WATACHA Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 jakie uchole śmieszne :) [url]http://i1365.photobucket.com/albums/r759/birra12/15_zps9df2c4db.jpg[/url] No jaka modnisia :) [url]http://i1365.photobucket.com/albums/r759/birra12/13_zps064ddecd.jpg[/url] Quote
agaga21 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='magdabroy']Kasia, a co tu tak cicho?[/QUOTE] pewnie dziewczyny się plażują :) kasia, mam nadzieję, że przynajmniej w połowie macie taką piękną pogodę jak my. Quote
*Magda* Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='agaga21']pewnie dziewczyny się plażują :) kasia, mam nadzieję, że przynajmniej w połowie macie taką piękną pogodę jak my.[/QUOTE] Jak ma taką pogodę jak ja, to o plażowaniu można zapomnieć :roll: Od tygodnia tylko deszcz, deszcz, deszcz... :angryy: Quote
chita Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Kasia potrzebuje Twoj adres bo mam przesylke dla Twojego Tzta ;) Quote
bira Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='magdabroy']Kasia, a co tu tak cicho?[/QUOTE] nie mam netu... Seban postanowił zmienić operatora... I zmienił na jakieś mega "g" do którego potrzebujemy jakiś kabel, który podobno jest gdzieś pod podłoga.. Poszukiwania trwają... Mam porozbierana podłogę, poodrywane plinty a kabla brak. Korzystam z kom ale limit wyczerpała i chodzi jak krew z nosa.. [quote name='agaga21']pewnie dziewczyny się plażują :) kasia, mam nadzieję, że przynajmniej w połowie macie taką piękną pogodę jak my.[/QUOTE] mamy cudna pogodę....10 stopni i deszcz. I tak od nie pamiętam kiedy... [quote name='magdabroy']Jak ma taką pogodę jak ja, to o plażowaniu można zapomnieć :roll: Od tygodnia tylko deszcz, deszcz, deszcz... :angryy:[/QUOTE] ta pogoda to jakiś horror... [quote name='lula2010']zagladamy sobotnio :lol:[/QUOTE] :-) [quote name='unikatowydiament']witamy się,miłego wieczorku:)[/QUOTE] Dzięki i wzajemnie :-) [quote name='lula2010']co u Was tak cicho?pozdrawiamy :lol:[/QUOTE] Brak netu. A ten który jest, jest tragiczny [quote name='chita']Kasia potrzebuje Twoj adres bo mam przesylke dla Twojego Tzta ;)[/QUOTE]D Dzięki wielkie za pamięć :-) już wysyłam Quote
agaga21 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 kasia, u nas też 10 st i deszcz, więc się nie łam. z netem porażka....planujesz wakacje w pl? Quote
bira Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Pewnie, że planuje :-) jadę ok 20 lipca, bo wtedy Indze zaczynają się wakacje i uciekam do domu :-) 10 jadę z koleżanka, dzieciakami i psami w okolice Ojcowa :-) Może uda nam się jeszcze coś zorganizować :-) Agata, tej pogody ją mam naprawdę dość... Od początku wiosny mieliśmy ledwie kilka fajnych dni. Jest okropnie zimno.. Jutro odpalamy ogrzewanie, bo Biała znowu uginają chodzi. Mam nadzieję, że w Pl lato będzie fajne :-) Quote
lula2010 Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 dobrze ze to tylko net:multi:...przestalo wreszcie lac ,ale jest tylko 7 stopni....:mad: Quote
chita Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='bira']Karolina, masz skrzynkę zapchana ;-)[/QUOTE] juz odtykam ale jak sie zapcha przez spam to pisz na fejsie ;) Quote
bira Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='lula2010']dobrze ze to tylko net:multi:...przestalo wreszcie lac ,ale jest tylko 7 stopni....:mad:[/QUOTE] U nas dzisiaj 10 także szał ;-) Ale nie padało :-) [quote name='chita']juz odtykam ale jak sie zapcha przez spam to pisz na fejsie ;)[/QUOTE] Już wysyłam :-) Quote
