Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MALWA']Zuzlikowa - napisałam wczoraj na pw, ze wpłaciłam deklarację stałą za październik, listopad i grudzień 2011 r. na podane konto, tylko nie podałam, że od MALWY i dla kogo.

Mam nadzieję, ze nie będzie problemu z odnalezieniem tej wpłaty.[/QUOTE]

Podaj mi proszę swoje dane zawarte w przelewie na pw...przekażę Fundacji. Odszukają wpłatę.

[B]Pamiętajcie proszę o wpisywaniu na kogo jest wpłata.[/B]
To ważne- nie zatytułowana celowo wpłata, przejdzie na cele ogólne Fundacji, bo skąd mają wiedzieć, że wpłata dla Mikusia?

Edit: Zerknęłam na pw... już mam dane- przekażę Fundacji.

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']...:crazyeye:ludzie, ale cudny!...już byłam...widziałam i:-( żałowałam "bezmamonnych" dni! Piękne i dla najcudniejszych psiaków- kundelków przesłodkich i w biedzie!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/216711-***LUKSUS-na-DZIE%C5%83-KUNDELKA***-Psie-kubki-z-angielskiej-porcelany-do-p%C3%B3%C5%82nocy-31.10[/URL][/QUOTE]

Cioteczko! Dni bezmamonne właśnie się kończą, bo nowy miesiąc za pasem i nowe wpływy też. Płaci się i tak dopiero w listopadzie, więc...;) Wszystkich serdecznie zapraszamdo licytacji! I na drugi bazarek też. Coś jeszcze zostało :lol:.

Posted

[quote name='wawer']Cioteczko! Dni bezmamonne właśnie się kończą, bo nowy miesiąc za pasem i nowe wpływy też. Płaci się i tak dopiero w listopadzie, więc...;) Wszystkich serdecznie zapraszamdo licytacji! I na drugi bazarek też. Coś jeszcze zostało :lol:.[/QUOTE]

...niestety pisałam o moich "bezmamonnych" dniach :(... niech to nigdy nie dotyczy psiaków... ani Was!

Posted

Dzisiaj wypisane wpływy na konto Fundacji dla Mikusia - z wczoraj i dzisiejsze do 12-ej:

... wyciągi z 24 i 25-10:
Yv1958 - 50 zł,
Magdalena Sz (Poznań) - 5 zł,
Ewelina K (Wrocław) - 30 zł,
beataczl - 20 zł,
ewu dogomania - 80 zł,
Agnieszka K-O (Poznań) - 30 zł (X,XI,XII, dekl. stałe),
Skarpeta Kudłaczy - 80 zł

...ujęte zostały w rozliczeniu... [B]bardzo dziękujemy w imieniu Mikusia![/B]

Mikuś bardzo jeszcze o domek prosi... bardzo prosi.

[B][SIZE=3][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='zuzlikowa']Podaj mi proszę swoje dane zawarte w przelewie na pw...przekażę Fundacji. Odszukają wpłatę.

[B]Pamiętajcie proszę o wpisywaniu na kogo jest wpłata.[/B]
To ważne- nie zatytułowana celowo wpłata, przejdzie na cele ogólne Fundacji, bo skąd mają wiedzieć, że wpłata dla Mikusia?

Edit: Zerknęłam na pw... już mam dane- przekażę Fundacji.[/QUOTE]

...i Twoja wpłata jest. Fundacja sama się domyśliła :)

Posted

[quote name='zachary'][B]Kto mu dt ofiaruje?[/B][/QUOTE]

[B][SIZE=3]Bardzo potrzebny dom dla Mikusia... bezproblemowego, spokojnego i zgodnego staruszka![/SIZE][/B]

Mikuś już śpi spokojnie w swoim pokoiku... w ciągu dnia odwiedzają go kociaki i szczenior zaprasza do zabawy, ale to krótkie i nie wymagające nadmiernego ruchu spotkania pod nadzorem... Mikuś nie powinien teraz nadmiernie się ruszać i narażać łapki po zabiegu. Sam oszczędza ją...nie używa jej na razie, choć z chodzeniem nie ma problemów- nie boi sie, wstaje i drepcze. Na "spacerki" jest znoszony, siku i...do domu.
Dzisiaj dostał zastrzyk( antybiotyk)...stale jeszcze dostaje przeciwbólówki...
Spokojnej, zdrowie przynoszącej nocki!:)

Posted

Zapytaj o DT u Lacia ( z Leszna). Jutro Lacia odwozi jednego pieska, który był na DT do Poznania ( robiłam wizyte PA). Może akurat się uda z DT, a przynajmniej warto zapytać....

Posted

[quote name='MALWA']Zapytaj o DT u Lacia ( z Leszna). Jutro Lacia odwozi jednego pieska, który był na DT do Poznania ( robiłam wizyte PA). Może akurat się uda z DT, a przynajmniej warto zapytać....[/QUOTE]

A to domowy dt? Przekażę BUDRYSKOWI.

Posted

[quote name='zuzlikowa']A to domowy dt? Przekażę BUDRYSKOWI.[/QUOTE]

Nie wiem, ale może napisz do niej i zapytaj : Lacia z Leszna. oże coś więcej wiedzieć Klaudus_, bo ona organizowana wyjazd psiaka do Laci. Tego psiaka, który od wczoraj jest u jednej pani w Poznaniu.

Posted

[quote name='MALWA']Nie wiem, ale może napisz do niej i zapytaj : Lacia z Leszna. oże coś więcej wiedzieć Klaudus_, bo ona organizowana wyjazd psiaka do Laci. Tego psiaka, który od wczoraj jest u jednej pani w Poznaniu.[/QUOTE]

...nie mam kiedy... ledwie gonię resztkami czasu :( i wpadam jak po ogień. Może BUDRYSEK będzie wiedziała...czy może ktoś napisać do Laci?