Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']może dlatego , że akcja się toczyła na fejsbuku :diabloti:[/QUOTE]

łe tam, ja nie fejsbukowa jestem :diabloti: chociaż skoro tam się takie cuda dzieją to może warto założyc sobie fejsbuczka :razz:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='asiak_kasia']łe tam, ja nie fejsbukowa jestem :diabloti: chociaż skoro tam się takie cuda dzieją to może warto założyc sobie fejsbuczka :razz:[/QUOTE]

załóż załóż będziesz na bieżąco ze wszystkim :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']fejsbuczka polecam, wczoraj natrafiłam na faceta chcącego zostać podpaską ;)[/QUOTE]

hahahah błagam Cię! :shake:
ja jednak za mało szperam po fejsbuczku :razz:

Posted

[quote name='Unbelievable']fejsbuczka polecam, wczoraj natrafiłam na faceta chcącego zostać podpaską ;)[/QUOTE]

:mdleje: umarłam.

Ktoś chciał gazetkę z netto: [url]http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=131[/url]

Posted

[quote name='FredziaFredzia']:mdleje: umarłam.

Ktoś chciał gazetkę z netto: [URL]http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=131[/URL][/QUOTE]

kiedy pogrzeb :hmmmm:

Posted

ja jak zwykle przegapię wszystkie imprezy :shake:

Brutuskowi, zdrówka, i jeszcze z 16 lat ;)

A tak poza tym co to za cisza? Wszedzie poumierali z obżarstwa czy sniegiem zasypało? :evil_lol:

Posted

Kasia ja nie wiem co to za spóźnialstwo? :diabloti:

Dziękujemy wszystkim za życzenia :loveu: moim marzeniem byłoby aby pożył jeszcze z 8 lat kolejnych...ale wiem że to jest niemożliwe....Dlatego cieszymy się sobą każdego dnia!!

Ja jak mam wolne to raczej na internet nie wchodze, jakoś tak mi się nie chce :eviltong: w pracy za to wszystko potem nadrabiam.

Kupiłam buty ale koniec końców w Martesie Reeboka :evil_lol: czarno-różoffffe :loveu:

Posted

Spóźnione wszystkiego dobrego dla Brutusa :)

Miałam dziś dziwny sen z Tobą ha ha ha Nie wiem czemu mi się śniłaś. W tym śnie byłyśmy w jakimś obozie pracy z moimi znajomymi. Spałaś ze mną, swym chłopakiem i moim na jednym łóżku. Pytałam się Ciebie czemu nie chcesz się seksić ze swoim boyem a Ty do mnie, że boisz się, że jak mu dasz to Cię rzuci ha ha ha Ale i tak mu dałaś :diabloti: Nie ogarniam ostatnio swoich snów ha ha

Posted

[quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego dobrego dla Brutusa :)

Miałam dziś dziwny sen z Tobą ha ha ha Nie wiem czemu mi się śniłaś. W tym śnie byłyśmy w jakimś obozie pracy z moimi znajomymi. Spałaś ze mną, swym chłopakiem i moim na jednym łóżku. Pytałam się Ciebie czemu nie chcesz się seksić ze swoim boyem a Ty do mnie, że boisz się, że jak mu dasz to Cię rzuci ha ha ha Ale i tak mu dałaś :diabloti: Nie ogarniam ostatnio swoich snów ha ha[/QUOTE]

No mocne sny miewasz hehe

Posted

[quote name='Bolsbokser']No mocne sny miewasz hehe[/QUOTE]Ostatnio sniło mi się : "Śniło mi się, że wypadły mi prawie wszystkie zęby i Kissowi też. Załamałam się, bo nie mogłam go dalej wystawiać ha ha Poszłam do lekarza i okazało się, że jestem w ciąży, a wypadanie zębów to efekt uboczny"

Posted

[quote name='Izabela124.']Ostatnio sniło mi się : "Śniło mi się, że wypadły mi prawie wszystkie zęby i Kissowi też. Załamałam się, bo nie mogłam go dalej wystawiać ha ha Poszłam do lekarza i okazało się, że jestem w ciąży, a wypadanie zębów to efekt uboczny"[/QUOTE]
.............. :roflt:

Posted

[quote name='Izabela124.']Spóźnione wszystkiego dobrego dla Brutusa :)

Miałam dziś dziwny sen z Tobą ha ha ha Nie wiem czemu mi się śniłaś. W tym śnie byłyśmy w jakimś obozie pracy z moimi znajomymi. Spałaś ze mną, swym chłopakiem i moim na jednym łóżku. Pytałam się Ciebie czemu nie chcesz się seksić ze swoim boyem a Ty do mnie, że boisz się, że jak mu dasz to Cię rzuci ha ha ha Ale i tak mu dałaś :diabloti: Nie ogarniam ostatnio swoich snów ha ha[/QUOTE]
hahaha widzę że nieźle masz nawalone pod kopuła, prawie tak jak ja :diabloti: pewnie mu dałam bo już nie wytrzymałam :evil_lol: ale tak przy Was? :crazyeye:
[quote name='wedara']A gdzie nowe fotki ??? :cool3:[/QUOTE]
czekam na nowe szkło i będą fotki.