Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]PePe to mały łobuz.
Jak trafił do schroniska to pierwsze kilka dni udawał groźnego.
Niestety nie przekonała mnie Jego udawana złość :)
Raczej bym powiedziała,że ma ADHD :) hehe
Może podskakiwać biegać i podszczekując opowiadać jakieś historie - merdając przy tym radośnie ogonkiem.
To młody psiak poniżej kolana - drobnej budowy ciała.
Z mordki przypomina mi wyżła :evil_lol:
To taki szorstki czarnuszek.
Ząbki ma piękne - śnieżno - białe.
Wygląda jakby miał około roku.
Niestety nie sprawdzałam Go jeszcze na koty.
A z psami - to w zależności od tego jak psy zachowują się w stosunku do Niego.
I zapomniałam dodać,że ma piękne orzechowe oczka - piękne :)

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach.

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: [email protected]

[/FONT]

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK , napisze, ale muszę powiedzieć, że zrobiła mi sie kolejka do tekstów :-) , widać że jest zapotrzebowanie na tzw. bajer ;-) :-D Postaram sie jak najszybciej, ale wszyscy chcą jak najszybciej, wiadomo, zwłaszcza, że idzie zima. Samo napisanie tekstu to betka, ale najpierw trzeba sie czegos sensownego o psiaku dowiedzieć, bo przecież nie znam żadnego osobiście, a to juz troche trwa. No i na natchnienie czasem chwilę poczekać trzeba ;-) :cool3: Postaram sie.

Dobra, dobra, nie wierzę, że do tej pory dzwonia o Rufuska! Chcesz mnie podpuścić, ale niepotrzebnie, bo na ochotnika sie zgłosiłam ;-)
A co do Rufuska, to właśnie dostałam mail od jego pana. Rufcio juz sie przywiązał, chodzi za panem, kładzie sie przy jego nogach itp.

Posted

[quote name='beta ata']OK , napisze, ale muszę powiedzieć, że zrobiła mi sie kolejka do tekstów :-) , widać że jest zapotrzebowanie na tzw. bajer ;-) :-D Postaram sie jak najszybciej, ale wszyscy chcą jak najszybciej, wiadomo, zwłaszcza, że idzie zima. Samo napisanie tekstu to betka, ale najpierw trzeba sie czegos sensownego o psiaku dowiedzieć, bo przecież nie znam żadnego osobiście, a to juz troche trwa. No i na natchnienie czasem chwilę poczekać trzeba ;-) :cool3: Postaram sie.

Dobra, dobra, nie wierzę, że do tej pory dzwonia o Rufuska! Chcesz mnie podpuścić, ale niepotrzebnie, bo na ochotnika sie zgłosiłam ;-)
A co do Rufuska, to właśnie dostałam mail od jego pana. Rufcio juz sie przywiązał, chodzi za panem, kładzie sie przy jego nogach itp.

Niedowiarek:p jesteś straszny ;). Gdy szukałam swego szczęścia, to parę razy trafiłam na już nieaktualne ogłoszenia. I DOBRZE, bo to Blunio na mnie czekał i to Jego Niunia wskazała mi z Psiego Nieba:loveu:
Cieszę się, że masz dobre wieści o Rufusku. Czy Jego Pan ma jakieś zdjęcia - pokazałabym Bluniowi, gdyby był niegrzeczny:cool3:

Cicho tu u słodziaka Pepe:placz:

Posted

Pamietam o psiakach, o Pepe tez oczywiście, ale nic nie napisalam jeszcze, bo czułam sie fatalnie. Dopiero teraz wypełzłam z wyra, ciśn. krwi 80/40, glukoza 50, to sa moje atrakcje :-) , jak jestem w takiej formie, to nawet na krześle przy kompie nie moge sie utrzymać, nie mogę rąk podnieść, bo mi drętwieją i bolą. Juz mi przechodzi, na szczęście to prawie zawsze trwa troche i mija. Teraz muszę skoczyć (a ściślej popełznąć :-) ) do miasta po jakieś zakupy. Jeśli bedę na chodzie, a liczę, że tak, to napiszę tekst Pepe, jest czwarty w kolejce, więc jutro powinnam mu napisać.

Posted

Ludzie kochani, powiedzcie mi, co ja mam napisac o tym piesku? :-) Wiem tyle, ile widac na zdjęciach, że czarny, że szorściak i że ma oczy brazowe...
Kto go widuje osobiście? Klaudia? Budrysek? Jaki on jest w kontakcie, wiem, że to trudno w tych warunkach określic, ale może wiecie, czy coś konkretnego lubi robić..? No, nie mam o czym pisac tego tekstu... Myslałam, że może coś sie tu rozkręci, ale nic...
O ogloszenia moge kogoś poprosic, tzn., żeby zrobił bezpłatne np. ... ? Hę? :cool3: