Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany ale wy macie super z tym morzem i plaza...Birra w pelnej formie :razz: musisz jej tylko takie cus pomaranczowe dokupic co mial Micz Bjukanan :eviltong:

Posted

chita napisał(a):
Rany ale wy macie super z tym morzem i plaza...Birra w pelnej formie :razz: musisz jej tylko takie cus pomaranczowe dokupic co mial Micz Bjukanan :eviltong:
albo bikini w stylu pameli :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='inga.mm']pnienkne uszydła....
http://i1365.photobucket.com/albums/r759/birra12/P1010124-001_zpsf3d1c7dc.jpg

Każde żyje swoim życiem :-)

[quote name='magdabroy']Ale Birra się wyszalała :) Śliczne foty :loveu:

Fajnie, że pogoda do Was dotarła :)

Dzięki :-)
A u nas juz po pogodzie ;-) Dzisiaj całe 10 stopni i deszcz. Jestem pod wrażeniem ;-)

[quote name='unikatowydiament']świetne focie:)

[quote name='chita']Rany ale wy macie super z tym morzem i plaza...Birra w pelnej formie :razz: musisz jej tylko takie cus pomaranczowe dokupic co mial Micz Bjukanan :eviltong:

To pomarańczowe coś mogło by moja kruszynkę jeszcze do morza znieść ;-) Nie nie nie ;-) Patyki i piłki muszę wystarczyc ;-)

[quote name='fonia123']witamy się w Birrowej galerii :) cudne foty. Fetowa zazdraszcza wypoczynku nad morzem ;)

Witamy :-) I nad morze zapraszamy :-)

[quote name='agaga21']albo bikini w stylu pameli :cool3::evil_lol:

Birra woli toples ;-)

[quote name='Alicja']Ozzy zazdraszcza Birze morza

Birra zazdrasza Ozziemu takich wypasionych terenów spacerkowych :-) Tych lasów cudnych :-)

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)

Hej :-)

[quote name='lula2010']cudo foty :lol: ,zazdroszcze normalnie.....

[quote name='magdabroy']Kasia, masz pełną skrzynkę :mad:

Cholera dopiero odpychałam...

Miałam zaganiany tydzień. W pon byłam w pracy. O 18, kiedy sponiewierana kończyłam szykować obiad, zadzwoniła pani ze szkoły, żeby mi przypomnieć, że w pon zaczynają sie zajęcia... No i bieg po zdrowie... We wtorek to samo... I tak cały tydzień ciągle coś. We wtorek dodatkowo Inga miala dentystę, myslałam, ze ma wizytę na 14. A miała na 10. zaiuważylam to o 9:35. Biegiem do szkoły odebrać j i do tego dentysty... Złamałam chyba wszystkie przepisy, przejechalam połowę czerwonych świateł... Ale nie wiem jakim cudem zdążyłam... Dzięki bogu, bo gdybym nie dojechała to musiała bym 100 kary zapłacic. A tak mamy przynajmniej zęba wyleczonego :-)
No i moja ciocia zmarła. Ta od szerszenia... W sobotę.

Posted

bira napisał(a):

No i moja ciocia zmarła. Ta od szerszenia... W sobotę.

o jejku, a ja właśnie dziś przy tej naszej "przygodzie" z szerszeniem przypomniałam sobie o twojej cioci i miałam się ciebie pytać czy się wybudziła ze śpiączki. bardzo mi przykro kasiu :(
(*)

Posted

agaga21 napisał(a):
o jejku, a ja właśnie dziś przy tej naszej "przygodzie" z szerszeniem przypomniałam sobie o twojej cioci i miałam się ciebie pytać czy się wybudziła ze śpiączki. bardzo mi przykro kasiu :(
(*)

Już wszyscy w zasadzie pogodzili się z tym, że ona nie obudzi sie. To było dla niej wybawienie... Ale fakt, że przez jednego cholernego robaka umarła tak fajna, pozytywna osoba jest dla mnie nie do ogarnięcia...

Posted

magdabroy napisał(a):
Przykro mi Kasiu :(

To opróżnij tę skrzynkę, bo chcę wysłać PW :)

Czysta :-)

unikatowydiament napisał(a):
przykro Nam bardzo:-(

lula2010 napisał(a):
przykro mi :shake:

Dla niej to lepiej... Przynajmniej już się nie męczy...

Posted

Przykre, że Ciocia nie mogła wrócić do normalnego życia, jednak była w śpiączce dość długo, bez nadziei na wybudzenie.
Dla niej to koniec męki, którą fizycznie, niewątpliwie, odczuwała, dla rodziny zakończenie tego beznadziejnego stanu. Poza tym Ciocia miała już swoje lata, więc kawałek życia przeżyła.
Niech spoczywa w pokoju.

Posted

[quote name='Angi']http://i1365.photobucket.com/albums/r759/birra12/6_zpse75f48fc.jpg co to za zwierz?

Krowa szkocka czy jakos tak... Pierwszy raz jak je zobaczyłam, mało na zawal nie padłam, bo kompletnie się ich tam nie spodziewałam. Seban pofrunął za Birrą, jak tamta je zobaczyła... A dzisiaj te cholery wyszły sobie na droge i łaziły to w jedną to w drugą... przejść koło nich nie miałam jak, bo w Birre killer wstąpił, do tego wózek wypchany po brzegi rónymi plażowymi badziewiami i prawie z butów wyskakiwałam...

Uciekam spać... może mi się uda ;-)

Posted

magdabroy napisał(a):
A skąd te krowy powychodziły? Chyba powinny być na pastwisku, a nie na plaży :D

Kasiu, jeszcze raz dzięki za zabawki :)

Te krowy mieszkają na wydmach. Koło mnie, przy tej psiej plaży przebudowali trochę, założyli płot i puścili atrakcje :-) fajne są :-)
A za zabawki to ją dziękuje, że je zabranianie :-) U nas już z nich powyrastaly i bez sensu się poniewieraly..

unikatowydiament napisał(a):
a te krowy super:loveu:

Też mi się podobają :-)