kkasiiiar Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [B]Dostałam na konto wpłatę od Miryca tytułem "dla pieska" Wojtusiu czy mógłbyś z Pania to wyjaśnić bo macie kontakt? , jeśli to dla Barta to pieniądze prześle na konto baster i lusi. [/B] Quote
wojtuś Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='kkasiiiar'][B]Dostałam na konto wpłatę od Miryca tytułem "dla pieska" Wojtusiu czy mógłbyś z Pania to wyjaśnić bo macie kontakt? , jeśli to dla Barta to pieniądze prześle na konto baster i lusi. [/B][/QUOTE] Kasiu to pieniążki od Miryca na pieski pod Twoją opieką :) Miryca pamięta też i jest Ci wdzięczna za organizację i poszukiwania Azuli, jak zwiała po przyjeździe do nich ;) Azula to już super domowy psiak :) Quote
kkasiiiar Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='wojtuś']Kasiu to pieniążki od Miryca na pieski pod Twoją opieką :) Miryca pamięta też i jest Ci wdzięczna za organizację i poszukiwania Azuli, jak zwiała po przyjeździe do nich ;) Azula to już super domowy psiak :)[/QUOTE] o matulu ! DZIĘKUJE OGROMNIE ! !Zaraz spłące dług za sterylke aborycyjna suni :) :multi: prosze podziękuj Pani w moim imieniu , a za poszukiwanie Azy nie ma za co dziękować Azulka byla krótko u mnie ale w serce zapadła wiec nie mogłam inaczej postapić :) Quote
wojtuś Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='kkasiiiar']o matulu ! DZIĘKUJE OGROMNIE ! !Zaraz spłące dług za sterylke aborycyjna suni :) :multi: prosze podziękuj Pani w moim imieniu , a za poszukiwanie Azy nie ma za co dziękować Azulka byla krótko u mnie ale w serce zapadła wiec nie mogłam inaczej postapić :)[/QUOTE] Już podziękowałem Mirycy :) Quote
Incia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Zapraszam na bazarek z różnościami, dochód na kieleckie psiaki: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238131-Wittchen-paco-rabanne-i-wiele-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kielc%21Do-19-01-godz-22%21%21%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21[/URL] Quote
baster i lusi Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 zrobiłam przelew za hotel 15. 01. 30x12 zł =360 od 15 .01. do 13.02. Quote
baster i lusi Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) [B]+ 289 zł zamówienie karmy 93 zł 02.01. ------------------------------------- +196 zł Moje rozliczenie będzie wyglądało tak: 2013 STYCZEŃ. [B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 15.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 02.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 07.01. [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł 40 zł wpłynęło 24.12.2012.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone na konto Kasi i ujęte we wcześniejszym rozliczeniu.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR][/B][/B][/B][/B][SIZE=4][B]*[SIZE=2]Miryca 150 zł [COLOR=#006400]wpłynęło 03.01 =============================== +441 -360 opłata za hotel od 15.01. do 13.02. przelew w dniu 15 01. ------------------- + 81 zł stan konta Barta w dniu 17.01. [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green].[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 25.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 50 zł wpłynęło 20.01. za styczeń i luty.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 31.01. [/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] Edited January 31, 2013 by baster i lusi Quote
Czorcik Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Byłam dzisiaj w Nosku, zdjęć nie robiłam bo zimno jak ..........cholera, nie dałam rady. Cóż mogę napisać, Bart wesoły, zadbany, w pełni szczęścia, teraz w zimę wygląda jak niedźwiedź polarny :D Quote
wojtuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Czorcik']Byłam dzisiaj w Nosku, zdjęć nie robiłam bo zimno jak ..........cholera, nie dałam rady. Cóż mogę napisać, Bart wesoły, zadbany, w pełni szczęścia, teraz w zimę wygląda jak niedźwiedź polarny :D[/QUOTE] Dzięki za wiadomości o Barciku :loveu: Quote
wojtuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [B]Kochani jest potencjalny domek dla Barcika :)[/B] Państwo młodzi i zdecydowani, zgodzili się na wizytę p/a, domek na wsi, teren wokół ogrodzony, Bartuś będzie biegał luzem, spał w domku. Miejscowość Konstantynów gm. Rybna pow. sochaczewski. To ok. 30 km od Teresina gdzie jest Bartuś:) [B]Kochani szukamy kogoś do wizyty p/a.[/B] Najbliżej jak popatrzyłem to [B]Sochaczew[/B], Łowicz i trochę dalej Warszawa ;) Quote
Czorcik Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 u mnie tylko weekendy możliwe na wizyty i transporty, ale za tydzień w weekend pomogę :D Quote
wojtuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Czorcik']u mnie tylko weekendy możliwe na wizyty i transporty, ale za tydzień w weekend pomogę :D[/QUOTE] Dzięki Kochana :) Miałbym prośbę o wizytę p/a u Państwa i transport Bartusia do nich, nie mają autka, będziemy w kontakcie, buziak :* Quote
