Kiłi Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa właśnie zabiłam pająka:placz: Ledwo to przeżyłam:placz: Spłukałam drania prysznicem wrzeszcząc: Giń cholero! :placz: Ja już za kąpiel dziękuje:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kiłi napisał(a):łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa właśnie zabiłam pająka:placz: Ledwo to przeżyłam:placz: Spłukałam drania prysznicem wrzeszcząc: Giń cholero! :placz: Ja już za kąpiel dziękuje:evil_lol: Porzekadło mówi: "Błogosławiony ten dom, gdzie pająki są".:mad: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Kiłi'] Będe czekała:mad: :mad: Z baysbolem:lmaa: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Kiłi'] Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Łaaaaaaaaaaa tam jest pająk!!:evil_lol: leżę:haha::haha::haha::haha::haha::haha: [quote name='limoncia'] swietne:lol: SUUUPER:multi::multi::multi: ..........................i Luskowata ma taką obroże.................. witam.....................po dłuższej przerwie. Wiem jak to jest...............jak wszyscy na widok Luskowatej tracą dech w płucach przywierając do ścian..........:placz: myśmy z tego powodu................przeprowadzili sie na wieś................:multi::multi::multi: a magnus super fajny psiak jest..............lubię takie Quote
Kiłi Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dzieńdoberek wszystkim:lol: My w sobote jedziemy na pierwszą wystawe Magnusa do Grudziądza:loveu: Porobie duuuużo fotek!! A to Magni na szkoleniu. (Spot i Tops jak zwykle się lenią i nie chcą pozować) Grzeczny Magni:loveu: Quote
Kiłi Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Co się dzieje jak pańcia odejdzie od Magnusa... (wyje jak dziewczyna:diabloti: ) http://www.youtube.com/watch?v=E2RjsuZnx6Q Quote
DORRAG Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cześć:p Ale wielki z niego psiak:loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 .............witaj.super magni.a jaki był grzeczny przy przywitaniu z nieznajomą panią...........:crazyeye::crazyeye::crazyeye: (lUska chyba by nie dała rady) Quote
Kiłi Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Uff już jesteśmy:lol: Po wystawie pojechaliśmy się "zrelaksować" na wieś:razz: Magnus dostał ocene: obiecujący. Niedostał wybitnie obiecującej (niestety:shake: ) bo ma za wysoki zad, ale ponoć można to wypracować. W końcu jest w najgorszym wieku, kiedy to psy wyglądają jak pokraki:evil_lol: Zaraz wstawie zdjątka. Ogólnie to było zimno i wietrzyście...a za miesiąc Inowrocław:lol: Quote
Kiłi Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Od początku: IVAN Campeon (:loveu: ), GUIA Guarda La Casa i Tora Campeon Boksiu:loveu: I szczęśliwi właściciele w drodze powrotnej Quote
Kiłi Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Reszta zdjęć jutro, bo jestem padnięta;) Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gratulujemy:multi: I nawet boxsie się załapały:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kiłi Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Gratulujemy:multi: I nawet boxsie się załapały:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy:loveu: Całe stadko boksi stało obok nas:razz: Quote
Kitka20 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hej Kiłi ale świetne to zdjęcie :loveu: a u nas ciepełko hehe Quote
Kiłi Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 My jak zwykle przyjechaliśmy za wsześnie... I czas na grilla W lesie w jeziorze Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :loveu: :loveu: :cool3: [quote name='Kiłi'] Pikne kropelki:cool3: Quote
Recommended Posts