Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

meta się moczy raz przez 30min w gorącej wodzie. Potem niby przez 3 dni chłodzi, u nas pod koniec 1 była juz taka sobie, leciuutko zimniejsza niz podłoga. Pieski olały taki wynalazek, ale być może jakies nomalniejsze burki docenią :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']meta się moczy raz przez 30min w gorącej wodzie. Potem niby przez 3 dni chłodzi, u nas pod koniec 1 była juz taka sobie, leciuutko zimniejsza niz podłoga. Pieski olały taki wynalazek, ale być może jakies nomalniejsze burki docenią :eviltong:[/QUOTE]

A jaką masz wilkość i za ile kupiłas ?
Ja się zastanawiam czy swojemu do transportera nie kupić jak np pociągiem jedziemy daleko czy coś

Posted

[quote name='Iza.']A jaką masz wilkość i za ile kupiłas ?
Ja się zastanawiam czy swojemu do transportera nie kupić jak np pociągiem jedziemy daleko czy coś[/QUOTE]

JA kupowałam rozmiar XL, musiała bym zmierzyć ile to ma. W każdym razie suka kaukaza się na tym spokojnie mieściła. Dałam 130 złotych. I myślę, że na taki wyjazd gdzie nie ma alternatywy, to pies nie pogardzi, albo pewnie w aucie tez by dała rade. :roll:

Posted

będę musiała to przemyśleć bo jak tak dalej pójdzie to nigdy się nie wyśpię...Brutus przez pół nocy się kręci, chodzi z kuchni do sypialni, z sypialni do salonu...sam nie wie gdzie mu dobrze,a jest taką niezdarą, że w każdym pomieszczeniu coś potrąci i mnie obudzi :evil_lol:

Ale ta mata nie jest mokr?A bo księciunio na mokrym się nie położy choćby nie wiadomo co :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']będę musiała to przemyśleć bo jak tak dalej pójdzie to nigdy się nie wyśpię...Brutus przez pół nocy się kręci, chodzi z kuchni do sypialni, z sypialni do salonu...sam nie wie gdzie mu dobrze,a jest taką niezdarą, że w każdym pomieszczeniu coś potrąci i mnie obudzi :evil_lol:

Ale ta mata nie jest mokr?A bo księciunio na mokrym się nie położy choćby nie wiadomo co :diabloti:[/QUOTE]

Mokra nie jest, chociaż jak ja dupą siedziałam dłużej, to miałam takie wrażenie jakby wilgotniała, ale sama w sobie mokra nie powinna być ;)

Posted

Jestem wściekła! :angryy:
przyszedł rachunek z plusa na kwotę 178zł! :angryy: jak to się stało to ja nie wiem!! normalnie aż mi się cały poniedziałek zepsuł :-(

Posted

[quote name='Rinuś']Jestem wściekła! :angryy:
przyszedł rachunek z plusa na kwotę 178zł! :angryy: jak to się stało to ja nie wiem!! normalnie aż mi się cały poniedziałek zepsuł :-([/QUOTE]

Reklamuj i niech Ci dadzą SZCZEGÓŁOWY wykaz usług. Ostatnio w plusie i oredż sobie tak w kulki lecą, że to jakas kpina jest. Doliczają jakies rozmowy, których nigdy nie było i to jeszcze w roamingu, pakiety internetowe i inne cuda.

Sprawdz numer po numerze, i reklamuj do skutku. Nie odpuszczaj, a jak się nie beda chcieli zgodzić to ich postrasz UOKiK i albo miejskim/powiatowym rzecznikiem konsumenta [url]http://www.uokik.gov.pl/rzecznicy_konsumentow.php[/url]

[QUOTE][B]wytaczanie powództwa[/B] na rzecz konsumentów oraz [B]wstępowanie[/B], za ich zgodą, [B]do toczącego się postępowania[/B] w sprawach o ochronę interesów konsumentów.[/QUOTE]

poczytaj w necie ile takich akcji ostatnio jest.

No chyba ze wygadałas na jakimś seks telefonie tyle kasiory :diabloti:

Posted

Niby mam wygadane 462 minuty i 246 smsów. w Pakiecie miałam 300 minut wymienne na smsy. Prześledzę sobie całą fakturę, bo widzę, że nawet mnie kasują za wysyłanie mmsa za internet jak mam w pakiecie...coś tutaj nie halo jest.
Nie dzwoniłam na sex telefon :diabloti: nie muszę :eviltong:
posiedzi ktoś za mnie w tym tygodniu do 22 w pracy?

Posted

Psa podeślij do pracy, nie skapną się :P

A wiecie co mnie ostatnio telefon robi...
Dzwoni do mnie telefon, jakiś śmieszny nr typu 1234...., po czym odbieram, chwila ciszy i odzywa mi się maszyna " witamy, proszę czekać na zgłoszenie się konsultanta...." , za chwilę drugi język, czekam na tego konsultanta i nic. Zazwyczaj wogóle nie odbieram telefonów od nieznanych nr, za co dostaje opr z pracy, bo nawet dyrektor do mnie dzwoni a ja mam w du jak nr nie znam.... Ale tu się kilka razy nacięłam, tyle że się pieronem rozłączyłam... Intryguje mnie co to, kto to i dlaczego się nie odzywa człowiek tylko maszyna jak ktoś do mnie dzwoni...

