Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

przesłałam pw, dopiero dziś zauważyłam

Ninka ma się dobrze, miałam nawet telefony w sprawie jej adopcji, ale mimo, że obiecujące, nic z tego nie wynikło..
nie niszczy w domku, nie brudzi, grzeczna do kotów

ostatnie wydatki na Ninkę:
EFFIPRO (pasożyty zewnętrze) 15
DOLPAC (pasożyty wewnętrzne) 20
karma (Josera) 100

Edited by sylwija
Posted

[quote name='sylwija']sama się wspiera :) myślę, żeby coś poszukać na bazarek dla tych moich tymczasów, bo jakoś ich sporo się porobiło[/QUOTE]
Mam nadzieję, że wpływa na Twoje konto moje skromne 10 zł, które wpłacam co miesiąc na konto malamutów dla Niny?
Jak sobie dobrze przypomnę, to jeszcze kilka osób deklarowało pomoc na początku? wpłacają?

Posted

[quote name='handzia']Mam nadzieję, że wpływa na Twoje konto moje skromne 10 zł, które wpłacam co miesiąc na konto malamutów dla Niny?
Jak sobie dobrze przypomnę, to jeszcze kilka osób deklarowało pomoc na początku? wpłacają?[/QUOTE]

Ps. może wolisz, żebym wpłacała na Twoje konto bezpośrednio? Jeśli tak, to prześlij mi na pw. Po co pośrednicy?

Posted

dzięki :) wysłałam nr konta

teraz Ninka jest po prostu u mnie na DT, i tak jak w przypadku innych tymczasów - sama dbam o nią, ewentualnie z pomocą dobrych ludzi, czy bazarków
jakoś trzeba sobie radzić

Posted

[quote name='sylwija']dzięki :) wysłałam nr konta

teraz Ninka jest po prostu u mnie na DT, i tak jak w przypadku innych tymczasów - sama dbam o nią, ewentualnie z pomocą dobrych ludzi, czy bazarków
jakoś trzeba sobie radzić[/QUOTE]
Ok, dzięki. Od tego miesiąca będę wpłacać na Twoje konto. Ale ponowię pytanie, do tej pory otrzymywałaś pieniądze z fundacji?

Posted

:Rose:

[quote name='sylwija']dzięki :) wysłałam nr kont

a

teraz Ninka jest po prostu u mnie na

DT, i tak jak w przypadku innych tymczasów - sama dbam o nią, ewentualnie z pomocą dobrych ludzi, czy bazarków
jakoś trzeba sobie radzić[/QUOTE]

:calus:

Posted

ja też jakoś to zrozumiałam, że za Ninkę pokrywa Fundacja. Dobrze, że poruszony został teraz ten temat. muszę się podliczyć finansowo i coś dorzucę do Ninki.

Posted

Widzę, że i ja trwałem w mylnym przekonaniu, że podobnie jak Vera, również Ninka jest pod opieką fundacji.
Sylwija, czy to oznacza, że sunia cały czas była na twoim "garnuszku", czy zmieniło się to w międzyczasie (np. po wyadoptowaniu Very)?

Posted

jakiś czas po adopcji Very tak ustaliłyśmy, ale to wspólnie uzgodniliśmy, bo Sara, która najpierw była na moim utrzymaniu, a potem przeszła pod opieką FAM, a Ninka na mnie - taka zamiana nastąpiła. Sara była w hotelu, więc większy jeszcze koszt, czyli finansowo dla mnie korzystniej :)

Posted

Andegawenko - dziękuję w imieniu sowim i Ninki za wsparcie :)

a tak wygląda Vera aktualnie :)

a Nineczka czeka wciąż na domek..

bryka z Teodroem i resztą ;)

pięknie siada

i waruje

jest strasznie fajna, nie niszczy w mieszkaniu, nie brudzi. z kotami i psami się dogaduje, przychodzi na zawołanie na spacerze

a domku wciąż brak.. już chyba rok mija..minął..

Posted

Nie, no brak słów, jak Wera pięknie wygląda :loveu: Cudnie, po prostu przecudnie :) Bardzo się cieszę :)
Nineczka też znajdzie swój domek, niestety przez to, że nie jest rasowa musi dłużej poszukać...Tak to już jest na tym świecie, a kto wie, czy nie ma lepszego charakterku niż nie jeden rasowiec ;) Trzymam kciuki i udostępniam na swoim fb :)

Posted

gallegro napisał(a):
Nie można wejść, bo zgłasza się logowaniem. Spróbuj wejść na ten wątek jako niezalogowana i wtedy skopiuj link.

może tak być, że niedostępne, bo to dział - w nowych domach i chyba dostępny tylko dla forumowiczów..

Posted

gallegro dziękuję za pw :)

No właśnie, trzeba się zalogować do malamutów :/ Vera swoją urodą dech zapiera. Cudo i widać, że jest szczęśliwa i kochana. A Ninka, moja słodycz kochana, jest śliczna :loveu: Sylwia dzięki za wspaniałe zdjęcia.