PIKA Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Małgosia Zemata nie było, nie dał rady dojechać, nawet go wykupiony monopolowy nie skusił i mu sie za to należy :wink: Quote
bea100 Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Dzięwczęta!! Bardzo miło mi Was wreszcie poznać...A Zemata nie było? :o Zemat: ma u mnie L-4 :wink: a nz zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D Quote
rybkad Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Ja tez potwierdzam bylo super. :lol: Pika nigdy nie mowilas ze hodujesz slonia :megagrin: Szantina czekam na zaproszenie jak beda szczeniaczki nie odpuszcze :tort: I wogole bylo naj naj naj oprocz tego ze Bea postawila kolo mnie pasztet z KRÓLIKA Na szczescie dotarlam do domu i okazalo sie ze moj krolik smacznie spi w klatce :lol: Quote
ZEMAT Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Dzięwczęta!! Bardzo miło mi Was wreszcie poznać...A Zemata nie było? :o Zemat: ma u mnie L-4 :wink: a nz zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D oh dzięki za L4 ale oni tego nie honorują więc tak czy tak będę musiał tam zaglądnąć :evilbat: Quote
PIKA Posted March 6, 2004 Posted March 6, 2004 Pika nigdy nie mowilas ze hodujesz slonia :megagrin: a co? taka majestatyczna jest ? :o oh dzięki za L4 ale oni tego nie honorują więc tak czy tak będę musiał tam zaglądnąć :evilbat: Ja nie wiem, czy masz po co? :niewiem: Monopolowy opróżniony jest :roll: :wink: Quote
Rotti Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 Mnie też było miło Was poznać, chciaż uczestniczyłam w zebraniu tylko wirtualnie :lol: Quote
ZEMAT Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 PIKA :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: to trunki przywiozę ze sobą ;) :lol: :lol: Quote
jovka Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 a na zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D Tak to bywa! Ale kto późno przychodzi, ten wiadomo co... ;) Niemniej ja też potwierdzam uroczą atmosferę spotkania! I choć większość atrakcji mnie ominęła 'załapałam się' na poznanie Pikowej Sabci, choć moim zdaniem to ona bardziej w niedźwiadki idzie niż w słonie 8) Bea: Będę musiała wprosić się do Ciebie raz jeszcze bo z tego zamieszania i zaspania zapomniałam o zupie :( a taką miałam na nią ochotę! No i pogadać też trzeba będzie nie tylko o naszych psach ;) Tylko, czy my tu przypadkiem nie za bardzo odbiegliśmy od tematu... na off z nami... :oops: :lol: Quote
Szantina Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 Jovka- też zostałaś uwieczniona na fotce :lol: Pika ma już wszystkie zdjęcia z naszego spotkania. Pozdrawiam Quote
PIKA Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 PIKA :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: to trunki przywiozę ze sobą ;) :lol: :lol: Nooooooo :wink: To może Ci to L4 uznam :wink: :drinking: :drinking: a na zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D a kto ci powiedział, że nie ma? :lol: Proszę Państwa mam przyjemność przedstawić Państwu Jovkę to ta która nie siedzi przy kompie A tu przy okazji kciałam przedstawić też swoją sukę :oops: - tego słonio-niedźwiedzia :wink: To ta co siedzi na podłodze :wink: Quote
Mokka Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 a nz zdjęciach brak jeszcze Jovki, która dotarła trochę póżniej/ ale była :D Noooo, ładnie. To ja wyszłam ciemną nocą, bo wydawało mi się, że dobrze wychowani goście o takiej porze powinni wychodzić, a tu się dopiero zaczynało. Nie było Zemata, nie było Ewy, ale byłyśmy MY, a Rotti kiblowała po drugiej stronie kabla i duchem była z nami. Aha, i oczywiście nie było żadnych konkretnych ani poważnych rozmów - same bzdety !!! :o :o :o Quote
SAIDA Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 ale fajnie było ja starsznie żałuje że nie uczestniczyłam do końca w libacji ale siła wyższa nie mogłam :niewiem: odpracuje nastepnym razem. Quote
PIKA Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Aha, i oczywiście nie było żadnych konkretnych ani poważnych rozmów - same bzdety !!! :o :o :o Jakie same bzdety? :o :niewiem: Z tego co pamiętam to 30 minut poświęciliśmy tematowi funadacji :roflt: Quote
bea100 Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 ...Z tego co pamiętam to 30 minut poświęciliśmy tematowi funadacji :roflt: Temat fundacji i inne poważne tematy zostały (siłą rzeczy=bo nie było Ewy z Wielunia i Zemata :cry: ) przełożone na majowe spotkanie. Bo takie jest w planach ( i może by tak zaszczycił nas Poznań?) :D . PS Mokka: pogadanie o bzdetach/odreagowanie...też czasem potrzebne nie? :Fade-col: Quote
SAIDA Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Pika sie rozbawiła widzę ciągle jej mało :BIG: :drinking: :beerchug: :B-fly: Quote
Mokka Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 PS Mokka: pogadanie o bzdetach/odreagowanie...też czasem potrzebne nie? :Fade-col: A czy ktoś gdzieś powiedział, że to było NIEPOTRZEBNE? Potrzebne, potrzebne, jak najbardziej :D Quote
PIKA Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Pika sie rozbawiła widzę ciągle jej mało :BIG: :drinking: :beerchug: :B-fly: To też, :lol: wiosna idzie, nie? :wink: A tera uwaga poważanie będzie Według mnie to tu nie ma co czekać na gadanie, tu trzeba cos robic Do maja to można status fundacji napisać i złożyć wniosek o rejestracje i zarejestrować i zacząć działać To są dwa miesiące straty na czekanie, tylko po to żeby pogadać o........ Ja se tak tylko głośno myślę. Może głupio gadam? :niewiem: Quote
Terzia Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 @ MalGoska Nie zapomnij prosze o papierach dla Reksa! Poza tym przeslij mi proszę na priva opis dojazdu do schroniska (ze strony Lodzi). No i jakiś numer telefonu (Twoja komórka?) przydal by się... w razie czego <hehe>. Czekam na wiadomosc na priva, ok? Quote
Rotti Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Ano kiblowałam po drugiej stronie kalbla, ale było warto :D A do maja, to właśnie mam nadzieję, że już jakieś konkretne ruchy będą poczynione ;) Bo nie jest niemożliwe, że Poznań Was odwiedzi :D Quote
PIKA Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Bo nie jest niemożliwe, że Poznań Was odwiedzi :D W kwietniu ? Quote
Rotti Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Jak mnie Bea nie wyrzuci, to w kwietniu też :lol: Quote
bea100 Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Jak mnie Bea nie wyrzuci, to w kwietniu też :lol: Czekam,czekam i czekam na Ciebie jak.., na Godota :ylsuper: Quote
tufi Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Ja bede raczej na pewno na kwietniowej wystawie... cieszycie sie? :) Quote
Recommended Posts