A ostatnio do babci TŻta "zadzwoniłam" pożyczyć 32 000zł ...Podobno powiedziałam że oddam za 2 dni... Dobrze że babcia nie miała i że jej córka była na tyle przytomna że zaraz zadzwoniła do mnie zaintrygowana... Zatkało mnie jak usłyszałam.
To są chamy, jak oni to robią...

Posted

[quote name='Majkowska']Psa podeślij do pracy, nie skapną się :P

A wiecie co mnie ostatnio telefon robi...
Dzwoni do mnie telefon, jakiś śmieszny nr typu 1234...., po czym odbieram, chwila ciszy i odzywa mi się maszyna " witamy, proszę czekać na zgłoszenie się konsultanta...." , za chwilę drugi język, czekam na tego konsultanta i nic. Zazwyczaj wogóle nie odbieram telefonów od nieznanych nr, za co dostaje opr z pracy, bo nawet dyrektor do mnie dzwoni a ja mam w du jak nr nie znam.... Ale tu się kilka razy nacięłam, tyle że się pieronem rozłączyłam... Intryguje mnie co to, kto to i dlaczego się nie odzywa człowiek tylko maszyna jak ktoś do mnie dzwoni...

A ostatnio do babci TŻta "zadzwoniłam" pożyczyć 32 000zł ...Podobno powiedziałam że oddam za 2 dni... Dobrze że babcia nie miała i że jej córka była na tyle przytomna że zaraz zadzwoniła do mnie zaintrygowana... Zatkało mnie jak usłyszałam.
To są chamy, jak oni to robią...[/QUOTE]

z tymi konultantami też tak mam i nigdy nie doczekuje ich wypowiedzi, bo jak slyszę że to automat to się rozłączam, nie wiem co to :shake:

a z tą sprawą wyłudzania pieniędzy też są jazdy, znajomej z pracy babcia miała taką akcję, tylko że do niej przyszedł ktoś i się podszywał pod koleżankę tej mojej znajomej i mówił, że przyszedł pozyczyć pieniądze dla wnuczki...babcia na szczęście ogarnięta. Gdzieś w tv mówili o tym jakiś czas temu...

Posted

Trochę miałam obiekcje, bo pomyślałam że może z banku dzwonią czy z jakiegoś ważnego miejsca, ale się boję ten nr odbierać...
Wkońcu jeśli ktoś do mnie dzwoni to niech gada o co chodzi, a nie mam jeszcze gadać z automatem i czekać...

Ale jaja. Prawdę mówiąc nie wiem jak ja bym się zachowała. Całe szczęście że nie dysponuję większym majątkiem :D
Albo jak przychodzą że ktoś umarł ( ponoć śledzą nekrologi) i ten ktoś był jego znajomym i pożyczył jakąś gotówkę i rodzina musi oddać bo ten ktoś jest w bardzo wielkiej potrzebie.
Masakra, ludzie to są paskudne hieny!

A co tam u was? U nas dziś chłodno, fajnie, ale co chwila z nieba struga deszczu. Az strach gdzieś dalej iść...

Posted

Rinusiowa pewnie w robocie dopiero od 14 :eviltong:

a u nas lejeeee, jakby się wsciekło, ja rozumiem deszcz, okej, ale to jest jakies oberwanie chmury... :shake:
ulica przed moją firmą to dziura na dzurze i dziurą łatana, wiec człowiekowi się wydaje, że stanie na pewnym gruncie, a tu sru do kostek w wodę :loveu:

trzeba się przeprosić z kaloszkami :roll:

Posted

heloł.
Tak ja na 14 do roboty, a teraz smażę kotlety :evil_lol: u nas nie pada obecnie, w końcu się ciut chłodniej, ale pewnie jakieś oberwanie chmury jeszcze dotrze do mnie :eviltong: nic mi się nie chce...masakra. muszę w końcu z Brutusem do lasu ruszyć tyłek bo chyba zapomnial jak nasz lasek wygląda :evil_lol: ale to może jutro :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']heloł.
Tak ja na 14 do roboty, a teraz smażę kotlety :evil_lol: u nas nie pada obecnie, w końcu się ciut chłodniej, ale pewnie jakieś oberwanie chmury jeszcze dotrze do mnie :eviltong: nic mi się nie chce...masakra. muszę w końcu z Brutusem do lasu ruszyć tyłek bo chyba zapomnial jak nasz lasek wygląda :evil_lol: ale to może jutro :diabloti:[/QUOTE]