Czorcik Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='wojtuś']Dzięki Kochana :) Miałbym prośbę o wizytę p/a u Państwa i transport Bartusia do nich, nie mają autka, będziemy w kontakcie, buziak :*[/QUOTE] czyli tak jak umawialismy się przez telefon , czekam na info :) Quote
yolanovi Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Nie zaglądałam trochę do Bartusia, a tu takie wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Kciuki za Bartusia i nowy domek! Quote
wojtuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Czorcik']czyli tak jak umawialismy się przez telefon , czekam na info :)[/QUOTE] Tak tak, jak tylko potwierdzę u Państwa wizytę i transport na przyszłą niedzielę, dam od razu znać na wątku i kontakt prześlę na PW :) Dzięki :loveu: [quote name='yolanovi']Nie zaglądałam trochę do Bartusia, a tu takie wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Kciuki za Bartusia i nowy domek![/QUOTE] Kciukamy mocno :):) Quote
baster i lusi Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Trzymam kciuki za domek i chyba się upiję ze szczęścia (jednym piwkiem bo głowa słaba) Quote
wojtuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='baster i lusi']Trzymam kciuki za domek i chyba się upiję ze szczęścia (jednym piwkiem bo głowa słaba)[/QUOTE] Chyba tak Grażynko :multi: Pani Katarzyna potwierdziła, czekają na przyszłą niedzielę na Bartusia cały dzień i jak mówi: "Będzie mu dobrze, teren ogrodzony - nie ucieknie :), przygotujemy się prze ten tydzień na przyjęcie Bartusia" [B]Dorotko[/B] Kochana to prosimy o transport z wizytą na przyszłą niedzielę dla Bartusia :) Quote
erka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 No nie wierzę:crazyeye:! Ta przyszła niedziela, to 3 lutego, czy jeszcze następna? Bo jak następna, to może wcześniej by ktoś mógł pojechac na tą wizytę. Boje się,żeby ludzie się nie rozmyślili, nie znaleźli jakiegos innego psiaka, jak taka szansa jest dla Bartunia. Quote
wojtuś Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) [quote name='erka']No nie wierzę:crazyeye:! Ta przyszła niedziela, to 3 lutego, czy jeszcze następna? Bo jak następna, to może wcześniej by ktoś mógł pojechac na tą wizytę. Boje się,żeby ludzie się nie rozmyślili, nie znaleźli jakiegos innego psiaka, jak taka szansa jest dla Bartunia.[/QUOTE] Tak Erko, to ta najbliższa niedziela 3 lutego :) Państwo czekają już na Barcika, Czorcik (myślę, że razem z Guliwerem) pojadą do Teresina, zabiorą Barcika i odwiedzą przyszły domek w Konstantynowie, to ok. 30 km od hoteliku Barta, jeśli będzie wszystko dobrze zostawią Barcika. Ja myślę, że to duża szansa dla Bartusia i okazja też z transportem - bo będą jechać z Warszawy. Domek z rozmów telefonicznych przedstawia się "bardzo pozytywnie", rozmawiałem i z Panem i z Panią Katarzyną, Bartuś będzie biegał luzem po ogrodzonym terenie wokół i spał w domku :) "Dobrze mu będzie" - to słowa Pani, wypowiedziane ciepło i z troską o pieska. Przyjęła już wstępne uwagi o okresie aklimatyzacyjnym, Dorotka wszystko też opowie ze swojej strony - zna Barcika z nas najlepiej, odwiedza psiaki w "Mokrym Nosku" :) Tak z Dorotką myślimy, wizyta p/a będzie połączona z przywiezieniem Barcika do jego potencjalnego DS, wszystko jednak wskazuje na to, że Bartuś tam zostanie. A Dorotka pojedzie za 2-3 tygodnie w odwiedziny do Państwa i zobaczy jak się sprawuje Bartuś :) Edited January 28, 2013 by wojtuś Quote
Agata P Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 aż się boję ucieszyć ale co tam :multi::multi::multi: mam nadzieję,że to już TEN domek. Quote
erka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Bardzo mocno trzymam kciuki:thumbs:, oby tym razem się udało:). Quote
wojtuś Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Czorcik rozmawiała dzisiaj z Panem i są wszyscy umówieni wraz z Barcikiem na spotkanie w niedzielę 3 lutego :), to jeszcze ..parę dni ;) Quote
yolanovi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='wojtuś']Czorcik rozmawiała dzisiaj z Panem i są wszyscy umówieni wraz z Barcikiem na spotkanie w niedzielę 3 lutego :), to jeszcze ..parę dni ;)[/QUOTE] Bartuś tak długo czekał - niech mu się wreszcie poszczęści:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
savahna Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dowiedziałam się przed chwila od Agaty P.Az zaniemówiłam.Bardzo,bardzo się cieszę:multi::multi::multi: [quote name='erka']Bardzo mocno trzymam kciuki:thumbs:, oby tym razem się udało:).[/QUOTE] A erka do raportu karnego za nieupublicznienie wiadomóści:cool3::cool3: Niech już będzie ten dzień.....:roll: Quote
wojtuś Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Kochani :loveu: Trzymamy wszyscy kciuki :) Tak już Bartuś długo czeka na swój domek, więc ...niech się spełni :) Quote
Recommended Posts