Jump to content
Dogomania

Psio-koci melanż, czyli moje gwiazdkiW Birra i Honorata...

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Z tym pomarszczonym noskiem wygląda jak mały prosiaczek :)

Albo, jakby miała za moment komuś przywalić w nos ;-)

[quote name='magdabroy']Z tym pomarszczonym noskiem wygląda jak mały prosiaczek :)

[quote name='phase']Jeeeeeeeeeest gluuuut. :diabloti:
http://img849.imageshack.us/img849/3278/p1010991resize.jpg

Zdjęcia naprawdę piękne!!

Dziękuję :-)
Birra to glutmistrz :-)

[quote name='sabinka40']Witam:lol:, przepraszam, ale czy moge zaprosić na aukcję portretu Kinia, córcia moja wykonała go własnoręcznie żeby pomóc naszemu bohaterowi....
http://allegro.pl/show_item.php?item=2192540243

Piękny ten portret :-)

[quote name='chita']przyszlam Ci tylko pogratulowac córki o najciekawszym 'usmiechu' na swiecie:D ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
zdjęcie na fb z "uśmiechem" the best!:diabloti:

Ona zawsze robi tą minę jak tylko aparat albo telefon widzi. A jeszcze bardziej się marszy, kiedy powiem jej, żeby się uśmiechnęła ;-)

Posted

U nas cudniee:-) pogoda piekna, slonce swieci i jest super cieplo :-) bylismy na plazy prawie ttzy godzinya teraz psio dziecinne towarzystwo spi ledwo zywe ;-) cudo :-)

Posted

bira napisał(a):
Supe :-) moze uda nam sie spotkac :-) na dlugo przyjezdzacie?

Pewnie tylko na jeden dzień :( W tamty roku zrobiliśmy sobie wypad na cały weekend w lato i spaliśmy pod namiotem, ale teraz będzie za zimno, a poza tym z brzuchem pod brodą pod namiotem spać może być ciężko :roll:

Posted

Magda, szkoda, ze na tak krotko przyjezdzacie. No, ale moze uda sie spotkac :-)

Chita, Aga, zdjec brak... Nie moglam znalezc karty do aparatu. W koncu zrezygnowalam i poszlam bez aparatu. Jak wrocilam, znalazlam ta cholerna karte na stole. Lezala jak wol... Ja chyba jakies zamroczenie mialam. Mam nadzieje, ze ta pogoda sie utrzyma do nastepnego weekendu, to znowu na plaze pojdziemy :-)