to już się jesz zarcia gotowanego na parze? A co z Twoimi wakacjami? :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']to już się jesz zarcia gotowanego na parze? A co z Twoimi wakacjami? :eviltong:[/QUOTE]
haha na parze właśnie robią się marchewka i fasola żółta, do tego ryż i kotlety :evil_lol: ile można jeść kurczaka z parowaru?:eviltong:
Od przyszlego tygodnia zaczynam solidny trening, trzeba skończyć to opierd.lanie się bo dupa rośnie :evil_lol:
no wyjeżdżamy 18 lipca do Macedonii :multi: na 1,5 tygodnia. koszt wycieczki to ok 1400 zł na osobę :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']haha na parze właśnie robią się marchewka i fasola żółta, do tego ryż i kotlety :evil_lol: ile można jeść kurczaka z parowaru?:eviltong:
Od przyszlego tygodnia zaczynam solidny trening, trzeba skończyć to opierd.lanie się bo dupa rośnie :evil_lol:
no wyjeżdżamy 18 lipca do Macedonii :multi: na 1,5 tygodnia. koszt wycieczki to ok [B]1400 zł na osobę [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

za bidna jestem na takie atrakcje :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']za bidna jestem na takie atrakcje :eviltong:[/QUOTE]

podwędzisz troszkę z dotacji na hotelik i możesz pojechać :evil_lol: tylko, że my jedziemy w sumie sami, w 8 osób na 2 auta, nocleg mamy już zarezerwowany. Tylko ta podróż 24 godzinna...ale damy radę. :)
U Was też tak parno? czekam z utęsknieniem na deszcz.

Posted

[quote name='Rinuś']podwędzisz troszkę z dotacji na hotelik i możesz pojechać :evil_lol: tylko, że my jedziemy w sumie sami, w 8 osób na 2 auta, nocleg mamy już zarezerwowany. Tylko ta podróż 24 godzinna...ale damy radę. :)
U Was też tak parno? czekam z utęsknieniem na deszcz.[/QUOTE]

u nas leje, pada, kroki, mży i tak w kółko. Do tego napierdziela "wiater" wiec jest obrzydliwie. :shake:
Mam w pracy kolege, który uwielbia wypady w dalsze rejony, był na filipinach, teraz obecnie jest w kambodży, i zawsze jeżdzi na tzw back-packing. Sam sobie organizuje noclegi, przeloty. Na filipinach spedził 5tyg. i zapłacił za siebie i kobite coś koło 16tys. Ale nie oszczedzali, hotele 4* itd

Coś takiego mi się marzy, a nie lezaczek i basenik :eviltong:

Posted

[quote name='asiak_kasia']u nas leje, pada, kroki, mży i tak w kółko. Do tego napierdziela "wiater" wiec jest obrzydliwie. :shake:
Mam w pracy kolege, który uwielbia wypady w dalsze rejony, był na filipinach, teraz obecnie jest w kambodży, i zawsze jeżdzi na tzw back-packing. Sam sobie organizuje noclegi, przeloty. Na filipinach spedził 5tyg. i zapłacił za siebie i kobite coś koło 16tys. Ale nie oszczedzali, hotele 4* itd

Coś takiego mi się marzy, a nie lezaczek i basenik :eviltong:[/QUOTE]

Też mam kolegę, który organizuje takie wycieczki ;) Za wyprawę do Indii to około 10 tys ale on szuka dobrych tanich noclegów ;) Uwielbiam jego zdjęcia z wyjazdów oglądać :loveu:
[URL="http://wirtualnepniewy.pl/felietony/wydarzenia/126-bartek-owigus-i-jego-podronicza-pasja"]http://wirtualnepniewy.pl/felietony/wydarzenia/126-bartek-owigus-i-jego-podronicza-pasja

[/URL]

Posted

Okamia super foty!
Ale te dzieci z tym karabinem troszkę mnie przeraziły :crazyeye: ja bym się chyba jednak bała zapuszczać samej w takie rejony...ucięli by mu głowę i zakopali w ziemi i nawet nikt by się nie dowiedział....
Chyba, że już na miejscu jedzie się taką zorganizowaną wycieczką z jakąś osobą przewodzącą itd.
Kasia a Ty byś mogła bardziej realne marzenia przedstawiać :evil_lol:

A teraz pytanie do Was kobiety: Czy wiecie co zrobić jak rękawicę na siłownię z naturalnej skóry zaczynają śmierdzieć potem? czy to można wyprać? zapach jest okrutny :shake:

Posted

No jestem ciekawa co z tymi rekawicami, bo od mojego TZta to już wołają o pomoc :/ ale nie mam pomysłu co z tymi rękawicami z boksu zrobić... wietrze je tylko :D :D

Posted

[quote name='Amber']A co to jest siłownia? :evil_lol:[/QUOTE]
tak wszyscy wiemy, że jesteś taka chuda, że siłownia Ci nie potrzebna, ale nie musisz tego tak ostentacyjnie oznajmiać :diabloti:
[quote name='zaba14']No jestem ciekawa co z tymi rekawicami, bo od mojego TZta to już wołają o pomoc :/ ale nie mam pomysłu co z tymi rękawicami z boksu zrobić... wietrze je tylko :D :D[/QUOTE]

tzn mi chodzi nie takie do boksu :eviltong: tylko takie:
[url]http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_R%C4%99kawice_treningowe_COMPETITION_GLOVES-opis2488.html[/url]