bric-a-brac Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ale rozbrykane, nawet ciuchy posterylkowe nie przeszkadzają :) Quote
bric-a-brac Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dziewczyny, a ta druga sterylka kiedy, nadal są przeciwwskazania zdrowotne? Quote
Tymonka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='bric-a-brac']Dziewczyny, a ta druga sterylka kiedy, nadal są przeciwwskazania zdrowotne?[/QUOTE] Druga sterylka była w poniedziałek :) Quote
bric-a-brac Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wybacz, z doskoku wątki czytam i mi najwyraźniej umknęło ;) Ale to bardzo dobra wiadomość, oby tylko dalej było co i za co z dziewczynami zrobić... Hitoshi, jak tam bazar, robisz? Quote
Tymonka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='bric-a-brac']Wybacz, z doskoku wątki czytam i mi najwyraźniej umknęło ;) Ale to bardzo dobra wiadomość, oby tylko dalej było co i za co z dziewczynami zrobić... Hitoshi, jak tam bazar, robisz?[/QUOTE] Ja przypomnę , proponowałam książki na bazarek , jak by ktoś robił :) Quote
bric-a-brac Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 No chyba Hitoshi ma robić, ja wysłałam jej foty kilku rzeczy od siebie. Ewentualnie, gdyby Hitoshi się wycofała, mogę zrobić bazar. Quote
tusinka22 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Podniosę z wieczora bidule, kurcze co z nimi zrobić??? Quote
Vesper Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Dziewczyny, ja jutro na szybko mogę zrobić bazarek- taki szybki, więc nie będzie może jakiś super, ale zawsze coś... Tylko co da jeden bazarek żeby one nie wracały już do Korabiewic? (Po reportażu w zeszłym roku płakaliśmy oboje z TZem). Czy ktoś ogłasza te słodkie dziewczyny? Bo one są naprawdę słodkie... Sama bym wzięła, ale mam już komplet- 5 psów w dwóch pokojach...;) Sąsiedzi by mnie pognali... Quote
bric-a-brac Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jak będą fundusze, to i hotel się znajdzie... Póki co sytuacja finansowa słaba jak widać. Zresztą, żeby wsadzić do płatnego DT, lepiej mieć jakieś perspektywy możliwości opłacania go. Deklaracje stałe, albo chociaż obecność ciotek, które zechcą bazarki robić. Quote
Plicha Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Powiedzcie jak one z ogłoszeniami, trzeba chyba je maksymalnie ogłaszać, są młodziutkie i raczej bezproblemowe, czy mają allegro? No i trzeba zbierać pieniążki na ich utrzymanie, nawet jednorazowo, bazarki bardzo ważne, w K. nadal źle się dzieje więc niech chociaż one tam nie gniją :( Cały weekend miałam zajęty ale w tym tygodniu będę intensywnie myśleć jak pomóc suniom. Quote
tripti Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 wszystkie ogłoszenia wrzuciłam do pierwszych postów chyba 2 i 3. To nie tak, że nie ma dla nich miejsca w hotelu, po prostu nie ma funduszy na opłacenie tego. Quote
jobu33 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Hej wpłata prezent poszła dla Inki i Bawarki ale mam pytanie . Zadeklarowałam stała kwotę co miesiąc 40 zł ale powiedźcie mi na jakie konto mam wpłacać? Czy na to co dostałam za chrzciny??? Chciałabym zrobic stałe zlecenie a do tego potrzebne mi sa dane do przelewu:) Mam nadzieję,że sunie nie wróca do dawnego miejsca Quote
Plicha Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Widzę że sunie mają dużo ogłoszeń ale pewnie jak ogłoszenia nieaktualizowane to spadają na dół po jakimś czasie. Może wyróżnione allegro by im zrobić, znacie kogoś kto robi? Ja mogę im zrobić ogłoszenia na Gumtree Warszawa i odświeżać codziennie. Ale allegro chyba byłoby najlepsze. Quote
Tymonka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ja im mogę allegro zrobić zwykłe .Chyba , że ktoś chce fundnąć wyróżnienie ( wyświetlenie na stronie kategorii 18,10 zł ) Quote
tripti Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='Anja2201']Ja im mogę allegro zrobić zwykłe .Chyba , że ktoś chce fundnąć wyróżnienie ( wyświetlenie na stronie kategorii 18,10 zł )[/QUOTE] a jak bym Ci przelała tą kwotę z pieniążków, które mają zebrane dziewczynki to mogłabyś wyróżnić? (przelałam na Twoje konto dziś za drugą sterylkę pieniężki) Quote
