Klaudus__ Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]PePe to mały łobuz. Jak trafił do schroniska to pierwsze kilka dni udawał groźnego. Niestety nie przekonała mnie Jego udawana złość :) Raczej bym powiedziała,że ma ADHD :) hehe Może podskakiwać biegać i podszczekując opowiadać jakieś historie - merdając przy tym radośnie ogonkiem. To młody psiak poniżej kolana - drobnej budowy ciała. Z mordki przypomina mi wyżła :evil_lol: To taki szorstki czarnuszek. Ząbki ma piękne - śnieżno - białe. Wygląda jakby miał około roku. Niestety nie sprawdzałam Go jeszcze na koty. A z psami - to w zależności od tego jak psy zachowują się w stosunku do Niego. I zapomniałam dodać,że ma piękne orzechowe oczka - piękne :) Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
Lobaria Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Mam słabość do czarnuszków, piękny jesteś, Pepe, pewnie szybko znajdziesz domek. Cudną masz mordeczkę Quote
BUDRYSEK Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 terierkowaty chyba jest troszke nie? wrzuce Go na teriery Quote
paulinken Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Taki trochę terrier, co? Budrysku, wrzuciłaś go? Quote
BUDRYSEK Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='paulinken']Taki trochę terrier, co? Budrysku, wrzuciłaś go?[/QUOTE] wrzucilam na dogo, na teriery Quote
Lobaria Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Na razie nie mogę pomóc inaczej, jak podnosząc. Czarnulku piękny - do domku szybko biegaj, jesteś tak cudny, że ktoś Cię pokocha. Quote
paulinken Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja pamiętam, pomogę z ogłoszeniami, ale ostatnio tyle tych psów... Quote
Lobaria Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='beta ata']Tekst do ogloszeń napisać..?[/QUOTE] Masz do tego talent, tekst o Bluniu był świetny - dałam się złapać:evil_lol: Quote
Lobaria Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='beta ata']Ale ściemniasz :cool3: :lol:[/QUOTE] Ależ skąd:roll:, czego dowodem jest Blunio Quote
BUDRYSEK Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='beta ata']Tekst do ogloszeń napisać..?[/QUOTE] pisac :) o Rufusa do tej pory ludzie dzwonia :) Quote
beta ata Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 OK , napisze, ale muszę powiedzieć, że zrobiła mi sie kolejka do tekstów :-) , widać że jest zapotrzebowanie na tzw. bajer ;-) :-D Postaram sie jak najszybciej, ale wszyscy chcą jak najszybciej, wiadomo, zwłaszcza, że idzie zima. Samo napisanie tekstu to betka, ale najpierw trzeba sie czegos sensownego o psiaku dowiedzieć, bo przecież nie znam żadnego osobiście, a to juz troche trwa. No i na natchnienie czasem chwilę poczekać trzeba ;-) :cool3: Postaram sie. Dobra, dobra, nie wierzę, że do tej pory dzwonia o Rufuska! Chcesz mnie podpuścić, ale niepotrzebnie, bo na ochotnika sie zgłosiłam ;-) A co do Rufuska, to właśnie dostałam mail od jego pana. Rufcio juz sie przywiązał, chodzi za panem, kładzie sie przy jego nogach itp. Quote
Lobaria Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='beta ata']OK , napisze, ale muszę powiedzieć, że zrobiła mi sie kolejka do tekstów :-) , widać że jest zapotrzebowanie na tzw. bajer ;-) :-D Postaram sie jak najszybciej, ale wszyscy chcą jak najszybciej, wiadomo, zwłaszcza, że idzie zima. Samo napisanie tekstu to betka, ale najpierw trzeba sie czegos sensownego o psiaku dowiedzieć, bo przecież nie znam żadnego osobiście, a to juz troche trwa. No i na natchnienie czasem chwilę poczekać trzeba ;-) :cool3: Postaram sie. Dobra, dobra, nie wierzę, że do tej pory dzwonia o Rufuska! Chcesz mnie podpuścić, ale niepotrzebnie, bo na ochotnika sie zgłosiłam ;-) A co do Rufuska, to właśnie dostałam mail od jego pana. Rufcio juz sie przywiązał, chodzi za panem, kładzie sie przy jego nogach itp. Niedowiarek:p jesteś straszny ;). Gdy szukałam swego szczęścia, to parę razy trafiłam na już nieaktualne ogłoszenia. I DOBRZE, bo to Blunio na mnie czekał i to Jego Niunia wskazała mi z Psiego Nieba:loveu: Cieszę się, że masz dobre wieści o Rufusku. Czy Jego Pan ma jakieś zdjęcia - pokazałabym Bluniowi, gdyby był niegrzeczny:cool3: Cicho tu u słodziaka Pepe:placz: Quote
beta ata Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Pamietam o psiakach, o Pepe tez oczywiście, ale nic nie napisalam jeszcze, bo czułam sie fatalnie. Dopiero teraz wypełzłam z wyra, ciśn. krwi 80/40, glukoza 50, to sa moje atrakcje :-) , jak jestem w takiej formie, to nawet na krześle przy kompie nie moge sie utrzymać, nie mogę rąk podnieść, bo mi drętwieją i bolą. Juz mi przechodzi, na szczęście to prawie zawsze trwa troche i mija. Teraz muszę skoczyć (a ściślej popełznąć :-) ) do miasta po jakieś zakupy. Jeśli bedę na chodzie, a liczę, że tak, to napiszę tekst Pepe, jest czwarty w kolejce, więc jutro powinnam mu napisać. Quote
beta ata Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ludzie kochani, powiedzcie mi, co ja mam napisac o tym piesku? :-) Wiem tyle, ile widac na zdjęciach, że czarny, że szorściak i że ma oczy brazowe... Kto go widuje osobiście? Klaudia? Budrysek? Jaki on jest w kontakcie, wiem, że to trudno w tych warunkach określic, ale może wiecie, czy coś konkretnego lubi robić..? No, nie mam o czym pisac tego tekstu... Myslałam, że może coś sie tu rozkręci, ale nic... O ogloszenia moge kogoś poprosic, tzn., żeby zrobił bezpłatne np. ... ? Hę? :cool3: Quote
Recommended Posts