kasik wawa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :p mamy juz kilka pierwszych zdjec.postaram sie je jak najszybciej tutaj wstawic.:p Quote
kasik wawa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jutro wybieramy sie do weterynarza na kontrole.po wizycie dam znac jak tam kochana suczka sie miewa.jest tak madra ze chyba wie dzieki komu znalazla nowy domek bo nieodstepuje mnie na krok. pozdrawiam wszystkich i ciesze sie ze jeszcze jest tyle ludzi ktorzy chcieli pomoc takiej bezbronnej istocie.jeszcze raz dziekuje za nia! Quote
kasik wawa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bylismy dzisiaj na pierwszej naszej wspolnej wizycie u pana doktora.suczka wazy juz 17 kg.ogolny stan jest bardzo dobry tylko prosil zeby jeszcze przez jakis czas za mocno nie ganiala zeby jej sie lapka zaleczyla na dobre.ale ciezko ja bedzie utrzymac w jednym miejscu bo to istny diabelek:diabloti: . Quote
beka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak jej cudnie uszka staja:) Teraz potrzebuje dużo wapna (złaszcza że łapezka była złamana)... Jak cudnie razem jedzą, moje potworki tak nie potrafią ... Quote
deszczowa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dżekuś to anioł nie pies...:loveu: Quote
Ulka18 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ale piekne zdjecia....Gapciulka ma super kolege :loveu: to niesamowite, ze w tak krotkim czasie jedza juz prawie z jednej miski :multi: :multi: :multi: Quote
asiaf1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ale z niej kawał suczydła, piękna jest, przepiekna:loveu: I jakiego ma super towarzysza. Bardzo się cieszę, że ona wreszcie ma dom tak długo na niego czekała. Quote
ania14p Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dobrze odczytałam wiadomość Świąteczną, cieszę się ogromnie, a jeszcze taki fajny dom i od razu z braciszkiem. Super, gratulacje Deszczowa :loveu: ! Quote
deszczowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 podobno Gapcia pozabierała Dżekusiowi wszystkie zabawki i trzeba było jemu dokupić i teraz wala się tabun zabawek wszędzie:evil_lol:, no i jeszcze do tego dochodzi działalność Gapci, która, jak się nią nikt nie zajmuje, to biega po schodach góra-dół, dół-góra:diabloti::lol: istny psiniec:multi::loveu: Quote
deszczowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='ania14p'] gratulacje Deszczowa :loveu: ! e tam, podziękowania należą się Tobie Aniu, Maupie, Asif1, Jo37, Bece i innym, których pominęłam w euforii,a którzy tu pomogli :lilangel::Rose: bez Was to ja sobie bym mogła...:flaming: :p:multi: Quote
Lulka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ale z niej piekna suczka urosła, jak onek rasowy wygląda :p :loveu: collak cudny :loveu: Quote
ania14p Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A bez Ciebie Iv, to my byśmy sobie mogły....!!! Quote
kasik wawa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 chciałabym powiedziec ze od kad jest u mnie ta slicznotka czyli juz ponad 2 tygodnie przytylo jej sie 2 kilogramy i urosla jakies 3 centymetry,nawet nasz weterynaz powiedzial ze strasznie szybko sie zaklimatyzowala i jej organizm bardzo dobrze przezyl zmiane warunkow i otoczenia. Gapcia stala sie strasznie domowym psiakiem wcale nie chce za dlugo na dworzu sama siedziec tylko woli na kanapie sobie polezec. no niestery jeszcze tylko czasem popuszcza szczegolnie jak sie czegos boi i jak sie bardzo cieszy ale zalatwia sie wzorowo na dworzu. no i boi sie samochodow jak przejezdzaja za blisko ale nie ma sie chyba czego jej dziwic. pozdrawiam Quote
deszczowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 kasik wawa napisał(a): Gapcia stala sie strasznie domowym psiakiem wcale nie chce za dlugo na dworzu sama siedziec tylko woli na kanapie sobie polezec. proszę, proszę, widocznie w końcu poczuła odrobinę luksusu i kupę miłości :loveu::multi: kasik wawa napisał(a):no i boi sie samochodow jak przejezdzaja za blisko ale nie ma sie chyba czego jej dziwic. ten uraz jej już chyba pozostanie, w końcu tyle przez samochód wycierpiała :-( Dzięki za wieści o Gapie, jak będą nowe zdjęcia, z chęcią je wkleję:loveu: mizianka dla Dżekusia i kociaków :p Quote
kasik wawa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no i strasznie chrapie hehe zaraz powinno mi sie udac wyslac nowe zdjecia. pozdrawiam Quote
deszczowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 kasik wawa napisał(a):no i strasznie chrapie :megagrin: :roflt: Quote
ania14p Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kasik uważaj, bo jak będzie w tym tempie przybierać na wadze, to dopiero zacznie chrapać :evil_lol: ! A psy od Iv są okropnie "żerne" i mimo ćwiczeń gimnastycznych lubią dźwigać nadwagę - tak jak i mój diabeł tasmański, tylko on samochodów się nie boi, on jest najdzielniejszym rotwailerem miniaturowym jakiego znam :angryy: ! Quote
kasik wawa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Droga deszczowa wysylam zdjecia do ciebie na poczte. raczej juz tak szybko nie bedzie tyla gdyz to byl tylko taki pierwszy rzut na jedzenie a teraz jak brzuszek pelny regularnie to nawet dzekus potrafi po niej dojadac.juz sie tak nie napycha chyba zrozumiala ze zawsze to jedzenie jest. Quote
kasik wawa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 zjecia juz wyslene prosze o wstawienie jakis ciekawszych. z gory dziekuje.;) Quote
deszczowa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 nie mam zdjęć, nie doszły:placz: może trzeba w kilku mailach :roll: czekam niezmiernie ciekawa Gapciulki:cool3: Quote
kasik wawa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 wyslalam trzy maile ze zdjeciami moze teraz dojda!!! Quote
deszczowa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 a oto zdjęcia - wybrałam trochę spośród wielu (choć chciałabym wstawić wszystkie,takie są fajowe:razz:) to niesamowite zobaczyć Gapcię taką szczęśliwą....:loveu: :multi::loveu::p Quote
Recommended Posts