Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dzięwczęta!! Bardzo miło mi Was wreszcie poznać...A Zemata nie było? :o

Zemat: ma u mnie L-4 :wink: a nz zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D

Posted

Ja tez potwierdzam bylo super. :lol:

Pika nigdy nie mowilas ze hodujesz slonia :megagrin:

Szantina czekam na zaproszenie jak beda szczeniaczki nie odpuszcze :tort:

I wogole bylo naj naj naj oprocz tego ze Bea postawila kolo mnie pasztet z KRÓLIKA

Na szczescie dotarlam do domu i okazalo sie ze moj krolik smacznie spi w klatce :lol:

Posted
Dzięwczęta!! Bardzo miło mi Was wreszcie poznać...A Zemata nie było? :o

Zemat: ma u mnie L-4 :wink: a nz zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D

oh dzięki za L4 ale oni tego nie honorują więc tak czy tak będę musiał tam zaglądnąć :evilbat:

Posted
Pika nigdy nie mowilas ze hodujesz slonia :megagrin:

a co? taka majestatyczna jest ? :o

oh dzięki za L4 ale oni tego nie honorują więc tak czy tak będę musiał tam zaglądnąć :evilbat:

Ja nie wiem, czy masz po co? :niewiem: Monopolowy opróżniony jest :roll:

:wink:

Posted
a na zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D

Tak to bywa! Ale kto późno przychodzi, ten wiadomo co... ;)

Niemniej ja też potwierdzam uroczą atmosferę spotkania!

I choć większość atrakcji mnie ominęła 'załapałam się' na poznanie Pikowej Sabci, choć moim zdaniem to ona bardziej w niedźwiadki idzie niż w słonie 8)

Bea:

Będę musiała wprosić się do Ciebie raz jeszcze bo z tego zamieszania i zaspania zapomniałam o zupie :( a taką miałam na nią ochotę! No i pogadać też trzeba będzie nie tylko o naszych psach ;)

Tylko, czy my tu przypadkiem nie za bardzo odbiegliśmy od tematu... na off z nami... :oops: :lol:

Posted
PIKA :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: to trunki przywiozę ze sobą ;) :lol: :lol:

Nooooooo :wink: To może Ci to L4 uznam :wink: :drinking: :drinking:

a na zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D

a kto ci powiedział, że nie ma? :lol:

Proszę Państwa mam przyjemność przedstawić Państwu Jovkę to ta która nie siedzi przy kompie

_225063_n.jpg

A tu przy okazji kciałam przedstawić też swoją sukę :oops: - tego słonio-niedźwiedzia :wink: To ta co siedzi na podłodze :wink:

_225066_n.jpg

Posted
a nz zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D

Noooo, ładnie. To ja wyszłam ciemną nocą, bo wydawało mi się, że dobrze wychowani goście o takiej porze powinni wychodzić, a tu się dopiero zaczynało. Nie było Zemata, nie było Ewy, ale byłyśmy MY, a Rotti kiblowała po drugiej stronie kabla i duchem była z nami.

Aha, i oczywiście nie było żadnych konkretnych ani poważnych rozmów - same bzdety !!! :o :o :o

Posted

ale fajnie było ja starsznie żałuje że nie uczestniczyłam do końca w libacji ale siła wyższa nie mogłam :niewiem: odpracuje nastepnym razem.

Posted
Aha, i oczywiście nie było żadnych konkretnych ani poważnych rozmów - same bzdety !!! :o :o :o

Jakie same bzdety? :o :niewiem:

Z tego co pamiętam to 30 minut poświęciliśmy tematowi funadacji :roflt:

Posted
...Z tego co pamiętam to 30 minut poświęciliśmy tematowi funadacji :roflt:

Temat fundacji i inne poważne tematy zostały (siłą rzeczy=bo nie było Ewy z Wielunia i Zemata :cry: ) przełożone na majowe spotkanie. Bo takie jest w planach ( i może by tak zaszczycił nas Poznań?) :D .

PS Mokka: pogadanie o bzdetach/odreagowanie...też czasem potrzebne nie? :Fade-col:

Posted

PS Mokka: pogadanie o bzdetach/odreagowanie...też czasem potrzebne nie? :Fade-col:

A czy ktoś gdzieś powiedział, że to było NIEPOTRZEBNE?

Potrzebne, potrzebne, jak najbardziej :D

Posted
Pika sie rozbawiła widzę ciągle jej mało :BIG: :drinking: :beerchug: :B-fly:

To też, :lol: wiosna idzie, nie? :wink:

A tera uwaga poważanie będzie

Według mnie to tu nie ma co czekać na gadanie, tu trzeba cos robic

Do maja to można status fundacji napisać i złożyć wniosek o rejestracje i zarejestrować i zacząć działać

To są dwa miesiące straty na czekanie, tylko po to żeby pogadać o........

Ja se tak tylko głośno myślę. Może głupio gadam? :niewiem:

Posted

@ MalGoska

Nie zapomnij prosze o papierach dla Reksa!

Poza tym przeslij mi proszę na priva opis dojazdu do schroniska (ze strony Lodzi). No i jakiś numer telefonu (Twoja komórka?) przydal by się... w razie czego <hehe>.

Czekam na wiadomosc na priva, ok?

Posted

Ano kiblowałam po drugiej stronie kalbla, ale było warto :D

A do maja, to właśnie mam nadzieję, że już jakieś konkretne ruchy będą poczynione ;) Bo nie jest niemożliwe, że Poznań Was odwiedzi :D