Livka Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Dobre wieści Sylwio - super ! :) Bazarek przygotuję - mam dużo fantów i ciekawych książek też. Podeślij fotki jakoś to ogarniemy. Elisabeta wpłaciła dla Ninki 100 zł - pięknie dziękujemy :) Najpierw łapka Ninki - najważniejsza, a potem kotki wyekspediujemy do DS. Nie martw się - damy radę ! :) Quote
sylwija Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 dzięki :) baaaardzo :) domki dla kociaków na pewno się znajdą, wcześniej czy później, bo są to prawdziwe 'cukiereczki' ;) gorzej z finansami Quote
Livka Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 noo ... kociaki dużo kosztują, a jeszcze długi Anatolka niespłacone, ale w tej chwili łapka Ninki to priorytet :) Quote
Elisabeta Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 :) :) :) Sylwijo, to nie są lepsze wiadomości. W tej sytuacji, którą mamy, to są super wiadomosci.. Livko, masz rację. Damy radę! Zwłaszcza jeśli na zapłatę Pan Doktor poczeka. Uffffff.................. A jak jeszcze z Domkiem dla Ninki wszystko się dobrze ułoży, to będzie pełnia szczęścia. Z Ninką oczywiście... To ja już zaczynam trzymac kciuki za operację. Finansowo tez pomogę na pewno. Nawet jak Ninka już w Domku będzie. Bo i tak bym z nią tu była, dopóki trzeba. Kochana Nineczka... :) Quote
sylwija Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 wiadomo, że łapka Ninki to priorytet tylko dla mnie wszystko to ból głowy, jak mam kocie tymczasy na dużym minusie, to teraz problem z zakupem karmy dla wszystkich, nie tylko nich.. i tak ciągle, takie życie .. zamieściłam filmik pokazujący, jak sobie Ninka teraz musi radzić z chorą łapką, ale nie wiem, czy tu uda się wrzucić, na pewno na FB można obejrzeć https://www.facebook.com/runapomaga/timeline i na jej wydarzeniu (któremu trzeba zmienić tytuł..) https://www.facebook.com/events/267292496788802/ Quote
Livka Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 "Pechową Ninkę czeka kolejna operacja, tym razem druga łapka - błagamy o pomoc !" może taki tytuł wydarzenia ... Quote
sylwija Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 zrobione, zmieniłam tytuł wydarzenia i wątku a może ktoś pomógłby mi z wydarzeniem,z jego prowadzeniem? bo ja, co tu dużo mówić, dość nieregularnie, i niezbyt ładnie piszę.. Quote
Nadziejka Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Kciuki mocno mocno za Nineczke za kotunki za wszystkie lapenki i za sylwije zdrowka i sily stokroc zyczymy Quote
Elisabeta Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Oj, trzymaj kciuki, Ewuniu, trzymaj... :) Sylwijo, mnie na FB nie ma, więc nie pomogę... Jesteś bardzo samokrytyczna. ;) Piszesz bardzo ładnie. Prosto, zwyczajnie i od serca. Poruszająco. Jak trafiłam z banerka na wątek Ninki i potem na inne Twoje watki, to własnie Twoje posty mnie bardzo wzruszyły. Musiałam to napisac, bo tak jest. ;) Quote
Poker Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Dobre wiadomości jak zwykle w życiu przeplatają się z gorszymi. I tak Ninka ma dużo szczęścia ,że przyszły DS wpłaci porządną kwotę na operację. Ja wpłacę 50 zł , które dała mi do dyspozycji przyjaciółka z Kanady, Quote
Nadziejka Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Prosze tez o num konta choc ciutenke wysle z pozdrowieniem Quote
Livka Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Zapraszamy do Księgarenki Zbieramy pieniążki na operację drugiej łapki Ninki ... Prosimy o pomoc ! Quote
Elisabeta Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 O! Livko, super. :) Ninko, idziemy do księgarenki... :) Quote
Livka Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Zapraszamy na kolejny bazarek dla Ninki - Ciuszki i misz-masz !!! ZAPRASZAMY DO POMOCY !!! Quote
sylwija Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 ślicznie dziękujemy z Ninką :) jeszcze z Fundacji Adopcje Malamutów będzie ponad 300 zł :) cytuję "uzbierało się z wpłat (stałego zlecenia Pchełki) od października 2014 11 wpłat do sierpnia włacznie na kwotę 330 zł. Pewnie we wrzesniu też wpłynie." i biegnę podnosić bazarki :) Quote
milagros19853201 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 zagladam na wateczek zapisuje sobie Quote
Elisabeta Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Jeszcze ciemno, wieje, pada deszcz, a ja zaglądam do Ninki. :) Quote
sylwija Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Operacja zaplanowana. Za tydzień o 16ej. Quote
sylwija Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Ninka, jak widać, przeszczęśliwa nie jest ;) ale operacja konieczna a przyszła Pani juz zamówiła dla niej smyczki :) więc może w końcu pech się odwróci.. Quote
Livka Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Cudna jest :D Pięknie dziękujemy cioci Poker za wielkie wsparcie finansowe dla Ninki :) :) Quote
Elisabeta Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Właśnie poleciało szybkim przelewem pocztowym 200 zł dla Cudnej. :) A na fotce widac wyraźnie... Ninka wie, że coś knujesz, Sylwijo. ;) Nie wiadomo skąd, ale one zawsze wiedzą, gdy coś kombinujemy. Oby jak najszybciej było już po udanej operacji.... A potem?... Ninko, idą zmiany. Nowe smyczki i takie tam. :) Będzie dobrze. Kciuki cały czas. Quote
Recommended Posts