Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Przychodzę w odwiedziny do Dianki, żeby sobie na nią popatrzeć. Quote
Pyrdka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mam nadzieję, że już niedługo Dianka będzie marzła w kojcu. Quote
Akrum Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 konto Diany zasiliła wpłata od: unixena - 30 zł ślicznie dziękujemy w imieniu Diany [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzG-6VhmIjy1mE-Df8uE2uWcF2N4Ehn1JPWk6iVJ6J-eQYdY96[/IMG] Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Beatkaa']Dobranoc aniołku nasz![/QUOTE] Przyłącze się :) Dobranoc sunieczko :* Quote
hotelterier5 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Pan Tomek z ekipą montują teraz pokoiki w nowym hoteliku. Pracują od 6 rano do nocy, aby zdążyć do soboty. Myślę,że Barnaba-podopieczny Beli51 będzie zachwycony towarzystwem Dianki. Quote
Pyrdka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 :multi::multi::multi: Niech pracują co sił. Właśnie chciałam do Ciebie Joasiu dzwonić. Quote
unixena Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Poniose Dianeczke .[IMG]http://www.sirmi.ic.cz//pes/94.gif[/IMG] Quote
Beatkaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 odwiedzam wieczornie kochaną Dianeczkę ;) Quote
Penny Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Dianka nawet nie wie co ją czeka - spacerki i przytulanie :multi: Quote
kasiapsiaki Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='andegawenka']Akrum, za sprawą Martiki plączę się po Twoich wątkach...;) Przednia łapka:shake:, na brakującej tylnej pieski sobie lepiej radzą...[/QUOTE] Trzymam kciuki mocno za Dianusię i wiem,że będzie dobrze...mój Ramzuś ma 13 lat ,od 12 lat żyje bez tylnej nóżki i zawsze sobie świetnie radził,chociaż już jest gorzej....A wet powiedział,że pieski bez przedniej łapki lepiej sobie radzą,więc bądźmy dobrej myśli. I oby szybko znalazła domek Quote
Akrum Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='hotelterier5']Pan Tomek z ekipą montują teraz pokoiki w nowym hoteliku. Pracują od 6 rano do nocy, aby zdążyć do soboty. Myślę,że Barnaba-podopieczny Beli51 będzie zachwycony towarzystwem Dianki.[/QUOTE] Aaa Joasiu, jak bardzo się cieszę, czyli już wiemy że Dianka u Ciebie miejsce ma zaklepane :) Pyrdka będzie dzwoniła do Ciebie w celu ustalenia szczegółów - na kiedy szykować wyciągnięcie Dianki z przytuliska :) kochana nasza Dianka, ale będzie miała ciepło w dupcie :) się panna zdziwi, że w takim fajnym pokoiku będzie mieszkała i z jakim kolegą :) Już się nie mogę doczekać, by odwiedzić i zobaczyć wszystkie psiaki :) Quote
Yana Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 poproszę o numer konta, przeleje parę zlotych dla Diany Quote
Akrum Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Yana']poproszę o numer konta, przeleje parę zlotych dla Diany[/QUOTE] ślicznie dziękuję, zaraz podsyłam PW :) Quote
Cantadorra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Barni jest słodkim, wesołym, pozytywnym psiakiem. Mam nadzieję, że nie wymęczy Dianki swoją energią, bo ona przecież trzyłapka :) Quote
anula42 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='bela51']Poczestowałam sie tez slicznym bannerkiem. Trzymaj sie biedactwo, napiszcie jak sunieczka sobie radzi. A na pocieszenie zajrzyjcie do ONka z mojego podpisu, bez przedniej łapki, ktory jest u Czarodziejki i śmiga na 3 łapkach jak rakieta. [IMG]http://i683.photobucket.com/albums/vv192/Paluch_2009/cudze/Czarodziejka/PICT9846.jpg[/IMG][/QUOTE] toż to kochany Rafi Quote
bela51 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Zapraszam Was na wielki bazar ksiązkowy Fony, z ktorego czesc bedzie przeznaczona dla Dianki [url]http://www.dogomania.pl/threads/218016-Mega-ksi%C4%99garnia-FONY-juz-otwarta-zapraszamy-do-20.12.2011-r[/url]. Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 a ja już się doczekać nie mogę na wspólne spacerki z Dianką :) ale panna będzie zadowolona :) nawet nie wie jakie szczęście ją czeka ;) Quote
Recommended Posts