Jump to content
Dogomania

Duma-piekna astka z ogromnym długiem! Szuka domu i wsparcia finansowego!

Recommended Posts

Posted

tobciu napisał(a):
jestem z watku na FB.
moze zadeklarowac 10 zl miesiecznie. Malutka pomoc.... ale zawsze cos.. Przepraszam, to kolejny wspomagany psiak.
Poprosze o numer konta, bo albo nie ma w peirwszym posice, albo przeoczylam.

bardzo bardzo dziekuje:loveu: konto zaraz wysle na pw.... milo widziec nowe osoby na watku, witamy:multi:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dumelek super, tylko rano trzeba sila wyciagac na spacery:evil_lol:
Skora wyglada juz ladnie, nie jest zaczerwieniona wiec pewnie jakies niegrozne zapalenie to bylo czy cos:)
Problemow z poruszaniem nie ma, trzeba tylko pilnowac po dluzszym lezeniu zeby sie rozchodzila zanim zacznie latac...i ma problem z hamulcami, nogi mi prawie polamala bo zapomniala zwolnic i sie zatrzymac:evil_lol:

Posted

witam:) jak tam dumka? mieszkanie zaczyna nabierać kształtów, za chwile będą panele i płytki a kuchnia jest na początek grudnia, czyli mam nadzieje ,że mała będzie u nas już na wigilie-tak jak pisałam, pytanie: mała ma problemy i pisaliście,że dobrze by było aby w domu znajdowały się dywany, a u nas ich nie będzie, mąż nie cierpi dywanów, woli panele-szybciej się sprząta:) czy to będzie problem?

Posted

w zasadzie to nie wiem, Gosia pisala ze Dumka nie bardzo radzila sobie z panelami, nie wiem jak teraz ale napewno nawet jesli sie do nich przyzwyczai to kazde sliskie powierzchnie beda stanowic pewne ¨zagrozenie¨.

Posted

Piękna jest. W ogóle nie widać, że ma problemy z nogami... Zresztą moja Birra też ma i biega jak całkiem zdrowy pies :-)

bbpb, dywan nie jest zły, przynajmniej w nogi jest cieplej ;-) I zawsze można co kilka miesięcy wymienić i zmienić sobie wnętrze ;-)

Posted

Trzeba Dumelci w nowe hamulce zainwestować a mi sie przydadzą protezy nóg:evil_lol: Jak leci do czlowieka to wpadna w nogi, doslownie wpada z calym impetem...nawet nie zwalnia i trzeba robic uniki:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Trzeba Dumelci w nowe hamulce zainwestować a mi sie przydadzą protezy nóg:evil_lol: Jak leci do czlowieka to wpadna w nogi, doslownie wpada z calym impetem...nawet nie zwalnia i trzeba robic uniki:lol:

:loveu::loveu::loveu: taki perwersyjny sposob okazywania milosci;)

a miała Małpa nie szalec:mad:

Posted

furciaczek napisał(a):

Wiem co to za ból jak tak porządnie uderzy nic przyjemnego :)
A czy nie raz jak tak robi to gryzie przy tym dla zabawy??Bo w schronie tak też czasem robiła.

Posted

furciaczek napisał(a):

Skąd ja to znam? ;)

Posted

Wala2006 napisał(a):
Wiem co to za ból jak tak porządnie uderzy nic przyjemnego :)
A czy nie raz jak tak robi to gryzie przy tym dla zabawy??Bo w schronie tak też czasem robiła.

A nie, nie zdazylo jej sie jeszcze zlapac zabkami ani razu:)

Posted

wkurzyła sie ze nie wyra nie ma tylko "jakiestam" poslanie:eviltong:

lukne na allegro czy sa moze jakies tanie kongopodobne zabawki coby sie laska nie nudzila:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Dumcia skonsumowala czesc poslania:diabloti: Miala nieco mniej ruchu i miziania w ostatnich 2 dniach i pewnie dlatego.

Albo kolacji nie dostała :eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: