Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia beka ma domek dla młodej ONki lub ONka w Warszawie, ale w bloku i w domu jest kot :)
To trochę daleko, ale może warto sprawdzić...
Podesłałam Jej wątek Airy :)

Posted

DONnka napisał(a):
Ciocia beka ma domek dla młodej ONki lub ONka w Warszawie, ale w bloku i w domu jest kot :)

No znam takie ONy co to w bloku i na kanapach się wylegują :razz:
Ciekawe więc czy Aira koty lubi. Moja sunia uwielbia takie sierściuchy :loveu:
Oby się udało :thumbs:

Posted

[quote name='Cantadorra']Ładna suńka, pomyślę jak pomóc.

Witaj i dziękujemy :)

[quote name='Agmarek']Śliczna panna :-)
Myślę że szybko znajdzie domek.

Witaj, też mamy taką nadzieję ;)

[quote name='evel']https://lh6.googleusercontent.com/-WO31faYP_zI/TqKkVZb2pLI/AAAAAAAAA-c/7Wdn6s2U8M8/s512/PA220161.JPG a te końce uszu to jej tak kłapią czasem śmiesznie? Fajna jest dziewczynka, jak mówicie, że zrównoważona, to przywraca moją wiarę w pastuchy :) Powinna raz dwa pójść do domu.

Kłapią jej końce uszu właśnie, jak się skupia to jej bardziej stoją :lol: Jest bardzo fajna, zrównoważona, spokojna do psów i ludzi.

[quote name='DONnka']Ciocia beka ma domek dla młodej ONki lub ONka w Warszawie, ale w bloku i w domu jest kot :)

Warszawa niedaleko, nasze adopcyjniaki jechały i do Gdańska ;) W Warszawie jest ich sporo. Na koty może się uda sprawdzić, bo w schronisku obecnie są jakieś kociaki, tylko to może być niemiarodajne, bo sunia jest bardzo podekscytowana spacerami. Zobaczymy, czy jak wróci ze sterylki, to dalej będzie taka możliwość...

[quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie. Na razie zapisuję.

Witaj, dziękuję za przyjście :)

Posted

bela51 napisał(a):
To komu mam wysłac namiary na ten domek? Kto jest osoba decyzyjną ?

Najlepiej piranhii, bo dzielimy się psami - ja odpowiadam za Cinka, ona za Airę :)

Posted

bela51 napisał(a):
I co z tym domkiem? Rozmawiałas ?

Nie wiem, czy piranha rozmawiała - póki co rozłożyła się na grypę żołądkową, razem z 2,5letnią córką i mężem...

Posted

Rozmawiałam z piranhą - domek, na który dała namiary bela, nie odbiera. Jeszcze piranha będzie próbować, a jak nie, to napisze smsa z prośbą o kontakt.