Jump to content
Dogomania

Kasia-ONka bez lapy-w DT juz...od 2 lat (!)- Potrzebna karma RC Intestinal

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic się ciotki Kasią nie zachwycają:mad: a ta niunia naprawde tak się zmieniła-dwa lata temu po raz pierwszy widziałam ja jak byłysmy z Jowitą i Jagodą z wizytą, w tamtym roku również miałam okazję ją wygłaskać, a teraz to taka pannica, że naprawdę Gosiu wielkie ukłony przed Tobą, bo to zupełnie inny pies.:loveu:

ciastko daj:diabloti:

Posted

To fakt, ze Kasia zmienila sie niesamowicie. Przede wszystkim, to ona urosla :crazyeye: ! Byla naprawde sporo mniejsza, kiedy do nas zawitala.

Cyberka nie ma po tych ostatnich zawieruchach dostepu do netu.... ale dzisiaj sobie pogadalysmy przez telefon. Napewno tu zajrzy niebawem :lol:.
Dzieki Magdziu za zdjecia :lol:.

• 3 weeks later...
Posted

Ale fajowe te zdjecia wyszly :lol:.
Dopiero je teraz obejrzalam, bo mi sie wczesniej nie otwieraly.

A my w czasie urlopu bylismy u cyberki ( Oli ) :lol:.
Poznalismy jej wspaniale zwierzaczki i przemilego pana Tatę :lol:.
Kociaki sa urocze a Tekila slodziutka i przepiekna.
Misiu staruszek ma cudownego troskliwego pana i jest szczesliwy na swoje starenkie lata.
Widzielismy tez dzialke, na ktorej wkrotce powstanie domek naszej Kasi :lol:.
Przepiekne miejsce... ciasza, las, spokoj ... no cudownie :loveu: !
I dziekujemy za pyszna pomidorówę :lol: !

Posted

Cześć wszystkim zwierzolubom :)

No musze wam powiedziec że Gosia jest super-babka i jej mąż super-facet.... tylko dostałam ochrzan za tą pomidorówkę od taty.... w sumie to nie zrozumiałam dlaczego - stwierdził że gościom nie podaje sie kroplówek tylko coś grubszego i sie ze mnie śmiał...

acha no i apropopo (jak to mówi siostra Basen), kasiula przepiękna, zresztą jak wszystkie u Gosi - wypasione, wycyckane itd.. :) ja mialam problem z netem dobre 2 tygodnie a pozniej zalatwialam sobie rekrutacje na studia weterynaryjne a pozniej czekalam na odpowiedzi itd - Gosia to już wie a ja się tylko usprawiedliwiam przed resztą :P

A teraz się będę tłumaczyć na następne tygodnie - załatwiamy nowe papiery na działkę, już złożyłam wniosek o wydanie warunków zabudowy, dzisiaj idę łatwić prąd do znajomego z energetyki a potem woda, geodeci itd.... odpukać w niemalowane, musimy się spieszyć z tym małym domkiem zastępczym, bo właściciel wypowiedział nam umowę najmu do konca stycznia, i musimy postawić coś już w tym roku - góra na początku następnego, bo mieszkania na wynajęcie w Turku drogie jak nie powiem co... no i ten domek później nie pojdzie na marne - powstanie tam moja weterynaria wiejska <dumna> hehe... już nawet wymyśliłam nazwę - FILEMON - a w logo będzie czarny kot :)))) i jak wam się podoba?

Ucałowania dla wszystkich sierściuchów :*

Posted

cyberka napisał(a):

.... tylko dostałam ochrzan za tą pomidorówkę od taty.... w sumie to nie zrozumiałam dlaczego

... już nawet wymyśliłam nazwę - FILEMON - a w logo będzie czarny kot :)))) i jak wam się podoba?

Ja tez nie rozumiem :lol:, bo ta "pomidorowka-kroplowka" byla palce lizac :loveu: !

Mnie sie bardzo podoba :multi: ! Tylko, ze mam jedno "ale" .... Filemon nie byl czarny, ale taki fajny maluch bialy z latka na glowce :lol:.

Posted

cyberka napisał(a):
Ej no wiem - ale jakoś Bonifacy mi tu nie pasuje... a w logo musi być czarny kocur i koniec :))))

najważniejsze, że koncepcja wiadoma, zawsze moze być Behemot:evil_lol:on był czarny

Posted

cyberka napisał(a):
A był taki wogóle gdzieś?

