Squ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Blow']HeHe:) Do Warszawki z checią ale na maturce z chemii bym poległa:D Do Olsztyna mogę zdawać np. matmę:cool3: To jakby co to niech koleżanka daje cynk co i jak na uczelni;)[/quote] Maturka z chemii jest prostsza niż z bio :p dla mnie ;) A koleżanka ma obecnie mały kryzys, bo nie zaliczyła wejściówki z anatomii :/ Ale jak dojdzie do siebie to ją podpytam. Swoją drogą to muszę się kiedyś wybrać do Olsztyna. Quote
Blow Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja chcę się przejechać jakoś na wiosenkę, bo wtedy są juwenalia a przy okazji dowiem się czegoś konkretnego i pooglądam jak tam jest....:cool3: Quote
jonQuilla Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [B][COLOR=Olive]ja niestety w ten week nie dam rady...a szkoda bo ostatnio było bardzo fajnie ale mam nadzieję że następnym razem się uda :)[/COLOR][/B] Quote
Blow Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja tak patrzę przez łokno i zastanawia mnie, czy ma sens się w ogóle ruszać z chałupy:o Wiater dmucha, deszcz zacina...:roll: Chyba nam się odechciało...;) Quote
cropka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No jak patrzę za okno to też jakoś przyjemniej wydaje sie w domowych czeluściach, to do następnego weekendu dziewczyny :p , miejmy nadzieję, że pogoda dopisze Quote
Russelka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A Moja Sashka poznała dzisiaj Kubusia od Ali :loveu: Może jakis spacerek z psinami pokroju mojej terrierowatej małpy? :cool3: Psy duże i chętne do zabawy niestety w chwili obecnej odpadają. A szkoda :( Quote
Nesuniaaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jamniki z chęcią, ale narazie brak wolnych weekendów :( Quote
Sonika Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Russelka']A Moja Sashka poznała dzisiaj Kubusia od Ali :loveu: Może jakis spacerek z psinami pokroju mojej terrierowatej małpy? :cool3: Psy duże i chętne do zabawy niestety w chwili obecnej odpadają. A szkoda :([/quote] Ja z chęcią, mimo ze mam dużego psa. Z tym, ze zabawy z małymi psami mu już nie w głowie, woli spokojnie spacerować lub znaleźć psa swojego pokroju. Tylko od czasu do czasu pobawi się w ganianego, zaczepić się nie da. ;) Quote
Blow Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A zaczepiany co robi??:cool3: Bo my lubimy zaczepiać:D Quote
Sonika Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jak będziemy cały czas iśc to oleje, a tak to może delikatnie powiedzieć, ze nie podoba mu się takie zachowanie. :p Quote
Kaya Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja rónież trójmiasto...Gdańsk . Jak dorbze kojarze po avie Soniki to ten Golduś to Lukas, no jakbym miała iśc na spacer to znalazł by sekoleżanke również Goldenke ;) Takiej to chyba nie oleje? Proponuje wypad na plaże :) Quote
Waxy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ulala, ja też Gdańsk. Z wielką chęcią bym wybrała się na taki spacer :razz: Ale jest pech bo ja nie mam psa.. Ale bym z Kayą była bo sie znamy :diabloti: Tylko kiedy takie spotkanko :cool3: Quote
Sonika Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='Kaya']Ja rónież trójmiasto...Gdańsk . Jak dorbze kojarze po avie Soniki to ten Golduś to Lukas, no jakbym miała iśc na spacer to znalazł by sekoleżanke również Goldenke ;) Takiej to chyba nie oleje? Proponuje wypad na plaże :)[/quote] nasze psy się juz spotkały? ;) Nie wiem, czy oleje, różne humory ma. :eviltong: Quote
Kiłi Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Słuchajcie, jest tu ktoś z wolontariuszy gdańskiego schroniska? Quote
Axusia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Czy robimy jakieś Trojmiejskie spotkanie ? Na Owczarkowe spotkanie niestety nie ma już chętnych :-( Quote
dog_master Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pudelek chetny, z czasem kiepsko, ale śledzę temat :) Quote
cropka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja też dzisiaj mam czas, ale w grę wchodzą tylko okolice oliwy i przymorza (to kto pójdzie do lasu oliwskiego albo na łąki nadmorskie? :razz:) Czekamy na chętnych :p. Quote
Habibi Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ja moge jedynie zyczyc Wam miłego spotkania.... Quote
cropka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nesuniaaa to jak, idziemy na spacer? Skąd jesteście? :p Quote
cropka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nesuniaaa, a do Oliwy nie podjedziesz :( ? Quote
Nesuniaaa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Możemy sie któregoś dnia umówić na spacer z Matarni do Oliwy, albo na odwrót, lasem, to jest jakieś 5 km lasem. Bardzo fajna trasa, tylko jak pogoda bedzie lepsza. Jutro do Oliwy nie damy rady :/ Quote
Recommended Posts