Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Ja i Mekintosz.
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-_pFrzgO-G9g/TpKvxrAokXI/AAAAAAABLPE/bM0oSgAwx9Q/s512/Mekintosz1.jpg[/IMG]
Mekintosz jest półtorarocznym, wykastrowanym samcem, którego kości widać gołym okiem - prawie. Jednak mam nadzieję, że z czasem go podbudujemy. Zamierzam rozsądnie wykorzystać fakt, że ma apetyt. Jest grzeczny, niekonfliktowy, lubi być delikatnie przytulany i trzymany za łapkę. Trochę ciągnie na smyczy na początku spaceru lub gdy jest zainteresowany innym psem. Bawi się na wybiegu, a przy płocie daje głos.

Telefon do opiekuna: 662 954 947

Posted

Właśnie miałam Wam powiedzieć, że Mekintoszek jest przeziębiony i jest w hotelu, no ale inni się doinformowali widzę;-) byłam bardzo zawiedziona, że nie mogę się z nim widzieć, bo sama chcę go wspomóc. Ale ważne, żeby wyzdrowiał.

Posted

Tak, pies został odebrany przez właściciela. A gdy się tym zbulwersowałam, to mnie uspokojono. Podobno właściciel wrócił zza granicy, a ponieważ zostawił psa żonie po rozwodzie, no to widać wylądował w schronisku... Mam nadzieję, że Mekintoszowi już będzie lepiej, ale zastanawiam się, czy będę mogła go odwiedzić o.0

Posted

[quote name='AgaDe']Tak, pies został odebrany przez właściciela. A gdy się tym zbulwersowałam, to mnie uspokojono. Podobno właściciel wrócił zza granicy, a ponieważ zostawił psa żonie po rozwodzie, no to widać wylądował w schronisku... Mam nadzieję, że Mekintoszowi już będzie lepiej, ale zastanawiam się, czy będę mogła go odwiedzić o.0[/QUOTE]
Ciekawe... i żona tak zagłodziła psa by w końcu oddać go do schronu:crazyeye: Jakoś nie bardzo to wygląda