Akrum Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dianka dostanie pakiecik ogłoszeń od wykupiony przez ciocia [URL="http://www.dogomania.pl/members/87899-randall"][B]randall[/B][/URL] ślicznie dziękujemy kochanej cioci :) Quote
Martika&Aischa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Pięknie zapraszamy na zapowiadany już wcześniej bazarek świąteczny - jajeczny ;) Wielkanoc tuż tuż ;) Cioteczki wpadajcie i podrzucajcie nas w górę :) Dianka zaprasza :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/222521-Wielkanocny-...%C5%9Awi%C4%85teczny-...bajeczny-bazarek-jajeczny-%29-20.02.?p=18571635#post18571635[/url] Quote
Maciek777 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Niech się te mrozy kończą bo Diankowym spacerom nie służą:shake: Jak tu na trzech łapkach kuleć z zimna? Biedna, w niedzielę, po 2 minutach marszu zaczęła podskakiwać:-( Więc w tył zwrot i szybko do ciepłego boksu;) Quote
Pyrdka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Biedna Dianeczka. Łapki marzną.Jeszcze troszeczkę i zrobi się cieplej. Quote
Akrum Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dianka biedna, nawet z łapki na łapkę prze-stąpnąć sobie nie może. Ale od piątku ma być ponoć coraz cieplej, znaczy mrozy mają odpuścić i jak już będzie około 0 stopni, to Dianka odbije sobie i na długi spacer pójdzie :) Quote
Penny Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 W weekend jedziemy do psiaków? Stęskniłam się za nimi. Quote
Akrum Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 chciałabym bardzo pojechać w weekend, ale niestety nasz samochód odpada - mój TZ jest kontuzjowany i niestety autem jeździć nie może. Jeśli więc będzie ktoś dysponował samochodem - to chętnie bym się zabrała :) Quote
Penny Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Akrum']chciałabym bardzo pojechać w weekend, ale niestety nasz samochód odpada - mój TZ jest kontuzjowany i niestety autem jeździć nie może. Jeśli więc będzie ktoś dysponował samochodem - to chętnie bym się zabrała :)[/QUOTE] To ja proponuję miejsce w naszym samochodzie :) W sobotę odpada, ale w niedzielę możemy jechać. Mój TŻ w końcu na żywo zobaczy psiaki, o których w kółko mu nawijam :) Quote
Akrum Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 super, ślicznie dziękuję :) w weekend ma być ładna pogoda, cieplej ma być :) niedziela mi jak najbardziej pasuje :) ciekawe jak Pyrdka i Emma? jeśli będą mogły jechać, to fajnie by było :) Quote
imperator Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Akrum']super, ślicznie dziękuję :) w weekend ma być ładna pogoda, cieplej ma być :) niedziela mi jak najbardziej pasuje :) ciekawe jak Pyrdka i Emma? jeśli będą mogły jechać, to fajnie by było :)[/QUOTE] Jeżeli nie wypadnie nic wielkiego to może my też pojedziemy do hoteliku więc możesz również z nami pojechać Quote
Akrum Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ohoho :) no proszę, a martwiłam się, że nie będę miała jak dotrzeć do hoteliku, a tu tyle propozycji pada :) dzięki :) do niedzieli jeszcze się zgadamy co i jak :lol: Quote
Emma53 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ja też!!! Choć nie wiem czy będę miała samochód, bo ciągle się psuje, jakiś felerny kupiliśmy. Quote
Akrum Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dianka ślicznie dziękuję cioci Penny za wpłatę: 20 zł na jej konto :loveu: [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlJSylNE3YzROY_uT0WvnuAMCR7CCVxCNAPzSaNjJ23vCWG-evTQ[/IMG] Quote
Emma53 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 W niedziele o której zbiórka? Mogę zabrać dwie osoby. Quote
Penny Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Myślę, że 12 lub 13. Mi właściwie obojętne. U nas będą 3 wolne miejsca jakby co :) Quote
Cantadorra Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Widzę, że się skrzykujecie :) Pomiziajcie Diankę i Barniego ode mnie :) Tam chyba jeszcze Bambulek jest, także jego, jeśli nie namieszałam :) No to Dianka będzie mieć gości.......... Quote
kasiapsiaki Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 mizianka dla Dianeczki:) to się dziewczynka będzie cieszyła:) Quote
Akrum Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Tak, tak jutro w odwiedziny znów jedziemy do hoteliku :) Barniego i Bambu wygłaszczemy :) to fajne chłopaki są :) Quote
Beatkaa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Dianka to ma szczęście i pewnie ucieszy się z odwiedzin :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Akrum']Tak, tak jutro w odwiedziny znów jedziemy do hoteliku :) Barniego i Bambu wygłaszczemy :) to fajne chłopaki są :)[/QUOTE] Buziaki i ode mnie dla mojej ulubienicy proszę koniecznie przekazać :) Quote
Cantadorra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ciekawe, czy wszystkie miziaki przekazane dla Dianki i reszty kompanii :) Tymczasem zapraszam na bazarek m.in. ze spodniami narciarskimi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/222869-Ciuszkowy-Bazarek-Cioci-Cantadory-%29-18.02.-godz.-22.00[/url] Quote
Akrum Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Byliśmy dzisiaj w hoteliku, Dianka była na spacerku z Penny. Zdjeć tym razem Dianka nie miała robionych. Diana jest coraz radośniejsza, coraz więcej energii ma, uwielbia jeśli się z nią na spacerze biegnie. Za smakołykami w boksie skakała, wspinała się na ścianki boksu :) Nawet dzisiaj slyszałam, jak szczekała, gdy braliśmy z imperatorem Barnabę na spacer :) Quote
Recommended Posts