asiak_kasia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Rinuś']może dlatego , że akcja się toczyła na fejsbuku :diabloti:[/QUOTE] łe tam, ja nie fejsbukowa jestem :diabloti: chociaż skoro tam się takie cuda dzieją to może warto założyc sobie fejsbuczka :razz: Quote
Rinuś Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']łe tam, ja nie fejsbukowa jestem :diabloti: chociaż skoro tam się takie cuda dzieją to może warto założyc sobie fejsbuczka :razz:[/QUOTE] załóż załóż będziesz na bieżąco ze wszystkim :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 fejsbuczka polecam, wczoraj natrafiłam na faceta chcącego zostać podpaską ;) Quote
Rinuś Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='Unbelievable']fejsbuczka polecam, wczoraj natrafiłam na faceta chcącego zostać podpaską ;)[/QUOTE] hahahah błagam Cię! :shake: ja jednak za mało szperam po fejsbuczku :razz: Quote
asiak_kasia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Unbelievable']fejsbuczka polecam, wczoraj natrafiłam na faceta chcącego zostać podpaską ;)[/QUOTE] :roflt: masakra-internet zaczyna mnie przerażać:shake: Quote
FredziaFredzia Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Unbelievable']fejsbuczka polecam, wczoraj natrafiłam na faceta chcącego zostać podpaską ;)[/QUOTE] :mdleje: umarłam. Ktoś chciał gazetkę z netto: [url]http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=131[/url] Quote
Alicja Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='FredziaFredzia']:mdleje: umarłam. Ktoś chciał gazetkę z netto: [URL]http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=131[/URL][/QUOTE] kiedy pogrzeb :hmmmm: Quote
diabelkowa Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 facet jako podpaska ... bleeeeh... :) no i klimatycznie Wesolych podpaskowych Quote
Rinuś Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Brutusek dzisiaj kończy 8 lat!!!:loveu: [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/300193_582193028471935_547988564_n.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Brutek , kolejnych , przynajmniej 8 ,Ci życzymy :cool2: Quote
FredziaFredzia Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Brutusku, przynajmniej kolejnych ośmiu! Quote
Bolsbokser Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Wszystkiego naj naj dla Brutuska :) Przy okazji się witamy :) Quote
jonQuilla Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia :) Wszystkiego najlepszego i duuuuużo zdrówka :loveu: Quote
asiak_kasia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 ja jak zwykle przegapię wszystkie imprezy :shake: Brutuskowi, zdrówka, i jeszcze z 16 lat ;) A tak poza tym co to za cisza? Wszedzie poumierali z obżarstwa czy sniegiem zasypało? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Kasia ja nie wiem co to za spóźnialstwo? :diabloti: Dziękujemy wszystkim za życzenia :loveu: moim marzeniem byłoby aby pożył jeszcze z 8 lat kolejnych...ale wiem że to jest niemożliwe....Dlatego cieszymy się sobą każdego dnia!! Ja jak mam wolne to raczej na internet nie wchodze, jakoś tak mi się nie chce :eviltong: w pracy za to wszystko potem nadrabiam. Kupiłam buty ale koniec końców w Martesie Reeboka :evil_lol: czarno-różoffffe :loveu: Quote
Amber Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Labki to długowieczne stwory, coś jak jamniki, jeszcze kilka lat się możesz o nic nie martwić ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Spóźnione wszystkiego dobrego dla Brutusa :) Miałam dziś dziwny sen z Tobą ha ha ha Nie wiem czemu mi się śniłaś. W tym śnie byłyśmy w jakimś obozie pracy z moimi znajomymi. Spałaś ze mną, swym chłopakiem i moim na jednym łóżku. Pytałam się Ciebie czemu nie chcesz się seksić ze swoim boyem a Ty do mnie, że boisz się, że jak mu dasz to Cię rzuci ha ha ha Ale i tak mu dałaś :diabloti: Nie ogarniam ostatnio swoich snów ha ha Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego dobrego dla Brutusa :) Miałam dziś dziwny sen z Tobą ha ha ha Nie wiem czemu mi się śniłaś. W tym śnie byłyśmy w jakimś obozie pracy z moimi znajomymi. Spałaś ze mną, swym chłopakiem i moim na jednym łóżku. Pytałam się Ciebie czemu nie chcesz się seksić ze swoim boyem a Ty do mnie, że boisz się, że jak mu dasz to Cię rzuci ha ha ha Ale i tak mu dałaś :diabloti: Nie ogarniam ostatnio swoich snów ha ha[/QUOTE] No mocne sny miewasz hehe Quote
Izabela124. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Bolsbokser']No mocne sny miewasz hehe[/QUOTE]Ostatnio sniło mi się : "Śniło mi się, że wypadły mi prawie wszystkie zęby i Kissowi też. Załamałam się, bo nie mogłam go dalej wystawiać ha ha Poszłam do lekarza i okazało się, że jestem w ciąży, a wypadanie zębów to efekt uboczny" Quote
Bolsbokser Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Izabela124.']Ostatnio sniło mi się : "Śniło mi się, że wypadły mi prawie wszystkie zęby i Kissowi też. Załamałam się, bo nie mogłam go dalej wystawiać ha ha Poszłam do lekarza i okazało się, że jestem w ciąży, a wypadanie zębów to efekt uboczny"[/QUOTE] .............. :roflt: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Bolsbokser'].............. :roflt:[/QUOTE]Moja wyobraźnia senna czasem i mnie przeraża :D Quote
Rinuś Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego dobrego dla Brutusa :) Miałam dziś dziwny sen z Tobą ha ha ha Nie wiem czemu mi się śniłaś. W tym śnie byłyśmy w jakimś obozie pracy z moimi znajomymi. Spałaś ze mną, swym chłopakiem i moim na jednym łóżku. Pytałam się Ciebie czemu nie chcesz się seksić ze swoim boyem a Ty do mnie, że boisz się, że jak mu dasz to Cię rzuci ha ha ha Ale i tak mu dałaś :diabloti: Nie ogarniam ostatnio swoich snów ha ha[/QUOTE] hahaha widzę że nieźle masz nawalone pod kopuła, prawie tak jak ja :diabloti: pewnie mu dałam bo już nie wytrzymałam :evil_lol: ale tak przy Was? :crazyeye: [quote name='wedara']A gdzie nowe fotki ??? :cool3:[/QUOTE] czekam na nowe szkło i będą fotki. Quote
Recommended Posts