia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zdjęcia Luisa z domu stałego :) Uploaded with ImageShack.us ...mam nadzieję, że będzie ich więcej :) Quote
eloonia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 "wesolych swiat!!! m******* z luvkiem" Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts