Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

jakie uchole śmieszne :)
[url]http://i1365.photobucket.com/albums/r759/birra12/15_zps9df2c4db.jpg[/url]

No jaka modnisia :)
[url]http://i1365.photobucket.com/albums/r759/birra12/13_zps064ddecd.jpg[/url]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Kasia, a co tu tak cicho?[/QUOTE]

pewnie dziewczyny się plażują :)
kasia, mam nadzieję, że przynajmniej w połowie macie taką piękną pogodę jak my.

Posted

[quote name='agaga21']pewnie dziewczyny się plażują :)
kasia, mam nadzieję, że przynajmniej w połowie macie taką piękną pogodę jak my.[/QUOTE]

Jak ma taką pogodę jak ja, to o plażowaniu można zapomnieć :roll: Od tygodnia tylko deszcz, deszcz, deszcz... :angryy:

Posted

[quote name='magdabroy']Kasia, a co tu tak cicho?[/QUOTE]

nie mam netu... Seban postanowił zmienić operatora... I zmienił na jakieś mega "g" do którego potrzebujemy jakiś kabel, który podobno jest gdzieś pod podłoga.. Poszukiwania trwają... Mam porozbierana podłogę, poodrywane plinty a kabla brak. Korzystam z kom ale limit wyczerpała i chodzi jak krew z nosa..

[quote name='agaga21']pewnie dziewczyny się plażują :)
kasia, mam nadzieję, że przynajmniej w połowie macie taką piękną pogodę jak my.[/QUOTE]
mamy cudna pogodę....10 stopni i deszcz. I tak od nie pamiętam kiedy...

[quote name='magdabroy']Jak ma taką pogodę jak ja, to o plażowaniu można zapomnieć :roll: Od tygodnia tylko deszcz, deszcz, deszcz... :angryy:[/QUOTE]

ta pogoda to jakiś horror...

[quote name='lula2010']zagladamy sobotnio :lol:[/QUOTE]
:-)

[quote name='unikatowydiament']witamy się,miłego wieczorku:)[/QUOTE]

Dzięki i wzajemnie :-)

[quote name='lula2010']co u Was tak cicho?pozdrawiamy :lol:[/QUOTE]

Brak netu. A ten który jest, jest tragiczny

[quote name='chita']Kasia potrzebuje Twoj adres bo mam przesylke dla Twojego Tzta ;)[/QUOTE]D
Dzięki wielkie za pamięć :-) już wysyłam

Posted

Pewnie, że planuje :-) jadę ok 20 lipca, bo wtedy Indze zaczynają się wakacje i uciekam do domu :-) 10 jadę z koleżanka, dzieciakami i psami w okolice Ojcowa :-) Może uda nam się jeszcze coś zorganizować :-)
Agata, tej pogody ją mam naprawdę dość... Od początku wiosny mieliśmy ledwie kilka fajnych dni. Jest okropnie zimno.. Jutro odpalamy ogrzewanie, bo Biała znowu uginają chodzi. Mam nadzieję, że w Pl lato będzie fajne :-)

Posted

[quote name='lula2010']dobrze ze to tylko net:multi:...przestalo wreszcie lac ,ale jest tylko 7 stopni....:mad:[/QUOTE]

U nas dzisiaj 10 także szał ;-) Ale nie padało :-)

[quote name='chita']juz odtykam ale jak sie zapcha przez spam to pisz na fejsie ;)[/QUOTE]

Już wysyłam :-)

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) :)[/QUOTE]

Dobry :-)

[quote name='inga.mm']Co słychac na froncie zmagań rodzinnych?[/QUOTE]

Spoko, żyjemy :-) Zaczęłam kraść internet... Bo nadal kabel nie został znaleziony, a wg firmy telekomunikacyjnej musi być w domu. No więc skoro jest w domu, to oni nie moga nam za darmo pociągnąć nowego, a jak chcemy to 300 euro i mam kabel. To mam w doopie, bo to nie moje mieszkanie, nie mam zamiaru tutaj długo mieszkać, bo sprzedajemy swoje i chcemy kupić coś fajnego na koniec roku. Więc nie będę dziadowi sponsorować kabla, tym bardziej, że żyjemy z nim na wojennej ścieżce ;-)
Moja mama przyjeżdża w niedzielę, odliczam dni, bo potrzebuje troche oddechu ;-)
No i wczoraj dostałam cios w głowe... Zrobiło się cieplo. Było ok 20 stopni, więc żaden upał, ale fajne ciepło, słońce i nareszcie trochę normalności. Poszłam z Birrą do parku... Masakra. Przyszło ciepło i kondycja Birry wysiadła. Była tak słaba, że ledwo do domu wróciła. A bynajmniej nie byłysmy długo, bo ona zaraz zaczęła szwankować. Muszę z nia iść koniecznie do weta, ale to w Pl, bo tutaj powiedzą mi, że to starość. No ja rozmumiem, że ona nie ma 5 lat, ale może jakieś wspomagacze chociaż dostanie... Wystraszyłam się wczoraj. Ale dzisiaj pogoda w normie, 11 stopni, to i gruba odżyła :-) W każdym razie, mam nadzieje, że lato nie da jej popalić za bardzo w tym roku...

Posted

Bira - koniecznie rozważ immunodol i biogen.
Wiesz jak problematyczne zdrowotnie mam zwierzaki, a jednak maja całkiem niezłe wyniki, bo szprycuję je tymi specyjałami i dobra kamą wetową.
Polecam z serca i doświadczenia

Posted

Napisałam się, napisałam i się skasowało...

Dziewczyny, nie wiem czy to tylko u mnie, czy cała dgm sie pozmieniała? Gdzie sa multicytaty? Nic nie czaje...

Inga, te leki o których piszesz to sa weterynaryjne? One sa wzmacniające? Będe musiała zaczać czyms Birre wspomagać, bo mi się dziewczyna starzeje... :-(

Agata, ona tak na to ciepło zareagowała, teraz jak jest chłodno to i Birra ma się lepiej. Kurcze, starość nie radość...

Unikatowy, dzięki :-)

Moja mama przyjechała :-) Nareszcie ktoś poza mną będzie w tym domu jakieś obiadki gotował :-)

W niedziele bylismy na super imprezie organizowanej przez nasz ulubiony sklep zoologiczny :-) Organizuja to od dwóch albo trzech lat, od kiedy zmienili lokalizację :-) Promują tam psie sporty :-) Jest narrawde fajnie, każdy może popróbować, albo chociaz popatrzec na profesjonalistów :-) Moje dziewczyny zachwycone, co prawda każda czyms innym, ale jednak ;-) Indze pobobały się najbardziej tańce z psem, skoki do wody i obrona. Biance malowanie twarzy i stoiska z pierdołami ;-) Mam zdjęcia, ale wstawie jutro, bo musze je pozmniejszac. Wstawiłam na fb, ale tam mam w oryginalnym rozmiarze ;-)

Posted

Świetna, Full atrakcji dla dzieciaków, łącznie z jakimis dmuchamymi zakmami i innymi bzdetami. A za dwa tygonie niecale sa dni otwarte w schronisku. Tez mają byś pokazy szkolenia, atrakcje dla dzieciarni, więc jedziemy obowiązkowo :-)