sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 masakra jakas co sie dzieje na tym swiecie, jakim potworem trzeba byc zeby tak krzywdzic druga istote:( Quote
rita60 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Obiecałam sobie,ze juz nie bede wchodzic na nowe wątki...te oczy......wyć się chce...czy są już jakieś decyzje w sprawie małej ? Quote
malagos Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A , to się na wyrost ucieszyłam............ Quote
Kofeina Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 zagladam:(:angryy::angryy::angryy::angryy: napisalabym cos ale sie powstrzymam. jak tak mozna..:mad: Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [SIZE=4][COLOR=darkred]Rozmawiałam wlasnie z Kaludus i dziecko jest w lecznicy, ma problemy z przełykaniem, stwierdzono silną anemię, zapchlony po granice sierści, uszy zainfekowane do gruntownego przebadania, czekają na dalsze badania[/COLOR][/SIZE] Quote
Lobaria Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='inga.mm'][SIZE=4][COLOR=darkred]Rozmawiałam wlasnie z Kaludus i dziecko jest w lecznicy, ma problemy z przełykaniem, stwierdzono silną anemię, zapchlony po granice sierści, uszy zainfekowane do gruntownego przebadania, czekają na dalsze badania[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Dziękujemy za wieści i czekamy na dalsze. Quote
sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 zeby tylko udalo jej sie wyjsc z takiego zaglodzenia:(:(:( czekamy na dalsze wiesci Quote
Lobaria Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='sillann']zeby tylko udalo jej sie wyjsc z takiego zaglodzenia:(:(:( czekamy na dalsze wiesci[/QUOTE] Biedna [B]Ulenka:-([/B]... tak mnie się przypomniała. Sio, złe myśli... Quote
sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 oj nieee, nawet tak nie myslmy... musi sie udac... Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [SIZE=4][COLOR=darkred]To jest chłopiec!!!! [COLOR=black][SIZE=2]Nie wiem dlaczego był przypisany rodzajowi żeńskiemu, ale Kaludus powiedziała, że to chłopiec. Jeśli będę coś wiedziała więcej, dam głos. Klaudus nie ma teraz wolnego momentu. [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
misiu Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 :mad:złapać smarków i zrobić dokładnie to samo co oni zrobili:angryy: Quote
Lobaria Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [SIZE=4][COLOR=darkred]To jest chłopiec!!!! [/COLOR][/SIZE]W pierwszym poście Klaudus napisała, że to Ona, ale to teraz nie jest najistotniejsze - ważne, aby psiak wyszedł cało z tego zagłodzenia. Quote
agusiazet Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Biedny piesek:( Mogę wspomóc gotówką na leczenie, wygospodaruję jakieś 50 zł. Jeśli mój tymczasowy Kubuś znalazłby dom, a coś jest na rzeczy, mogłabym go wziąć na moje miejsce do hotelu w Brzyściu, tylko musiałby być trochę podleczony, jeśliby coś miało wypalić! Quote
sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ja tez jakiegos grosika moge wyskubac na dekaracje, byleby tylko udalo sie go uratowac... Quote
hebanowa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Kolejny dramat:-(. Żeby tylko biedaczek przeżył:modla:,bo to wychudzenie to chyba gorsze niż widać na fotkach:shake::shake::shake:. Quote
Lili8522 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Isiak']To samo pomyślałam. Jaki jest powód ich [B]bezkarności[/B]? Nic nie da się zrobić, żeby im dowalić? Czy mała jest już u Lili8522? To płatny tymczas czy BDT? Na jakie konto zbieracie kasę dla niej? Tutaj wet jest pilnie potrzebny, ta łapka... :([/QUOTE] Mój DT jest bezpłatny, pies tylko musi mieć karmę Quote
sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 mysle ze cioteczki robia co moga, zeby tylko psinka chciala walczyc;(:(:(:( Quote
Kofeina Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='sillann']mysle ze cioteczki robia co moga, zeby tylko psinka chciala walczyc;(:(:(:([/QUOTE] to juz druga taka akcja mowie o duszku on takze walczy o zycie... Tutaj o tyle dobrze ze psinka chce jesc... Ja 3 mam kciki bo pojawila sie szasa na hotelik... Quote
Lobaria Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Lili8522']Mój DT jest bezpłatny, pies tylko musi mieć karmę[/QUOTE] Czyli psina będzie pod Twoją opieką - dobra wiadomość. Quote
iwoniam Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 okropieństwo i podłość... padalce... biedna sunia... Quote
lika1771 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Teraz trzeba zabezpieczyc chłopaka finansowo,bo dziewczyny maja straszne długi w lecznicach. Quote
sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 duszek skarb kochany ma juz swojego czlowieka i cala mase kibicujacych cioteczek... tej psince tez musi sie udac... Quote
Recommended Posts