zuzlikowa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='MALWA']Zuzlikowa - napisałam wczoraj na pw, ze wpłaciłam deklarację stałą za październik, listopad i grudzień 2011 r. na podane konto, tylko nie podałam, że od MALWY i dla kogo. Mam nadzieję, ze nie będzie problemu z odnalezieniem tej wpłaty.[/QUOTE] Podaj mi proszę swoje dane zawarte w przelewie na pw...przekażę Fundacji. Odszukają wpłatę. [B]Pamiętajcie proszę o wpisywaniu na kogo jest wpłata.[/B] To ważne- nie zatytułowana celowo wpłata, przejdzie na cele ogólne Fundacji, bo skąd mają wiedzieć, że wpłata dla Mikusia? Edit: Zerknęłam na pw... już mam dane- przekażę Fundacji. Quote
wawer Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='zuzlikowa']...:crazyeye:ludzie, ale cudny!...już byłam...widziałam i:-( żałowałam "bezmamonnych" dni! Piękne i dla najcudniejszych psiaków- kundelków przesłodkich i w biedzie! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216711-***LUKSUS-na-DZIE%C5%83-KUNDELKA***-Psie-kubki-z-angielskiej-porcelany-do-p%C3%B3%C5%82nocy-31.10[/URL][/QUOTE] Cioteczko! Dni bezmamonne właśnie się kończą, bo nowy miesiąc za pasem i nowe wpływy też. Płaci się i tak dopiero w listopadzie, więc...;) Wszystkich serdecznie zapraszamdo licytacji! I na drugi bazarek też. Coś jeszcze zostało :lol:. Quote
zuzlikowa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='wawer']Cioteczko! Dni bezmamonne właśnie się kończą, bo nowy miesiąc za pasem i nowe wpływy też. Płaci się i tak dopiero w listopadzie, więc...;) Wszystkich serdecznie zapraszamdo licytacji! I na drugi bazarek też. Coś jeszcze zostało :lol:.[/QUOTE] ...niestety pisałam o moich "bezmamonnych" dniach :(... niech to nigdy nie dotyczy psiaków... ani Was! Quote
zuzlikowa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Dzisiaj wypisane wpływy na konto Fundacji dla Mikusia - z wczoraj i dzisiejsze do 12-ej: ... wyciągi z 24 i 25-10: Yv1958 - 50 zł, Magdalena Sz (Poznań) - 5 zł, Ewelina K (Wrocław) - 30 zł, beataczl - 20 zł, ewu dogomania - 80 zł, Agnieszka K-O (Poznań) - 30 zł (X,XI,XII, dekl. stałe), Skarpeta Kudłaczy - 80 zł ...ujęte zostały w rozliczeniu... [B]bardzo dziękujemy w imieniu Mikusia![/B] Mikuś bardzo jeszcze o domek prosi... bardzo prosi. [B][SIZE=3][/SIZE][/B] Quote
zuzlikowa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='zuzlikowa']Podaj mi proszę swoje dane zawarte w przelewie na pw...przekażę Fundacji. Odszukają wpłatę. [B]Pamiętajcie proszę o wpisywaniu na kogo jest wpłata.[/B] To ważne- nie zatytułowana celowo wpłata, przejdzie na cele ogólne Fundacji, bo skąd mają wiedzieć, że wpłata dla Mikusia? Edit: Zerknęłam na pw... już mam dane- przekażę Fundacji.[/QUOTE] ...i Twoja wpłata jest. Fundacja sama się domyśliła :) Quote
pawel11 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 My też dorzucamy się do skarbonki Mikusia - pieniądze będą jutro rano na koncie fundacji. A co u Niego słychać ? Quote
zuzlikowa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='zachary'][B]Kto mu dt ofiaruje?[/B][/QUOTE] [B][SIZE=3]Bardzo potrzebny dom dla Mikusia... bezproblemowego, spokojnego i zgodnego staruszka![/SIZE][/B] Mikuś już śpi spokojnie w swoim pokoiku... w ciągu dnia odwiedzają go kociaki i szczenior zaprasza do zabawy, ale to krótkie i nie wymagające nadmiernego ruchu spotkania pod nadzorem... Mikuś nie powinien teraz nadmiernie się ruszać i narażać łapki po zabiegu. Sam oszczędza ją...nie używa jej na razie, choć z chodzeniem nie ma problemów- nie boi sie, wstaje i drepcze. Na "spacerki" jest znoszony, siku i...do domu. Dzisiaj dostał zastrzyk( antybiotyk)...stale jeszcze dostaje przeciwbólówki... Spokojnej, zdrowie przynoszącej nocki!:) Quote
zuzlikowa Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='pawel11']My też dorzucamy się do skarbonki Mikusia - pieniądze będą jutro rano na koncie fundacji. A co u Niego słychać ?[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Mikusia... Quote
Yv1958 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Mikus nie daje mi spac po nocach! Szukam domku, ale przyszlam, zeby Go odwiedzic i ucalowac cudny nochalek! Quote
MALWA Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Zapytaj o DT u Lacia ( z Leszna). Jutro Lacia odwozi jednego pieska, który był na DT do Poznania ( robiłam wizyte PA). Może akurat się uda z DT, a przynajmniej warto zapytać.... Quote
zuzlikowa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='MALWA']Zapytaj o DT u Lacia ( z Leszna). Jutro Lacia odwozi jednego pieska, który był na DT do Poznania ( robiłam wizyte PA). Może akurat się uda z DT, a przynajmniej warto zapytać....[/QUOTE] A to domowy dt? Przekażę BUDRYSKOWI. Quote
zuzlikowa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B][SIZE=3]Bardzo potrzebny dom dla Mikusia... bezproblemowego, spokojnego i zgodnego staruszka![/SIZE][/B] [/QUOTE] Mikuś to idealny psiak dla domatora... Quote
MALWA Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='zuzlikowa']A to domowy dt? Przekażę BUDRYSKOWI.[/QUOTE] Nie wiem, ale może napisz do niej i zapytaj : Lacia z Leszna. oże coś więcej wiedzieć Klaudus_, bo ona organizowana wyjazd psiaka do Laci. Tego psiaka, który od wczoraj jest u jednej pani w Poznaniu. Quote
zuzlikowa Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='MALWA']Nie wiem, ale może napisz do niej i zapytaj : Lacia z Leszna. oże coś więcej wiedzieć Klaudus_, bo ona organizowana wyjazd psiaka do Laci. Tego psiaka, który od wczoraj jest u jednej pani w Poznaniu.[/QUOTE] ...nie mam kiedy... ledwie gonię resztkami czasu :( i wpadam jak po ogień. Może BUDRYSEK będzie wiedziała...czy może ktoś napisać do Laci? Quote
kasiaczek87 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 CO u maluszka? Cały czas o nim myśle Quote
Recommended Posts