Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem skąd Smerfi ma taką manierę, ale podczas zabawy próbuje mnie złapać ząbkami za nos:mad: Oczywiście nie jest to objaw agresji tylko złości, w celu zwrócenia na siebie wiekszej uwagi, a właściwie to maksium mojej uwagi, która jest podzielona na nią i na Florka, tak by żadne nie czuło się zaniedbywane czy bardziej rozpieszczane.

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dorota k.']Jędzuchna Mała. Dziewczyny- szukamy ochraniacza na nos dla Cioci Michelle. Wie ktoś , gdzie taki kupić;). Mizianko dla Cudownej Parki poproszę.może skarpetkę albo rękawiczkę ;)

Posted

Dobra, dobra Ciotki, Wy jaj sobie ze mnie i z mojego nosa nie róbcie:mad:
Ja jeszcze męża ani dzieci nie mam, więc dobrze byłoby żeby ewentualnie zobaczyli mnie z kompletną twarzą :eviltong:

Posted

michelle04 napisał(a):
Dobra, dobra Ciotki, Wy jaj sobie ze mnie i z mojego nosa nie róbcie:mad:
Ja jeszcze męża ani dzieci nie mam, więc dobrze byłoby żeby ewentualnie zobaczyli mnie z kompletną twarzą :eviltong:

kuzynka męża po zrobieniu operacji plastycznej nosa szybko dobrego męża znalazła ;)

Posted

przekleję z wrocławskich okruszków:

Poker napisał(a):
Macie jakąś naprawdę malutką sunię , do 5 - 6 kg i 6 lat? Mam domek we Wrocławiu. Maść i długość sierści obojętna. Będzie jeździć tramwajem z właścicielką.

Posted

chcą sunię. Czy Smerfetka jest bardzo bojaźliwa? Bo przyszły DS przemieszcza się tramwajem i chodzi o to ,żeby pańcia mogła sunię unieść, a się nie podźwignąć.

Posted

Poker napisał(a):
chcą sunię. Czy Smerfetka jest bardzo bojaźliwa? Bo przyszły DS przemieszcza się tramwajem i chodzi o to ,żeby pańcia mogła sunię unieść, a się nie podźwignąć.

nie ,jeste bardzo rozbrykana ale smiala i lubi byc na raczkach
nie boi sie jazdy autem i kocha byc blisko czlowieka:0
jest drobna i nie wazy duzo

Posted

giselle4 napisał(a):
nie ,jeste bardzo rozbrykana ale smiala i lubi byc na raczkach
nie boi sie jazdy autem i kocha byc blisko czlowieka:0
jest drobna i nie wazy duzo

jednym słowem idealna:)

Posted

Widziałam Słoneczko :) Znaczy się kinolek wporzo :) Myślę, że pokocha jazdę tramwajem i noszenie na rączkach. Trzymam kciukasy. Dziewczyny jesteście WSPANIAŁE :) Pozdrowi0nka a dla Smerfi całuski:)

Posted

dorota k. napisał(a):
Widziałam Słoneczko :) Znaczy się kinolek wporzo :) Myślę, że pokocha jazdę tramwajem i noszenie na rączkach. Trzymam kciukasy. Dziewczyny jesteście WSPANIAŁE :) Pozdrowi0nka a dla Smerfi całuski:)

się podłączam i trzymam kciukasy:)
w podpisie bazarek na Smerfetkę:)