Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Bircia jako foka :)
http://i1365.photobucket.com/albums/r759/birra12/p15_zps74eb32c2.jpg

Ozzy też tak w wodzie wygląda ;)

Birra wodę kocha, najchetniej by z niej nie wychodziła :-) :-). I mogła by robić za fokę przez pół dnia, ale po morskiej wodzie ma mega sraczkę... Napije się świństwa przy aportowaniu a później nie wiadomo czy sprzątać to co z niej wypływa czy raczej do słoika łapać...

chita napisał(a):
:evil_lol: to sie nazywa polska goscinnosc widziana oczami kota...

Honorata jest bardzo gościnna... Wiele mieszkań juz odwiedziła ;-)

agaga21 napisał(a):
cuuuuudne zdjęcia!!! już się nie mogę doczekać by wyściskać grubą:loveu::loveu::loveu:
a sąsiad niech sobie drzwi zamyka jak mu biedny, mały kotek przeszkadza:eviltong: mam nadzieję, że ranka szybko się zagoi.

Już niedługo :-) Ja dni odliczam :-)

A sąsiadowi to właśnie Seban powiedział, żeby sobie drzwi zamykał, albo sobie odstraszaczem w sprayu je opryskał, bo my nie jesteśmy w stanie tego kota w domu utrzymac. Ona dostaje totalnego szału, jak jej wypuścić nie chcemy. Jak nie chce to nie wychodzi, ale jak poczuje potrzebę, to nie ma zmiłuj ;-)

inga.mm napisał(a):
sprytna dziewczynka. U siebie oszczędza, do sasiadów chodzi sie zywić i to nie byle czym, a ze stołu..
Czy sztućców tez uzywa?

I tu trafiłaś. Jakiś czas temu zastanawialiśmy się, jakim cudem nasz kot histeryk, który wiecznie wybrzydza przy misce jest coraz grubszy... No i teraz wiemy. Radzi sobie bidulka jak może.
A sztućców pewnie używa, bo to kulturalna dziewczyna :-)

lula2010 napisał(a):
piekne zdjecia Rodzinki i psicy,pogody i morza zazdroszcze :lol: zdrowka dla kici :lol:

Dziękuje bardzo :-) Kocica zdrowieje w oczach :-) Najlepiej widać, po częstotliwosci jej spacerów ;-)

Dzisiaj Inga miała impreze szkolną :-) Ostatnie popołudnie dla starszaków :-) Idzie od września do trzeciej grupy :-) Jest dumna i blada :-) I ja też :-) Bo wiekowo powinna jeszcze zostać, ale nauczycielka twierdzi, że szkoda jej zostawiać, bo będzie stała w miejscu :-) Także ostatni tydzień szkoły przed nami i wakacje :-)

Posted

Z dzisiejszej wycieczki... Najpierw zwiedzilismy port, później odwiedzilismy krowy a na końcu plaża :-)

Po wycieczce towarzystwo padło. Birra do tej pory lezy w tej samej pozycji ;-)

Posted

magdabroy napisał(a):
Oooooooo, Birra z piłeczką :)

Birra na plaży ma zawsze piłeczkę, tylko zazwyczaj jej nie widać w tym malutkim pyszczydle ;-)

Posted

bira napisał(a):
Zobaczcie jakie zdjęcia znalazłam dzisiaj w komputerze :-) Az mnie rozczuliło :-)

to inga, prawda?

a biania ile ma dokładnie? kiedy 2 lata skończyła?

Posted

To Biana. Przy Indze zazwyczaj Amba leżała... Zaraz przeszukam, może i Inga się znajdzie ;-)

A Biania skończy trzy lata 28 września, pomiędzy naszymi dziewczynami jest prawie rok różnicy, ale w tym wieku to pikus :-)

Posted

bira napisał(a):
To Biana. Przy Indze zazwyczaj Amba leżała... Zaraz przeszukam, może i Inga się znajdzie ;-)

A Biania skończy trzy lata 28 września, pomiędzy naszymi dziewczynami jest prawie rok różnicy, ale w tym wieku to pikus :-)

ooo, to mnie zaskoczyłaś, byłam pewna, że to inga! na pierwszym zdjęciu strasznie podobna do teraźniejszej ingi.
myślałam, że jakieś max 8 miesięcy jest między naszymi dziewczynami ale faktycznie, różnica wielka nie jest.

Posted

Agata, bo one w sumie podobne sa do siebie :-) Teraz tak oglądam stare zdjęcia, to widze ogromne podobieństawa między nimi. Na niektórych zdjęcia, Seban nie wiedział na którą patrzy ;-)