Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chita... odezwie się do ciebie Olena84, w sprawie konta- zdecydowaliśmy z dwupakowego watku (suniek z Azorkowego schroniska), które były na DT a trafiły do wspaniałych DS- przeznaczyć 200 zł z kasy suniek na Dume aby wyrównać troche dług. No i Ja z danką..która zapewne niebawem się tu zjawi bedziemy masowo szukac deklarowiczów. Ile Deklaracji stałych brakuje?

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Angel']chita... odezwie się do ciebie Olena84, w sprawie konta- zdecydowaliśmy z dwupakowego watku (suniek z Azorkowego schroniska), które były na DT a trafiły do wspaniałych DS- przeznaczyć 200 zł z kasy suniek na Dume aby wyrównać troche dług. No i Ja z danką..która zapewne niebawem się tu zjawi bedziemy masowo szukac deklarowiczów. Ile Deklaracji stałych brakuje?[/QUOTE]

dzieki!!!!:modla:

wlasie zaplacilam za hotel wiec jutro zrobie rozliczenie, ostatnio wyslalam dwa pw z przypomnieniem, odkopie do kogo i wysle dalej, ogloszenia caly czas zamawiam, nawet nie wszystkie wklejam bo ostatnio mi czasu braknie, byl jeden glupkowaty mail, i tyle:-(

Posted

[quote name='Olena84']Poprosze numer konta, angel poprosila na watku suczek ktore znalazly dom i wsparcie i przeslemy pare groszy[/QUOTE]

dzieki, wieczorem podesle:) jeszcze raz dziekuje!

Posted

Dumka dostala 200 zl od "dwupaku":multi::loveu::multi::loveu:, Olena84, Angel bardzo serdecznie dziekuje:loveu:, strasznie to ratuje nasza sytuacje! DZIEKI

a ja sie zaraz zabieram za rozliczenie pazdziernika i skromnie przypominam o deklaracjach na ten miesiac;)

Posted

[quote name='agaga21']to jak teraz wygląda sytuacja? jest minus?[/QUOTE]

edytowalam pierwszy post, mozecie sprawdzic swoje wplaty

minus jest nadal, na dzien dzisiejszy -297zl. :(

Posted

Witajcie proszę o przesłanie numeru konta na Dumę - mamy z wirtualnych adopcji w naszym schronisku na nią 150 zł - rozliczenie z 5 miesięcy- od kwietnia do sierpnia 2012 r. - niestety kolejne wirtualne adopcje pewnie w grudniu wyciągnę - papierologia w TOZ - tak czy inaczej na Dumę jest wirtaulna adopcja co miesiąc 30 zł

Posted

[quote name='Madzik34']Witajcie proszę o przesłanie numeru konta na Dumę - mamy z wirtualnych adopcji w naszym schronisku na nią 150 zł - rozliczenie z 5 miesięcy- od kwietnia do sierpnia 2012 r. - niestety kolejne wirtualne adopcje pewnie w grudniu wyciągnę - papierologia w TOZ - tak czy inaczej na Dumę jest wirtaulna adopcja co miesiąc 30 zł[/QUOTE]

o rany! cudownie, zaraz wysylam i bardzo dziekuje :)

cholera zeby jeszcze tak jakis domek sie znalazl, zrobilam Dumci tablice i gumtree ale idzie mi jak krew z nosa wiec lece poszukac bazarku;)

Posted

[quote name='chita']o rany! cudownie, zaraz wysylam i bardzo dziekuje :)

cholera zeby jeszcze tak jakis domek sie znalazl, zrobilam Dumci tablice i gumtree ale idzie mi jak krew z nosa wiec lece poszukac bazarku;)[/QUOTE]
juldan ma bazarek, ale nie wiem czy jeszcze przyjmuje zamówienia.

• 2 weeks later...
Posted

i jak sytuacja Dumy? zadeklrowałam się na zobienie bazarku dla innego psiaka ale myślę że można podzielić na dwa cele bazarek. Więc postaram się to załatwić jak najszybciej :)

Posted

Kochani zagłosujcie

[INDENT]
[LIST]
[*][INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/235228"][IMG]http://content.pimp-my-profile.com/i57/2/11/10/bn_fffbf0786b.png[/IMG][/URL][/INDENT]
[/LIST]

[/INDENT]

Posted

bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235690-*księgarnia-drogeria-i-inne-np-prostownica-na-Dume-i-Freda!!-do-30-11***-zapraszamy!?p=19970098#post19970098[/URL]

Posted

[quote name='Angel']bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235690-*księgarnia-drogeria-i-inne-np-prostownica-na-Dume-i-Freda!!-do-30-11***-zapraszamy!?p=19970098#post19970098[/URL][/QUOTE]

dzieki!!!!,mysle ze wieczorem dopisze listopadowe wplaty ale 18kolejny miesiac do zaplacenia wiec i tak nie jest ciekawie...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

za hotel w tym miesiacu placilam z poslizgiem, a za chwile kolejny miesiac, nie jest wesolo, Duma ma 657zl dlugu, czy ktos moze pomoc w ogloszeniach, prosze.

Edited by chita
Posted

ja znowu z poślizgiem... :( przepraszam. wieczorem zrobię mój przelew na listopad i grudzień.
wiem, ze to mnie nie usprawiedliwia, ale na Fetę w ostatnich tygodniach musiałam wydać ok. 1000zł. :(
chita, jeszcze raz przepraszam.

Posted

[quote name='tobciu']ode mnie ma dwa pakiety. Proszę tylko o info i zdjęcia do ogłoszeń, oraz określenie terenu ogłaszania.
Email zaraz podam na pw.[/QUOTE]

dziekuje, jak pisalam na pw podesle po 19;)

[quote name='magdyska25']o rety....to Dumka jeszcze domu nie ma.....[/QUOTE]

ano nie ma:-( a oglaszam ja ciagle, nawet jak nie wklejam linkow to odnawiam jej regularnie i nic...

[quote name='fonia123']ja znowu z poślizgiem... :( przepraszam. wieczorem zrobię mój przelew na listopad i grudzień.
wiem, ze to mnie nie usprawiedliwia, ale na Fetę w ostatnich tygodniach musiałam wydać ok. 1000zł. :(
chita, jeszcze raz przepraszam.[/QUOTE]

spokojnie, wiem jak to czasami jest;) zdrowka dla Fetuni, nie wiedzialam ze niunia choruje :-(