Jeszcze myślałam o nazwie "Kot w butach" - a to jak wam sie podoba? ........ weterynaria "Kot w butach"

Behemot był w "Mistrzu i Małgorzacie":razz: Michaił Bułhakow:lol:

• 3 weeks later...
Posted

Ale dawno nikt u nas nie byl .......:razz:

Kasia z nowa kolezanka.
Przywitanie przeszlo bardzo spokojnie ....
Ja mysle, ze Kasia po prostu do konca nie jest przekonana, co TO jest ....:lol:

A to Punia ... 16-letnia starowinka oddana przez swoja pania :angryy:... do schroniska :shake:

Posted

ooooo jaka słodziachna :))))

ja przepraszam że nie wchodzę, ale mo tato niestety miał w zeszłym tygodniu zawał.. a ja przez to wszystko jestem tak zabiegana, że nawet nie pamiętam jak wygląda normalny obiad, od 2 tygodni nie miałam nic ciepłego w ustach i wyglądam jak chodzące zombi :( jakby tego było mało to przed wczoraj z 2go piętra mojego balkonu spadła niunia... a jak wyszła na balkon to tylko ona wie... szukałam ją godzinę uryczana jak głupia, aż w końcu znalazłam ją w krzakach trzęsącą się z przerażenia... jeszcze ja bym zawału dostała...

Poza tym jeżdżę już na weterynarię - i muszę się pochwalić - dostałam pierwszą 5tkę (z anatomii) :)))

Gosiu ucałuj ode mnie wszytkie nochalki - piękne są :)

Posted

Sliczne zdjecia,jak te pieski maja dobrze,wlasnie przeczytalam smutna historie TREVORA,siedze i rycze,a teraz jak spojrzalam na zadowolana Kaske i jej kumpli to chociaz troche razniej mi sie zrobilo ze nie wszedzie tylko nieszczescie ale i dobrzy ludzie i miejsca i psy szczesliwe,przepraszam ze na watku Kaski o Trevorze[¨]Gosiu,odezwe sie wkrotce,przepraszam,przyjechala do mnie mama i mniej mam teraz czasu dla internetu,pozdrawiam Cie serdecznie;)

Posted

Witajcie kochane dziewczyny :lol:.
Olu, smutne masz wiesci .....:shake:
Prosze, pozdrow od nas swojego najcudowniejszego tatę na swiecie.... wysciskaj mocno .... zyczymy szybkiego powrotu do formy !

No popatrz, co za lobuzica z tej Twojej niuni .... Wyobrazam sobie, jaka byla przerazona ... ale mysle, ze sobie to na dlugo zapamieta ....:shake:

( gratuluje 5-tki :lol: ! ... chetnie na wywiadowke przyjade :evil_lol: do takiej pilnej uczennicy )

kotku filutku, milo Cie tu widziec :lol: !
Ja tez z nadzieja zagladalam na watek Trevorka :-(..... To straszna historia .... taki mlody, piekny pies... a to tylko zabieg kastracji :shake:......

kotek filutek, to wspaniala osoba, od ktorej Kasiunia dostaje prezenty w postaci karmy :loveu: !!!
Ciesze sie, ze i tu na watku moge bardzo goraco podziekowac :loveu: !
Pozdrowienia dla mamy.... pewnie nie czesto sie widujecie, wiec doskonale rozumiem, ze teraz caly czas bedzie poswiecony dla mamy :lol:.

Calusy :loveu: !

Posted

Gosieńko masz cudowna ekipę:loveu: Kasia niczym niewzruszona, a Punia i z kotami widze spokojnie, to fajnie. Trzymam kciuki za zdorwie całej brygady i Twoje, bo to dużo nerwów ostatnio

Posted

Dzieki Magdziu :lol:.
Punia niczym sie nie przejmuje ..... a diewczyny takie zaszokowanie jej rozmiarami :evil_lol:, ze zupelnie z tego oslupienia oszalaly i ..... zaakceptowaly malenstwo od razu :lol:.
Koty tak samo.... obwachaly zaraz i juz jest ich kumpelka :lol:.

A jak tam egzamin ?... to chyba bylo wczoraj ... ?