bric-a-brac Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Allegro zwykłe odnawiam cały czas, raz na jakiś czas mogę podmienić zdjęcia, zmienić tekst. Wyróżnione allegro jest droższe i mniej skuteczne niż wyróżnione gumtree, tak mi się wydaje, chyba że macie inne doświadczenia, Quote
Tymonka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='tripti']a jak bym Ci przelała tą kwotę z pieniążków, które mają zebrane dziewczynki to mogłabyś wyróżnić? (przelałam na Twoje konto dziś za drugą sterylkę pieniężki)[/QUOTE] Pewnie :) Ale może jak allegro jest odnawiane to właśnie to wyróżnić , wyróżnione ma dużo więcej wejść , dla porównania Magik (jeden z moich hotelowiczów ) na zwykłe ma 20-30 wejść na wyróżnione 400 . Myślę , że warto w tytule wpisać mix JRT , przyciągnie więcej ludzi :) Nie mogę się przestawić na nowe imiona , Inka jakoś łatwo mi się w głowie utrwaliła , a bawarka co trochę jest brawurką :D Quote
tripti Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 to jak uważacie??? w te gumtree wyróżnione jakoś bardziej wierzę... na 7 dni to chyba 20 zł? czyli koszty podobne, to jak? może to i to? czy najpierw gumtree? bo to już naprawdę rozpacz... Bawarka - akurat pasuje kolorem białe bleko i taka ruda herbatka :) \ trzeba trzymać się tego JRT, to fajne małe psiaki... Quote
mysza 1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 To i to wyróżnijcie. Według moich obserwacji jednak allegro jest lepsze ale nie wiem, może przypadek. Quote
Tymonka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='tripti']to jak uważacie??? w te gumtree wyróżnione jakoś bardziej wierzę... na 7 dni to chyba 20 zł? czyli koszty podobne, to jak? Bawarka - akurat pasuje kolorem białe bleko i taka ruda herbatka :) \ trzeba trzymać się tego JRT, to fajne małe psiaki...[/QUOTE] To co robić to allegro tak? Nie obiecuję , że dzisiaj , ale jutro na pewno będzie :) Podobno warto też zrobić wyróżnioną tablicę , to ja im zrobię wspólną i wyróżnię , od siebie . Bardzo mi zależy , żeby dziewuchy poszły prosto do ds ode mnie , żeby im w głowach już nie mieszać . Panny czują się bardzo pewnie u mnie , jak siedzą w boksie to każdy może do nich wejść i wygłaskać , ale jak biegają po podwórku to bronią , dzisiaj dziabły brata mojego TZ , nie wiem która , na szczęście tylko uszczypnęła :) A chwilę później jak ja wyszłam na podwórko poleciały się do niego miziać :D Quote
Plicha Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Suńki mają charakterki :) Super że jest tyle ogłoszeń i wyróżnione będą. Ja im jutro zrobię Gumtree na Warszawę bo chyba nie są bardzo daleko od Wawy, jaką miejscowość można wpisać? Quote
Tymonka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Niunie są w Tomaszowie Maz. to jest jakieś 120 km od Warszawy , ja swoim psiakom robię na Łódzkie i Mazowieckie . Quote
pikola Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zapisuje sie u suniek.Moge zamowic wyroznione ogloszenie ,tylko teks i fotki gdzie znajde?Przepraszam,ale nie dam rady wszystkiego przeczytac. Quote
tripti Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='pikola']Zapisuje sie u suniek.Moge zamowic wyroznione ogloszenie ,tylko teks i fotki gdzie znajde?Przepraszam,ale nie dam rady wszystkiego przeczytac.[/QUOTE] teksty Ani wrzuciłam do pierwszego postu, jeszcze muszę ogarnąć zdjęcia, bo jakoś tak nadal nie dociera do mnie, która jest która. Quote
tripti Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 stan finansów orientacyjnie wygląda tak: 40 zł prezencik na chrzciny od jobu333; z bazarku rzeczowego narazie 10 zł plus 30 zł = 40 zł z bazarku cegiełkowego powinno być: 59 klepsydr x 5 zł = 295 zł; mniej więcej 375 zł z tego odjąć 66 zł to jest: 309 zł 16 listopada będzie minus 200 zł Zostaje 109 zł....... i nawet licząc po 20 zł za dobe, nie jestem w stanie tego ogarnąć ani czasowo ani finansowo. Quote
Recommended Posts