Tigraa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Sylwija, podaj mi na pw linki do bazarków ogłoszeniowych. Chcę wykupić kolejny pakiet Kiko. O nią też nikt kompletnie nie pyta. Quote
sylwija Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 (edited) przesłałam pw, dopiero dziś zauważyłam Ninka ma się dobrze, miałam nawet telefony w sprawie jej adopcji, ale mimo, że obiecujące, nic z tego nie wynikło.. nie niszczy w domku, nie brudzi, grzeczna do kotów ostatnie wydatki na Ninkę: EFFIPRO (pasożyty zewnętrze) 15 DOLPAC (pasożyty wewnętrzne) 20 karma (Josera) 100 Edited October 2, 2012 by sylwija Quote
sylwija Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 sama się wspiera :) myślę, żeby coś poszukać na bazarek dla tych moich tymczasów, bo jakoś ich sporo się porobiło Quote
andegawenka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Sama? a ma konto? to opłacę te dwie pozycje na pasożyty;) Quote
handzia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='sylwija']sama się wspiera :) myślę, żeby coś poszukać na bazarek dla tych moich tymczasów, bo jakoś ich sporo się porobiło[/QUOTE] Mam nadzieję, że wpływa na Twoje konto moje skromne 10 zł, które wpłacam co miesiąc na konto malamutów dla Niny? Jak sobie dobrze przypomnę, to jeszcze kilka osób deklarowało pomoc na początku? wpłacają? Quote
pikola Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Telefon dzwoni..W koncu zadzwoni ten wlasciwy!:lol: Quote
handzia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='handzia']Mam nadzieję, że wpływa na Twoje konto moje skromne 10 zł, które wpłacam co miesiąc na konto malamutów dla Niny? Jak sobie dobrze przypomnę, to jeszcze kilka osób deklarowało pomoc na początku? wpłacają?[/QUOTE] Ps. może wolisz, żebym wpłacała na Twoje konto bezpośrednio? Jeśli tak, to prześlij mi na pw. Po co pośrednicy? Quote
sylwija Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 dzięki :) wysłałam nr konta teraz Ninka jest po prostu u mnie na DT, i tak jak w przypadku innych tymczasów - sama dbam o nią, ewentualnie z pomocą dobrych ludzi, czy bazarków jakoś trzeba sobie radzić Quote
handzia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='sylwija']dzięki :) wysłałam nr konta teraz Ninka jest po prostu u mnie na DT, i tak jak w przypadku innych tymczasów - sama dbam o nią, ewentualnie z pomocą dobrych ludzi, czy bazarków jakoś trzeba sobie radzić[/QUOTE] Ok, dzięki. Od tego miesiąca będę wpłacać na Twoje konto. Ale ponowię pytanie, do tej pory otrzymywałaś pieniądze z fundacji? Quote
andegawenka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 :Rose: [quote name='sylwija']dzięki :) wysłałam nr kont a teraz Ninka jest po prostu u mnie na DT, i tak jak w przypadku innych tymczasów - sama dbam o nią, ewentualnie z pomocą dobrych ludzi, czy bazarków jakoś trzeba sobie radzić[/QUOTE] :calus: Quote
docha Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ja też jakoś to zrozumiałam, że za Ninkę pokrywa Fundacja. Dobrze, że poruszony został teraz ten temat. muszę się podliczyć finansowo i coś dorzucę do Ninki. Quote
gallegro Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Widzę, że i ja trwałem w mylnym przekonaniu, że podobnie jak Vera, również Ninka jest pod opieką fundacji. Sylwija, czy to oznacza, że sunia cały czas była na twoim "garnuszku", czy zmieniło się to w międzyczasie (np. po wyadoptowaniu Very)? Quote
sylwija Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 jakiś czas po adopcji Very tak ustaliłyśmy, ale to wspólnie uzgodniliśmy, bo Sara, która najpierw była na moim utrzymaniu, a potem przeszła pod opieką FAM, a Ninka na mnie - taka zamiana nastąpiła. Sara była w hotelu, więc większy jeszcze koszt, czyli finansowo dla mnie korzystniej :) Quote
inga.mm Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 pozwalam sobie, po znajomości zaprosić na bazarek z tykwami Quote
sylwija Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Andegawenko - dziękuję w imieniu sowim i Ninki za wsparcie :) a tak wygląda Vera aktualnie :) a Nineczka czeka wciąż na domek.. bryka z Teodroem i resztą ;) pięknie siada i waruje jest strasznie fajna, nie niszczy w mieszkaniu, nie brudzi. z kotami i psami się dogaduje, przychodzi na zawołanie na spacerze a domku wciąż brak.. już chyba rok mija..minął.. Quote
sylwija Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 jeszcze pokażę, jak stoimy/skaczemy Quote
gallegro Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Vera piękna. Czy masz jakieś info o niej z DS? Ninka tez śliczna i wygląda bardzo okazale. Komu bezproblemowa sunia, komu...? Quote
sylwija Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 założyłam Nince wydarzenie na FB - proszę o udostępnianie.. - http://www.facebook.com/events/323102797787814/ nie mam już pomysłów, jak szukać domku.. Vera ma się dobrze, coraz lepiej z Nutką się dogaduje, brała udział w zawodach, aktualne info z DS - http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?t=5357 Quote
handzia Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Nie, no brak słów, jak Wera pięknie wygląda :loveu: Cudnie, po prostu przecudnie :) Bardzo się cieszę :) Nineczka też znajdzie swój domek, niestety przez to, że nie jest rasowa musi dłużej poszukać...Tak to już jest na tym świecie, a kto wie, czy nie ma lepszego charakterku niż nie jeden rasowiec ;) Trzymam kciuki i udostępniam na swoim fb :) Quote
sylwija Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 dziękuję handzia :) a Nineczka raz wychodzi dorodniej, raz smuklej na zdjeciach kilka zdjęć z leśnego jesiennego spacerku.. Quote
gallegro Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='sylwija'](...)Vera ma się dobrze, coraz lepiej z Nutką się dogaduje, brała udział w zawodach, aktualne info z DS - http://forum.alaskan.malamut.org/viewtopic.php?t=5357 Nie można wejść, bo zgłasza się logowaniem. Spróbuj wejść na ten wątek jako niezalogowana i wtedy skopiuj link. Swoją drogą aż trudno uwierzyć, jak bardzo odmieniło się życie tej wspaniałej suni... Quote
sylwija Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 gallegro napisał(a):Nie można wejść, bo zgłasza się logowaniem. Spróbuj wejść na ten wątek jako niezalogowana i wtedy skopiuj link. może tak być, że niedostępne, bo to dział - w nowych domach i chyba dostępny tylko dla forumowiczów.. Quote
gallegro Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 W takim razie skopiuj proszę tutaj info z nowego domu o którym wspominałaś. Quote
docha Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 gallegro dziękuję za pw :) No właśnie, trzeba się zalogować do malamutów :/ Vera swoją urodą dech zapiera. Cudo i widać, że jest szczęśliwa i kochana. A Ninka, moja słodycz kochana, jest śliczna :loveu: Sylwia dzięki za wspaniałe zdjęcia. Quote
Recommended Posts