Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='jobu33']Oczywiście gdyby nie było żadnego wyjścia bo dalej nie wiem gdzie jest Inka i Bawarka:([/QUOTE]
jobu33 suńki mają miejsce w hoteliku tylko mają bardzo mało deklaracji a koszt utrzymania to 600zł miesięcznie, dlatego domki pilnie potrzebne.

Posted

nic nie wyszło z dotychczasowych zainteresowanych, jak pani na tak, to mąż jej mówi, żeby poszukała psa bliżej i jej nie zawiezie... i tak w kółko... jeszcze jedna rodzina była, ale nie dostałam nadal dzielnicy i ulicy do wizyty przedadopcyjnej.
Może do łodzi jest bliżej? na łódź trzeba je ogłaszać?
w korabiewicach ostatnio sporo adopcji było.

Posted

[quote name='tripti']w korabiewicach ostatnio sporo adopcji było.[/QUOTE]
W końcu jakaś dobra wiadomość...

Dziś na konto dziewczynek dotarły wpłaty:
25zł Agnes_Jot (bazarek książkowo-ubraniowy)
40zł bakusiowa (bazarek świąteczny)
7zł dexterka (bazarek książkowo-ubraniowy)
Na koncie jest: 602zł :multi:

Mam nadzieję że w końcu będzie jakiś konkretny telefon :roll:

Posted

[quote name='Plicha']Co tam u suniek słychać? Rozrabiają? :)[/QUOTE]

Rozrabiają :) i tyją strasznie , jedzonko ograniczone do minimum bo panny zaczynają kluski przypominać :)Jeszcze troch i będę je karmą light karmić :D

Posted

Jestem za :) :) A w ogóle tak sobie pomyślałam że fajnie by było zrobić im jakieś ładne zdjęcia do ogłoszeń, może by przyciągnęły uwagę. Znasz Anja kogoś kto ma dobry aparat? Nie mówię że te fotki które są nie są ładne ale niektórzy umieją naprawdę śliczne zdjęcia robić :)

Posted

Kochani, zrobiłam bajkowy bazarek dla suniek, jest na nim 80 cegiełek gwiazdek do kupienia, bardzo Was proszę pomóżcie w rozsyłaniu i reklamowaniu bazarku, trwa tylko tydzień i jego powodzenie zależy od ilości osób, które kupią cegiełkę :) I jak ktoś może niech kupi cegiełkę, to tylko 5zł a zapewni naszym suniom utrzymanie :cool3: Zapraszam bardzo serdecznie, może któraś z Was ma małe dziecko i będzie chciała przeczytać mu bajeczkę o dwóch zagubionych suniach ;)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219643-Bajkowy-bazarek-dla-Inki-i-Bawarki-do-24.12.-do-24-00[/URL]

Posted

Miały już 2 razy wykupione ogłoszenia na bazarkach, ale wiadomo, trzeba takie pakiety często powtarzać. Z tego co wiem mają też Allegro zrobione przez Anja, Anja dobrze pamiętam? :)
Dziękuję ANETTA za zakup na bazarku :)

Posted

Dziś przyjeżdża potencjalny domek dla jednej z dziewczyn :)Mój znajomy , wyprowadził się z domu , mieszka teraz sam i szuka małego psiaka dla siebie , dziewczyny mu się bardzo spodobały .W domu rodzinnym ma dwa owczarki , zadbane , leczone , dobrze karmione , mimo dużego podwórza regularnie wyprowadzane na spacery . Oczywiście poinformowałam go o wszystkich procedurach i zgadza się na nie .