Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lobaria napisał(a):
Zobaczymy... nigdy nie wystawiałam psiaków.

Teraz się tak porobiło, po wejściu nowej ustawy w życie. Mi usuwają wszystkie, do 24h na ogół :/ Ktoś mnie kabluje :P

Posted

Dla leniwców cała kopia

Niusy » Z życia zwierząt » Fascynujące oczy Pepe - krzyk rozpaczy

Fascynujące oczy Pepe - krzyk rozpaczy

Dodał: Lobaria
Wyjątkowy news dla absolutnie wyjątkowego psiaka, którego pokochałam, a którego - ze względu na to, że - sama nie mam domu - nie mogę adoptować.

Czarnuszek Pepe bardzo pragnie kochającego człowieka, odwdzięczy się całkowitym oddaniem. Jego charakterystyka w czytaj więcej. Cudem został uratowany przed wywozem do schroniska - mordowni, gdzie psy nagle znikają, gdy w ciągu miesiąca nie zostaną adoptowane... Zajrzyjcie do psa, w oczach którego trudno się nie zakochać.

Pepe mieszka chwilowo w kojcu, cały czas płacze, a na widok człowieka szaleje z radości i tak bardzo się tuli do niego, choć przez chwilę chce poczuć się kochany i bezpieczny.
Proszę, pomóżcie w znalezieniu najlepszego domku dla Pepunia.
Chłopak ma wydarzenie na FB
http://www.facebook.com/e...?context=create

Pepe przykuwa uwagę tym, jak patrzy swoimi brązowymi oczami, niektórzy mówią, że ma niemal ludzkie spojrzenie.
Jest młodziutki, ma około dwóch lat.
Tryska pozytywną energią i dobrym humorem. Lubi biegać, skakać i bawić się. Uwielbia przytulać sie do człowieka.
Jest niewielki, drobnej budowy, sięga poniżej kolana.
To psiak przesympatyczny, żywiołowy i zwinny. Jest bystry, szybko się uczy, z pewnością można go nauczyć wielu komend i sztuczek.
Jego sierść jest czarna, lekko szorstka, nieliniejąca, a zęby śnieżnobiałe.
Dla kogo jest odpowiednim psem? Dla osób, które mają czas i ochotę na codzienny spacer połączony z zabawą z psem. Pepe jest pieskiem domowym, ale nie jest leniwym kanapowcem, potrzebuje dawki ruchu. Nie wystarczy mu runda na smyczy wokół bloku, musi przynajmniej raz dziennie porządnie się wybiegać.
Piesek jest zaszczepiony i wykastrowany. Przebywa obecnie pod opieką Stowarzyszenia Amicus w Głogowie na Dolnym Śląsku.
Warunkiem adopcji jest spotkanie przedadopcyjne i podpisanie umowy adopcyjnej.
Pomożemy w transporcie na terenie Polski.
kontakt
Jagoda tel 667 096 617, mail [email protected]
lub do mnie
[email protected]

Więcej zdjęć Pepunia

Komentarzy (0)

Posted

Nio i Allegro usunięte :angryy::-( z taką adnotacją
Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro:
FASCYNUJĄCY PSIAK PEPE O WYJATKOWYCH OCZACH (2099788791)

W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży psów i kotów. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem.
Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie oferty sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami.
Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie:
http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-dotyczace-zamieszczania-ogloszen-w-kategorii-zwierzeta/

Pomyślmy co zrobić, aby ominąć te ich obiekcje...

Posted

Trzeba sprzedawać obrożę i przy okazji pokazac Pepe. Widzialam takie oferty i nie mówie tu o pseudo, którzy piszą "karma dla yorka, piesek gratis", tyl;ko o organizacji prozwierzęcej, która wystawiła na sprzedaż obroże, a w podpisie informuje, jakie psy ma do adopcji...

Posted

beta ata napisał(a):
Trzeba sprzedawać obrożę i przy okazji pokazac Pepe. Widzialam takie oferty i nie mówie tu o pseudo, którzy piszą "karma dla yorka, piesek gratis", tyl;ko o organizacji prozwierzęcej, która wystawiła na sprzedaż obroże, a w podpisie informuje, jakie psy ma do adopcji...

Gdzie takie widziałaś, podaj linka, plizzz

Posted

No na allegro, patrzylam jakie obroże i za ile sprzedaja, bo moja Fi juz właściwie żadnej nie ma i trafiłam na taka ofertę. Linka nie mam zapisanego, spróbuję to znaleźć, jesli jest...
Teraz muszę wyjść, zanieść ciepłe jedzenie i picie dla jednego miejscowego psa, bo jego właściciele to pijusy i o psa kiepsko dbaja, jak wrócę, to poszukam, chyba, że sama juz znajdziesz. Dział akcesoria, obroże.

Posted

beta ata napisał(a):
No na allegro, patrzylam jakie obroże i za ile sprzedaja, bo moja Fi juz właściwie żadnej nie ma i trafiłam na taka ofertę. Linka nie mam zapisanego, spróbuję to znaleźć, jesli jest...
Teraz muszę wyjść, zanieść ciepłe jedzenie i picie dla jednego miejscowego psa, bo jego właściciele to pijusy i o psa kiepsko dbaja, jak wrócę, to poszukam, chyba, że sama juz znajdziesz. Dział akcesoria, obroże.

Takie przekręty z obrożami plus psiak gratis allegro powinno usuwać...
Ale to dla nich nieopłacalne, bo biorą prowizję od sprzedanego przedmiotu, a jaka jest od psiaka za 1 zł...
Świat na głowie staje dla forsy...