bea100 Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 No jak to gdzie i kiedy? :lol: Jutro i na końcu swiata :lol: :lol: :lol: :lol: Mokka: masz ode mnie pv/ i już się nie wymigasz :lol: Quote
PIKA Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 A teraz tak mi przyszło do głowy, że ja musze większa butelczynę :drinking: kupić :o Quote
Szantina Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Bea - reszta już jest przygotowana do transportu. Po dokładnej segregacji wyszło 1/3 dzisiejszego transportu. Widzę że gromadka na piątkowe spotkanko rozrasta się :multi: Jutro melduję się u ciebie. PS a jakie ciasta lubicie? czekam na propozycje Pozdrawiam Quote
PIKA Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 a jakie ciasta lubicie? czekam na propozycje ja to jakie? słodkie i z ciasta :lol: Quote
bea100 Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 ...a jakie ciasta lubicie? czekam na propozycje... ...pewnie każdy lubi co innego, nie stresuj się... :lol: Pika: i Tobie się udzieliło? :lol: :lol: :lol: /:drinking: Quote
Terzia Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 @ Szantina Szkoda, ze by bedziemy w Wieluniu tydzien pozniej.... bo na ciasta jestem baaardzo cieta (niestety) <hehehehe> Quote
PIKA Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Pika: i Tobie się udzieliło? :lol: :lol: :lol: /:drinking: Co mi sie miało udzielić? :niewiem: ja tak na stałe mam 8) Quote
Szantina Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Terzia Powiedz tylko kiedy a ciasto masz zapewnione :D Pozdrawiam Quote
Terzia Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 @ Szantina Ma bedziemy w sobote za tydzien (13.03.04) w Wieluniu, mysle tak kolo 11.00 - 12.00 a to moje ulubione ciasta :-) Number 1. : MAKOWIEC Number 2. : SERNIK ALE KONIECZNIE Z RODZYNKAMI Number 3. : SERNIK Z DODATKIEM MAKU I Z RODZYNKAMI :lol: Quote
Szantina Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 ok wymyślę jak przekazać to do Wielunia. A może mała wycieczka do Warszawy? pozdrawiam Quote
tufi Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Makowiec - sernik - cos z duza iloscia kokosu :evilbat: Mozna polaczyc ;) Poprosze o dostarczenie kurierem :D Quote
bea100 Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Makowiec - sernik - cos z duza iloscia kokosu :evilbat: Mozna polaczyc ;) Poprosze o dostarczenie kurierem :D ...a zupki gulaszowej też Ci podesłać talerzyk ?????? ...a nasza Pika, z tego przed/spotkaniowego stresu. wykupiła 1/2 monopolowego; Tufi :D chcesz kurierem szklaneczkę :drinking: ????? Quote
ZEMAT Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Zemat: jeśli skończyłeś po/kontrolne ,,występy", odezwij się pliiiizzzzzz :roll: już jestem ale miałem urawanie ......... i ledwo żyje :roll: Quote
ZEMAT Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 A Zemat Ci sie zwali z nienacka z tona mięcha na ten gulasz :lol: :lol: No na to wygląda że zamelduje się u Bea100 :wink: Quote
ZEMAT Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 a tak a propos to ma być imprezka zakrapiana ????????? :wink: :wink: Quote
PIKA Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 a tak a propos to ma być imprezka zakrapiana ????????? :wink: :wink: Ta odpowiedź mówi wszystko :lol: ...a nasza Pika, z tego przed/spotkaniowego stresu. wykupiła 1/2 monopolowego; :drinking: :nono: i bez stresów mi tu I skąd Ci to Bea do głowy przyszło, że ja jakiegoś stresa mam? :niewiem: Quote
PIKA Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 A Zemat Ci sie zwali z nienacka z tona mięcha na ten gulasz :lol: :lol: No na to wygląda że zamelduje się u Bea100 :wink: Z tona mięcha????????? :o :o :o Quote
bea100 Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Z toną...lub bez ważne że jest... :angel: Pika: znasz mnie i wiesz, ze umiałabym mięsko schroniskowo zagospodarować :wink: Quote
tufi Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 No dobra, zamawiam: - serniko-makowco-kokosanca - duzo :) - zupka gulaszowa - duzo :) - alkohol - kazda dostepna na rynku ilosc ;) a nawet na rynkach zagramanicznych ;) i ogolnoswiatowych :D - lody - kazda ilosc :D - itp itd :D i tort urodzinowy :D Quote
MałGośka Posted March 4, 2004 Author Posted March 4, 2004 Nooo...widzę, że spotkanko zaczyna żyć własnym życiem ;-) Łaaaa...jak ja Wam zazdroszczę :roll: Popstrykajcie jakies zdjęcia czy cóś... bo Ewa niestety nie dotrze do Was - musiałaby na całe dwa dni porzucić schronisko - a na to jeszcze nie jest gotowa... Kochani - przed momentem skończyłam przedzieranie się przez dary jakie przywiózł Pawełek naszej Gosi! To miało byc parę rzeczy - a miałam zastawione pół pokoju :o Ta ilość mnie, delikatnie mówiąc, zaskoczyła :crazyeye: Nie wiem czy o czymś nie zapomnę, ale przekopywałam się bardzo starannie przez: poduchy, kołdry, koce, narzuty, ciuchy (cała wyprawka dla naszego p. Janka!), materiały biurowe (maaaaaaaasę tych materiałów: segregatory, papier, zeszyty, różniaste karteczki, mazaki, pisadła, korektory, 1000 kopert!, tablica korkowa), troszkę puszek i karmy weter., kart szczepień (w wielkiej ilości), te cudne obróżki i smyczki.... :B-fly: Mówiłam to juz chyba setki razy, ale powtórze jeszcze: jesteście niesamowici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szantina Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Kochani Pilnie potrzebuję nr. nowego konta do Wielunia ( jestem chyba ślepa bo nigdzie nie mogę go zlokalizować) Pozdrawiam Quote
Mokka Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 No to co być ? czy mam być???? Być, być, spoko. 8) Quote
PIKA Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 No to co być ? czy mam być???? A skąd pomysł, że nie być? :niewiem: A po co, ja w takim razie ja ten monoplowy wykupiłam? :niewiem: Quote
chip Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Kochani Pilnie potrzebuję nr. nowego konta do Wielunia ( jestem chyba ślepa bo nigdzie nie mogę go zlokalizować) Pozdrawiam Kocie - zajrzyj na pierwszy post w tym temacie - tam Małośka poprawiała nr konta i jest aktualny. Quote
Recommended Posts