Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Blow']HeHe:)
Do Warszawki z checią ale na maturce z chemii bym poległa:D Do Olsztyna mogę zdawać np. matmę:cool3:
To jakby co to niech koleżanka daje cynk co i jak na uczelni;)[/quote]
Maturka z chemii jest prostsza niż z bio :p dla mnie ;)

A koleżanka ma obecnie mały kryzys, bo nie zaliczyła wejściówki z anatomii :/ Ale jak dojdzie do siebie to ją podpytam. Swoją drogą to muszę się kiedyś wybrać do Olsztyna.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chcę się przejechać jakoś na wiosenkę, bo wtedy są juwenalia a przy okazji dowiem się czegoś konkretnego i pooglądam jak tam jest....:cool3:

Posted

A ja tak patrzę przez łokno i zastanawia mnie, czy ma sens się w ogóle ruszać z chałupy:o Wiater dmucha, deszcz zacina...:roll: Chyba nam się odechciało...;)

Posted

No jak patrzę za okno to też jakoś przyjemniej wydaje sie w domowych czeluściach, to do następnego weekendu dziewczyny :p , miejmy nadzieję, że pogoda dopisze

Posted

A Moja Sashka poznała dzisiaj Kubusia od Ali :loveu: Może jakis spacerek z psinami pokroju mojej terrierowatej małpy? :cool3: Psy duże i chętne do zabawy niestety w chwili obecnej odpadają. A szkoda :(

Posted

[quote name='Russelka']A Moja Sashka poznała dzisiaj Kubusia od Ali :loveu: Może jakis spacerek z psinami pokroju mojej terrierowatej małpy? :cool3: Psy duże i chętne do zabawy niestety w chwili obecnej odpadają. A szkoda :([/quote]
Ja z chęcią, mimo ze mam dużego psa. Z tym, ze zabawy z małymi psami mu już nie w głowie, woli spokojnie spacerować lub znaleźć psa swojego pokroju.
Tylko od czasu do czasu pobawi się w ganianego, zaczepić się nie da. ;)

Posted

Ja rónież trójmiasto...Gdańsk . Jak dorbze kojarze po avie Soniki to ten Golduś to Lukas, no jakbym miała iśc na spacer to znalazł by sekoleżanke również Goldenke ;) Takiej to chyba nie oleje? Proponuje wypad na plaże :)

Posted

Ulala, ja też Gdańsk. Z wielką chęcią bym wybrała się na taki spacer :razz: Ale jest pech bo ja nie mam psa.. Ale bym z Kayą była bo sie znamy :diabloti: Tylko kiedy takie spotkanko :cool3:

Posted

[quote name='Kaya']Ja rónież trójmiasto...Gdańsk . Jak dorbze kojarze po avie Soniki to ten Golduś to Lukas, no jakbym miała iśc na spacer to znalazł by sekoleżanke również Goldenke ;) Takiej to chyba nie oleje? Proponuje wypad na plaże :)[/quote]
nasze psy się juz spotkały? ;)

Nie wiem, czy oleje, różne humory ma. :eviltong:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ja też dzisiaj mam czas, ale w grę wchodzą tylko okolice oliwy i przymorza (to kto pójdzie do lasu oliwskiego albo na łąki nadmorskie? :razz:) Czekamy na chętnych :p.

Posted

Możemy sie któregoś dnia umówić na spacer z Matarni do Oliwy, albo na odwrót, lasem, to jest jakieś 5 km lasem. Bardzo fajna trasa, tylko jak pogoda bedzie lepsza. Jutro do Oliwy nie damy rady :/