Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie dziękuj Grażynko, tylko tak mogę pomóc, bardzo bym chciała, żeby maleństwo znalazło naprawdę dobry dom, niestety moi znajomi są bardzo wygodni i owszem kochają moją Lisunię, ale sami nie chcą przygarnąć żadnej biedy

Posted

ulka 1108 napisał(a):
nie dziękuj Grażynko, tylko tak mogę pomóc, bardzo bym chciała, żeby maleństwo znalazło naprawdę dobry dom, niestety moi znajomi są bardzo wygodni i owszem kochają moją Lisunię, ale sami nie chcą przygarnąć żadnej biedy

najwazniejsze ze był pierwszy telefon
Ona jest taka malutka ze mam nadziej do Swiat ją oddac do adopcji

Posted

Smerfi biega- a raczej spaceruje - już po ogrodzie bez smyczy, bo pilnuje się i nie ma zbyt dużych potrzeb w rozładowaniu energii. Wychodzi, załatwia potrzeby i biegiem pod drzwi wejściowe. Dzisiaj chciałam zrobić z nią rundkę po ogrodzie i wiecie co? Dziewczynka po liściach za mną nie poszła, obiegła je i tylko po trawce biegała,a gdy poszłam w najodleglejszy kąt ogrodu myśląc, iż pobiegnie za mną, to tylko stała i obserwowała mnie kiedy wrócę do niej :evil_lol: Cwaniara:diabloti:
Ta psinka naprawdę nie potrzebuje dużo, nie jest wymagająca pod względem jedzenia ani spacerów, potrzebuje tylko...duuuużo miłości!!!