bira Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) :)[/QUOTE] Dobry :-) [quote name='inga.mm']Co słychac na froncie zmagań rodzinnych?[/QUOTE] Spoko, żyjemy :-) Zaczęłam kraść internet... Bo nadal kabel nie został znaleziony, a wg firmy telekomunikacyjnej musi być w domu. No więc skoro jest w domu, to oni nie moga nam za darmo pociągnąć nowego, a jak chcemy to 300 euro i mam kabel. To mam w doopie, bo to nie moje mieszkanie, nie mam zamiaru tutaj długo mieszkać, bo sprzedajemy swoje i chcemy kupić coś fajnego na koniec roku. Więc nie będę dziadowi sponsorować kabla, tym bardziej, że żyjemy z nim na wojennej ścieżce ;-) Moja mama przyjeżdża w niedzielę, odliczam dni, bo potrzebuje troche oddechu ;-) No i wczoraj dostałam cios w głowe... Zrobiło się cieplo. Było ok 20 stopni, więc żaden upał, ale fajne ciepło, słońce i nareszcie trochę normalności. Poszłam z Birrą do parku... Masakra. Przyszło ciepło i kondycja Birry wysiadła. Była tak słaba, że ledwo do domu wróciła. A bynajmniej nie byłysmy długo, bo ona zaraz zaczęła szwankować. Muszę z nia iść koniecznie do weta, ale to w Pl, bo tutaj powiedzą mi, że to starość. No ja rozmumiem, że ona nie ma 5 lat, ale może jakieś wspomagacze chociaż dostanie... Wystraszyłam się wczoraj. Ale dzisiaj pogoda w normie, 11 stopni, to i gruba odżyła :-) W każdym razie, mam nadzieje, że lato nie da jej popalić za bardzo w tym roku... Quote
inga.mm Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Bira - koniecznie rozważ immunodol i biogen. Wiesz jak problematyczne zdrowotnie mam zwierzaki, a jednak maja całkiem niezłe wyniki, bo szprycuję je tymi specyjałami i dobra kamą wetową. Polecam z serca i doświadczenia Quote
agaga21 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 zdrówka dla szarej. mam nadzieję, że to było tylko chwilowe osłabienie. Quote
Oscar Patric Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 My także zdrowia życzymy,miłego popołudnia:) Quote
bira Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Napisałam się, napisałam i się skasowało... Dziewczyny, nie wiem czy to tylko u mnie, czy cała dgm sie pozmieniała? Gdzie sa multicytaty? Nic nie czaje... Inga, te leki o których piszesz to sa weterynaryjne? One sa wzmacniające? Będe musiała zaczać czyms Birre wspomagać, bo mi się dziewczyna starzeje... :-( Agata, ona tak na to ciepło zareagowała, teraz jak jest chłodno to i Birra ma się lepiej. Kurcze, starość nie radość... Unikatowy, dzięki :-) Moja mama przyjechała :-) Nareszcie ktoś poza mną będzie w tym domu jakieś obiadki gotował :-) W niedziele bylismy na super imprezie organizowanej przez nasz ulubiony sklep zoologiczny :-) Organizuja to od dwóch albo trzech lat, od kiedy zmienili lokalizację :-) Promują tam psie sporty :-) Jest narrawde fajnie, każdy może popróbować, albo chociaz popatrzec na profesjonalistów :-) Moje dziewczyny zachwycone, co prawda każda czyms innym, ale jednak ;-) Indze pobobały się najbardziej tańce z psem, skoki do wody i obrona. Biance malowanie twarzy i stoiska z pierdołami ;-) Mam zdjęcia, ale wstawie jutro, bo musze je pozmniejszac. Wstawiłam na fb, ale tam mam w oryginalnym rozmiarze ;-) Quote
bira Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Świetna, Full atrakcji dla dzieciaków, łącznie z jakimis dmuchamymi zakmami i innymi bzdetami. A za dwa tygonie niecale sa dni otwarte w schronisku. Tez mają byś pokazy szkolenia, atrakcje dla dzieciarni, więc jedziemy obowiązkowo :-) Quote
Recommended Posts