anias79 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 tak się zmieniła nasza Sonia:) zobaczcie jaka jest teraz śliczna :), wykąpana przez P. Henię i odżywiona wygląda całkiem inaczej niż dwa miesiące temu :) Quote
Awit Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jaka Sonia jest śliczna!! Sonię jak też kiedyś miałam, to takie szczęśliwe suczki z tym imieniem:-) Ale jak ona urosła, jaka puszysta, no cud miód Sonieczka:-) Aniu czy już ją masz może? A ostatnie zdjęcie, jak ona wpatruje się w Ciebie, słucha i pewnie coś tam sobie myśli:-) Quote
ania shirley Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wspaniała jest! Takie ma piękne futerko! Zostaje na parkingu, czy idzie do DT? Quote
ataK Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK Quote
anias79 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Na tym zdjęciu to nie ja :) ale faktycznie Sonia zdecydowanie lepiej traktuje kobiety, jest bardziej ufna albo po prostu wyczuwa dobrego człowieka :) Na chwilę obecną Sonia jest nadal na parkingu, codziennie na zmianę ktoś do niej jeździ z jedzonkiem i wyprowadzamy ją na spacer, ja czasem zabieram moją sunię, żeby razem pobiegały, no i biegają jak zwariowane :) Cały czas szukamy kogoś, kto zapewni jej prawdziwy dom, chociaż ona już tak przywykła do tego domku na parkingu, że ze spaceru sama tam biegnie...., no ale wiadomo, że nie może tam zostać na zawsze. Quote
Awit Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Szkoda, myślałam że już jest w domu tymczasowym. Ale dobrze że ją odwiedzacie. Piękna jest. Może tym panom coś podrzućcie czasem, coś słodkiego, albo paczkę kawy czy herbaty.... Quote
anias79 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Panowie dostali oczywiście od nas na udobruchanie - piwko :) i żeby nie narzekali to codziennie tam zamiatamy, wycieramy Soni łapki itp. Quote
Jasza Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Sonia wypiękniała, fakt.:-) Ale myślałam, że w DT... Quote
barbarela Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Sonia ma już DT czy nadal bidulka jest na parkingu Quote
Jota67 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Sonieczko trafiłam do ciebie, czy zmieniło się coś na lepsze? Quote
henikar Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Ona jest piękna. Obecnie jest już nie na parkingu, ale u Ani, co z zreztą widac. Ale niestety potrzebuje nadal pomocy !!! Nie możemy ja ponownie zwrócic na parking. Quote
henikar Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Zapomniałam dopisac, że Ania to - dom tymczasowy Quote
Jasza Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Przydałyby się ogłoszenia z nowymi zdjęciami.... Quote
henikar Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Dzisiaj dzwoniła Pani z Gliwic. Ma już jednego psiaka po przejściach, po rozmowie - brzmi to obiecująco. Mamy się skontaktować w poniedziałek, bo zarówno ona jak i ja mamy te dni już zaplanowane inaczej. A mała u Ani jest przeszczęśliwa. Nie wyobrażam sobie, aby oddać ją ponownie na parking. Quote
__Lara Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 henikar napisał(a):Dzisiaj dzwoniła Pani z Gliwic. Ma już jednego psiaka po przejściach, po rozmowie - brzmi to obiecująco. Mamy się skontaktować w poniedziałek, bo zarówno ona jak i ja mamy te dni już zaplanowane inaczej. No to super!!!! :) Quote
azalia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Oby się maleńkiej udało z domkiem,trzymam mocno kciuki. Quote
henikar Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Ostatnio miałam niewiele czasu, aby śledzić dogomanię. Dzisiaj zaglądam do tych wątków, które zapisałam, śledziłam i w miarę możliwości pomagałam. Cieszę się bo naprawdę większość ma już domki stałe. Chyba tylko dwa + moja sunia czeka. Muszę zapisać inne bidule. Quote
feliksik Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 oj Heniu, cieszę się, że mała już DT i oby się z domkiem udało Quote
Awit Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Oby to był ten domek, co ona by czuła gdyby musiała wrócić na parking:-( A tak się cieszy z każdej chwilki spędzonej w DT, ona pewnie myśli że to jej własny domek. Quote
Jota67 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 I co z domkiem dla suni? Wiadomo coś? Jakaś złowroga ta cisza....:( Quote
anias79 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 witajcie, z tego co mi wiadomo Pani z Gliwic ma przyjechać dzisiaj obejrzeć Sonię. Oby tylko była to dobra osoba..., bo czasem słyszy się straszne wiadomości o adoptowanych zwierzętach :( martwi mnie jeszcze to, że Sonia bardzo źle znosi jazdę samochodem, a to jednak kawałek drogi..., no ale zobaczymy co z tego wyjdzie... Quote
Awit Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ciekawe..... Tylko dziewczyny, proszę gdyby szła do domku. Koniecznie niech ciasno zapina obroże, niech nie puszcza jej luzem kilka tygodni, a jak ma puszczać niech zaopatrzy się w długą 15metrową linkę i uczy przychodzenia do nogi. I czip a adresatka, a OBROŻA z adresatką ZAWSZE-nawet na jedno małe siusiu. I koniecznie w umowie trzeba wpisać datę do kiedy Sonia ma być wysterylizowana. Quote
Recommended Posts