Seaside Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Szaruś juz w wąyku transportowym!!! Quote
Pitty Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Moja Mama dzisiaj rano wysle te pieniazki. Quote
przyjaciel_koni Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pojawiły się pewne problemy. 1. Odległość wynosi ok. 400 km !!!!!!!!!!!!!!!! 2. Bardzo proszę Magdinę o wyjaśnienie o co tu chodzi !!!! (poniżej cytat) `witam serdecznie. Kilka dni temu byłam w schronisku w Przyborówku, tyle się o nim nasłuchałam jak tam pięknie że postanowiłam to "nowoczesne, europejskie schronisko" zobaczyć. Jestem w SZOKU!!!!! To skandal w jakich kojcach są tam psy. Nie dziwi że doszło do tragedii (pogryzły się dwa psy). Jeśli nie zmieni się zabezpieczeń kojcy to takie sytuacje będą się powtarzać a pani Wanda w tej sytuacji jest bezsilna. Ja przestrzegam , jak przyjdą mrozy zamarznie woda. Postawione baraki mają tak wielkie szpary i pozbawione są ogrzewania ( dwa maleńkie grzejniki na prąd nie rozwiąrzą potrzeb). Mam pytanie do Kociary czy była tam pani w środku? Quote
Magdina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 juz wyjasniam!! Przyborowek to miejsce gdzie gimna chciała nprzeniesc P.Wande z jej psami z jej prywatnego przytuliska w Sycynie-stad została eksmitowana bo psy przeszkadzały sąsiadom- P.Wanda jak zobaczyła to nowe schronisko to sie nie zgodziła na przeprowadzke tam ,własnie ze wzgledu na to co jest napisane w cytacie-to zreszta pisała jej przyjaciolka,ktora jej pomaga!! całe szczescie ktos podarował fundacji ziemie ze starym gospodarstwem w Wagrowcu!i tam sie własnie teraz P.Wanda przenosi,trwa remont itp o ktorym pisałam w watku. Gdyby było wiecej rak do pomocy to tam mozna zrobic super przytulisko na miare europejska!to marzenie P.Wandy!ludzie jej pomagaja wiec roboty postepują! Quote
Magdina Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ostatnio z powodu tego gminnego schroniska wybuchły awantury miedzy ludzmi z gminy a P.Wanda ,ktora nie chce sie tam przeniesc-zreszta miejsc jest tylko dla połowy psow i reszte trzeba by uśpic na co ona w zyciu sie nie zgodzi bo psy sa u niej dożywotnie!!Ona chciałabym stworzys przytulisko dla starych psow,ktore nie maja szans na adpocje a u niej moga w miare godnie dożyc ostatnich chwil. Ok w razie pytan ,pytajcie śmialo Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Mój Boże przytulisko dla starych porzuconych psów....marzenie....ile jest tych bidaków... Quote
przyjaciel_koni Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dzięki Magdina za wyjaśnienie, bo nieco zgłupiałam. To pozostało tylko rozwiązanie problemu nr 1 czyli odległości 400 km !!!!!! Na dodatek nie jest to na uczeszczanej przez Dogo trasie. Boję się, że rozbijemy się o ten przejazd. Jakoś nic mądrego nie przychodzi mi do głowy. To poważny kłopot. Quote
Magdina Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 można go zawiezc do Szamotuł k/Poznania bo tam mieszka P.Wanda i poki co codziennie jezdzi do Wagrowca tyle tylko,ze maluchem..i nie wiem czy by tam Szarik wlazł Quote
Seaside Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Na starym wątku grunge napisałą o prawdopodobnym tymczasie, czytałyście??? Quote
Pitty Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Nie wiem ,czy na cos sie ta informacja przyda , ale : moja siostra mieszka w Poznaniu. To nie jest daleko od Szamotul i Wagrowca.Moze jezeli ktos by z Szarikiem dojechal chociaz do Poznania, moge spytac siostry , czy nie zawiozla by go do Pani Wandy. Quote
Pitty Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szarikowi i Wam Kochani , zycze Szczesliwego Nowego Roku i trzymam kciuki z calych sil.:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 SZARIKU OBY TO CO ZABRAŁ STARY ROK PODAROWAŁ CI NOWY 2007 DOMEK ...NAJWSPANIALSZY... :BIG::laola: Quote
przyjaciel_koni Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Przyłączam się do życzeń Agi - takie są optymistycznie kolorowe !!!!! Quote
Aga_Mazury Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Seaside napisał(a):Czekamy na wieści od Grunge co z domkiem tymczasowym!!! i trzymamy kciuki :kciuki: Quote
Pitty Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :happy1::loveu::calus::modla:Ja z Bandim tez trzymamy kciuki ! Quote
Seaside Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 I co Grunge????????? Są wieści?????? ja to już jak na szpilkach siedzę :oops: Quote
Seaside Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Szaruś ma już skarpetkę :) - a w niej 112 zł :multi: Dziękujemy!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Grunge i jak???? Quote
constancja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 To ja deklaruję na hotelik lub tymczas wszystkie wpływy z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2706733#post2706733 Quote
Seaside Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Szaruś jest w schronisku w Rybniku. Grunge mówiła o prawdopodobnym ale nie pewnym jeszcze tymczasie w pobliżu Rybnika - płątnym tymczasie (ok 150 zł miesięcznie jak pamiętam??) Jeśli to nie wypali to ma miejsce w Sycynie w przytulisku (ok 200 zł miesięcznie + koszty transportu, którego nie możemy jakoś znaleźć to ok 400 km) Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 zaczynam się niecierpliwić....:razz: Szarik co z Tobą będzie facet?...:cool3: Quote
Recommended Posts