Tymonka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dziewczyny są w Tomaszowie Mazowieckim Quote
Plicha Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='jobu33']Oczywiście gdyby nie było żadnego wyjścia bo dalej nie wiem gdzie jest Inka i Bawarka:([/QUOTE] jobu33 suńki mają miejsce w hoteliku tylko mają bardzo mało deklaracji a koszt utrzymania to 600zł miesięcznie, dlatego domki pilnie potrzebne. Quote
tripti Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 nic nie wyszło z dotychczasowych zainteresowanych, jak pani na tak, to mąż jej mówi, żeby poszukała psa bliżej i jej nie zawiezie... i tak w kółko... jeszcze jedna rodzina była, ale nie dostałam nadal dzielnicy i ulicy do wizyty przedadopcyjnej. Może do łodzi jest bliżej? na łódź trzeba je ogłaszać? w korabiewicach ostatnio sporo adopcji było. Quote
jobu33 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jutro na TVN w Uwadze jest program o schronisku w Korabowicach Quote
Plicha Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='tripti']w korabiewicach ostatnio sporo adopcji było.[/QUOTE] W końcu jakaś dobra wiadomość... Dziś na konto dziewczynek dotarły wpłaty: 25zł Agnes_Jot (bazarek książkowo-ubraniowy) 40zł bakusiowa (bazarek świąteczny) 7zł dexterka (bazarek książkowo-ubraniowy) Na koncie jest: 602zł :multi: Mam nadzieję że w końcu będzie jakiś konkretny telefon :roll: Quote
Plicha Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Co tam u suniek słychać? Rozrabiają? :) Quote
Tymonka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Plicha']Co tam u suniek słychać? Rozrabiają? :)[/QUOTE] Rozrabiają :) i tyją strasznie , jedzonko ograniczone do minimum bo panny zaczynają kluski przypominać :)Jeszcze troch i będę je karmą light karmić :D Quote
jobu33 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Witam, to moze wstawisz zdjęcia kluseczek :) Quote
Plicha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jestem za :) :) A w ogóle tak sobie pomyślałam że fajnie by było zrobić im jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń, może by przyciągnęły uwagę. Znasz Anja kogoś kto ma dobry aparat? Nie mówię że te fotki które są nie są ładne ale niektórzy umieją naprawdę śliczne zdjęcia robić :) Quote
sillann Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 jestem i ja u dziewczynek:) domku zglos sie:cool3::cool3::cool3: Quote
tusinka22 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='sillann']jestem i ja u dziewczynek:) domku zglos sie:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] no właśnie domku gdzie jesteś? Quote
Plicha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kochani, zrobiłam bajkowy bazarek dla suniek, jest na nim 80 cegiełek gwiazdek do kupienia, bardzo Was proszę pomóżcie w rozsyłaniu i reklamowaniu bazarku, trwa tylko tydzień i jego powodzenie zależy od ilości osób, które kupią cegiełkę :) I jak ktoś może niech kupi cegiełkę, to tylko 5zł a zapewni naszym suniom utrzymanie :cool3: Zapraszam bardzo serdecznie, może któraś z Was ma małe dziecko i będzie chciała przeczytać mu bajeczkę o dwóch zagubionych suniach ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219643-Bajkowy-bazarek-dla-Inki-i-Bawarki-do-24.12.-do-24-00[/URL] Quote
Plicha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Uff, wysłałam 35 zaproszeń na bazarek, mam nadzieję że ktoś kupi cegiełkę. Jutro będę dalej wysyłać. Quote
ANETTTA Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 a maja one pakiet ogłoszeń ??? lece na ten bazarek Quote
Plicha Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Miały już 2 razy wykupione ogłoszenia na bazarkach, ale wiadomo, trzeba takie pakiety często powtarzać. Z tego co wiem mają też Allegro zrobione przez Anja, Anja dobrze pamiętam? :) Dziękuję ANETTA za zakup na bazarku :) Quote
Tymonka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Dziś przyjeżdża potencjalny domek dla jednej z dziewczyn :)Mój znajomy , wyprowadził się z domu , mieszka teraz sam i szuka małego psiaka dla siebie , dziewczyny mu się bardzo spodobały .W domu rodzinnym ma dwa owczarki , zadbane , leczone , dobrze karmione , mimo dużego podwórza regularnie wyprowadzane na spacery . Oczywiście poinformowałam go o wszystkich procedurach i zgadza się na nie . Quote
Plicha Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Wow ale super wiadomość :multi: Oby się zakochał w którejś a najlepiej w obu :cool3: trzymam kciuki z całych sił :) Quote
jobu33 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ja te z trzymam kciuki i aby wziął obie , bo obojetnie która nie weźmie drtuga będzie bardzo tęsknić:( Quote
Tymonka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='jobu33']Ja te z trzymam kciuki i aby wziął obie , bo obojetnie która nie weźmie drtuga będzie bardzo tęsknić:([/QUOTE] Na obie nie ma szans niestety :( Quote
Recommended Posts