Lobaria Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Cioteczki, napiszcie, proszę, co z tym pakietem ogłoszeń dla Pepcia, które wykupiła beta ata. Dostałam priva z taką propozycją http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00 Quote
beta ata Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Nie znalazłam tej aukcji na allegro. Nie wiem, czy została usunieta czy sie po prostu skończyła. Była sformulowana raczej poprawnie, nie wystawiali psów, tylko obroże i w informacji niżej objasniali, że dochód ze sprzedaży pójdzie na potrzeby organizacji i że organizacja ma psy do adopcji. Nie wiem, czy Pepe juz ma zrobione ogloszenia z bazarku, sprawdzę. edit: Juz są ogloszenia, wczoraj poszły, post #179: http://www.dogomania.pl/threads/221678-*Tanio-solidnie-szybko!-OGŁOSZENIA-DLA-ZWIERZA-Lenka-z-BDT-Ulv-do-7.02.-godz.-20*?p=18577848#post185778 Nie wiem, czy maile aktywacyjne pójdą do Drzaghody ..? Edited February 7, 2012 by beta ata Quote
Lobaria Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Sprawdź, proszę i gdzie tam będzie ogłaszany, bo nie wiem, co robić z tym bazarkiem Quote
Lobaria Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Sprawdziłam - ogłoszenia są, od dziś. Domku, spręż się i dzwoń... Quote
Lobaria Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Kopiuję z innego wątku kopiuje z FB OSTRZEŻENIE ! PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!! Dostałam ostrzezenie ze schroniska w Ga...ju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub żona Ewa z Krzywina kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska Quote
Bazyliszek Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Zapraszam na bazarek 50 ogłoszeń 10 zł http://www.dogomania.pl/threads/222664-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-01.03.2012?p=18587251#post18587251 Quote
Lobaria Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Klaudus__']Co tam Pepusiu u Ciebie?? Ma ogłoszenia i będzie miał jeszcze więcej, ale na razie nie ma telefonów... Może w weekend uda mnie się odwiedzić Pepunia i Tulika , ale muszę to z Jagodą uzgodnić. Quote
Drzagodha Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Lobaria napisał(a):Ma ogłoszenia i będzie miał jeszcze więcej, ale na razie nie ma telefonów... Może w weekend uda mnie się odwiedzić Pepunia i Tulika , ale muszę to z Jagodą uzgodnić. To poproszę w niedzielę, bo w sobotę jadę z jednym psem od nas do nowego domu do Warszawy ;) Quote
Lobaria Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 beta ata napisał(a):Lobario, pojedziesz do Glogowa? Bardzo bym chciała, bo jestem niedaleko. Niestety, bez wozu... Kwestia noclegów, bo tam hotele drogie. Zobaczymy, może się uda... Tak bardzo pragnę poznać Pepunia. Zrobiłabym zdjęcia jemu i Tulikowi, zapoznałabym się z pracą w schronisku, pomogłabym. Marzenia... . Quote
beta ata Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jak wyjdę na prosta, to Ci kupie samochod :-) Może byc malutki..? ;-) Blunio nieduży, to sie zmieścicie...? Quote
Lobaria Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 beta ata napisał(a):Jak wyjdę na prosta, to Ci kupie samochod :-) Może byc malutki..? ;-) Blunio nieduży, to sie zmieścicie...? Wozik mamy, tylko zepsuty, ale dzięki za propozycję... Quote
Lobaria Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 W jednym z ogłoszeń / wyróżnionym /, Pepe ma teraz 330 wyświetleń tekstu, a 11 - nr kontaktowego. Ciekawe, czy ktoś telefonował... Quote
Drzagodha Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Lobaria napisał(a):W jednym z ogłoszeń / wyróżnionym /, Pepe ma teraz 330 wyświetleń tekstu, a 11 - nr kontaktowego. Ciekawe, czy ktoś telefonował... W sprawie Pepusia póki co nikt... Quote
Lobaria Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Drzagodha napisał(a):W sprawie Pepusia póki co nikt...:-(:-(:-( Jutro kończy się moje ogłoszenie, zrobię znów, ale tym razem na Poznań. Czy wiadomo, jak Pepcio reaguje na koty i jakie ma relacje z dziećmi, to bym dopisała... Quote
Lobaria Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mimo, że Pepuniu ma pakiet zwykłych ogłoszeń, wykupiłam chłopakowi wyróżnione na alegratka.pl. Wyróżniłam tak skutecznie, że wyświetla się jako pierwszy w całej Polsce w kategorii mieszańce. http://ale.gratka.pl/mieszance.html DOMKU, ODEZWIJ SIĘ... Quote
beta ata Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Wow! Lobario, idziesz po calości! ;-) No, super! Będę mocno generowac pozytywna energię. Quote
Lobaria Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 beta ata napisał(a):Wow! Lobario, idziesz po calości! ;-) No, super! Będę mocno generowac pozytywna energię. Generuj, generuj, Pepciu już śni mi się po nocach... Z noclegami w Głogowie kicha, autobusy w weekend prawie nie jeżdżą, także siedzę na 4-ech i kombinuję z ogłoszeniami. Może uda mnie się podjechać do Głogowa w dzień powszedni. Autobusem rano, nazad wieczorem. Quote
Lobaria Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mnie się tak marzy taki domek dla Pepuńcia, który potem zaloguje się na dogo, będzie pisał, wstawiał zdjęcia słodziaka, z czasem zaangażuje się w pomoc innym bidom... Nio taki domek, jaki ma Blunio ;) Quote
Lobaria Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) Tygodniowe wyróżnienie tablicy na dolnośląskie dało 400 wyświetleń i zero telefonów:-(:-(:-( Tym razem zainwestowałam na Wielkopolskę http://tablica.pl/oferta/zakochasz-sie-w-tych-oczach-czarnuszek-pepe-o-fascynujacym-spojrzeniu-IDKhUL.html zmieniając nieco tytuł... I założyłam nową pocztę - [email protected] Edited February 11, 2012 by Lobaria Quote
Lobaria Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 zerduszko napisał(a):Szkoda, ze nikt nie dzwoni :( Ludzie oczu nie mają, czy co... Quote
Recommended Posts