Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ostatnie zdjęcie genialne :evil_lol:
Edit:
O, widze, ze dodalas wiecej fot, nie mam jak zacytowac, bo pisze z tableta (wrrrrr) ale chidzilo mi o to pierwsze z dzisiaj jak bira drze jape.kolejne też swietne, pipka się zadomowila u was a z psami pomału dojdzie do ładu :) całusy dla grubej♡♥♡

Edited by agaga21
Posted

u nas ok. zabiegana jestem tradycyjnie ;-) Pika coraz fajniejsza. socjalizujemy się :-) ma coraz więcej kolegów i koleżanek. ma jednego kumpla pita, który po 10 minutach zabawy z tym czubkiem wieje do panci ;-) chłopak kompletnie bez kondycji... Birra ją kocha absolutnie. pozwala jej na wszystko. młoda wykorzystuje to jak może ;-) kot jej nie lubi, ale w birowym łóżku śpi cala trojca ;-)

Posted

Wczorajszy spacerek :-) Poznaliśmy kilka nowych psów :-) Zachowanie Pikulindy coraz bardziej poprawne :-)

Dziewuszysko ukradło naszą zabawkę... ale za taką urodę wybaczamy ;-)

Posted

[quote name='bira']Dzisiaj Birra obchodzi swoje 10 urodziny :-) Nie wiem kiedy to zleciao, ale życzę mojej królewnie przynajmniej jeszcze raz tyle :-)

no to stowki dla Pannicy z tej okazji w zdrowiu i kondycji zyczymy :new-bday: :tort: :BIG:

Posted

lula2010 napisał(a):
no to stowki dla Pannicy z tej okazji w zdrowiu i kondycji zyczymy :new-bday: :tort: :BIG:

Dziękuje bardzo :-)
Przekażę jubilatce :-)

Posted

Birre dopadł wielki głód, więc posiliła się padłymi krabami i jakimiś drewienkami...

Wszystko zapiła morską wodą i na efekty nie trzeba było długo czekać...

Inusiowe zdobycze

Posted

[quote name='bira']

n tym zdjęciu widać jak bardzo pika jest ingi I TYLKO ingi:evil_lol: widać, jak dziewczyna kocha swojego pieska:loveu:

dla birrusi buziaki urodzinowe od nas i najlepsze życzenia:loveu:
niesamowicie dziewczyny radzą sobie w dużym stadzie. super takie wspólne spacery w dużym gronie!