Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Daga , kiedy rodzicie;)
Powstawiaj wszystkie psiaki na fotach bo ja już znowu mam mentlik .Jedynie to nie pomylę Kiary:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak jest, ja tez chce wszystkie zobaczyc !!! :evil_lol:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daga10011']Za 4-5 dni beda zdjecia Kajci z maluszkami-szykujemy sie do porodu:-o Jejciu, będą nowe szczeniorki :multi: , ależ Mikołaj, dla nas oglądaczy, hojny w tym roku :multi: . Maluszki i u Hani, i u Honey, i u Dagi będą..... no to czekamy niecierpliwie :lol: :cool3: .

ps. czy Adda czasem się do Ciebie odzywa :-( ? Bo widzę że w galerii swoje psiury wstawiła...:)

Posted

Też trzymam kciuki za maluszki :kciuki: Kaja (moja ulubienica:cool3: ) napewno będzie świetną mamusią :loveu: już się nie mogę doczekać zdjęć małych leonków :loveu:

Posted

Maluszki juz sa,to prawda:loveu: .Jeden chyba niestety nie przetrzyma:-( -urodzily sie dwa z dziura w brzuszku,mysle ze jednemu podczas szycia uszkodzily sie jelita-drugi nie chcial jesc i obstawialam ze tamten nie przetrzyma,jednak zaczal ssac od paru godzin jak zawodowiec,a ten nie moze sie wyproznic,lezy w nienaturalnej pozycji i jeczy:-( -masowalam ja,masowala Kaja-zreszta caly czas go masuje bo piszczy-jak sie nie wyprozni to bedzie koniec:-( .
A tu pare fotek naszych maluszkow
2 chorutkie i malenkie-tylko 430 i 440 gram w 2 godziny po urodzeniu

tu nasz zarlok nadworny-zawsze przy sutku:roll: ,dla porownania do chorutkow wazyl wczoraj 670 gram,dzis juz 710:-o

to z braciszkiem ktory go goni waga i juz eksploruje caly kojec porodowy:lol: -zreszta lubi spac ze mna:roll: (ja leze z nimi wiekszosc czasu w tym kojcu:lol: )

Posted

najmniejsza i najbardziej wrzaskliwa suczka w miocie-jak szuka sutka to jest straszny halas-juz ma ksywke "Enigma" po naszej mlodej zolzie:lol: ,jak mamusia ja wylizuje to tez jest awantura;)

najwieksza suczka w miocie,zreszta najwiekszy szczeniak w miocie-720g- z trudem odratowana i noszona dlugo w staniku w celu ocieplenia:lol: ,zarlok ale bardzo spokojna:loveu:

tu czesc grupy

a tu mamusia z czescia grupy:lol:

mamusia z godziny na godzine staje sie mamusia perfekcyjna,nie chce ich zostawic samych nawet na moment a jeszcze o 7 rano chciala od nich uciekac:oops: .Jestem z niej dumna-musi byc obolala po tej cesarce i na pewno instynkt jest duzo mniejszy niz u rodzacej suczki normalnie,a to przeciez jej pierwszy miot a juz patrzy na nie jak mamusia kwoka:loveu: .

Guest Kamcia_14
Posted

Jakie słodkie maluszki :loveu:. Takie :loveu:. słodziaki :loveu:.
Ile mają miesięcy bo jakoś się nie mogę dopatrzyć :evil_lol:

Pozdrowionka. Życzymy wesołych świąt. I przy okazji zapraszamy do nas . do galeri :loveu:.

Posted

Kamcia-no na tych fotach to maja jeden dzien:lol: ..teraz juz maja 4 dni i juz kilka to kilowe dzieci-co ciekawe to dziewczynki sa te wieksze:evil_lol: ,chlopaki odstaja troszku-ponizej kilo maja:oops:
Daisunia-imiona maja tak sobie:lol: ..miot jest na A,mam kilka wymyslonych ale jak patrze na nie to jak ja mam im dac imie wymyslone dawno temu:lol: :oops:

Posted

daga10011 napisał(a):
Kamcia-no na tych fotach to maja jeden dzien:lol: ..teraz juz maja 4 dni i juz kilka to kilowe dzieci-co ciekawe to dziewczynki sa te wieksze:evil_lol: ,chlopaki odstaja troszku-ponizej kilo maja:oops:
Daisunia-imiona maja tak sobie:lol: ..miot jest na A,mam kilka wymyslonych ale jak patrze na nie to jak ja mam im dac imie wymyslone dawno temu:lol: :oops:
A da się załatwić , żeby jeden piesio był Aslan, moja Gabrysia ślicznie prosi :lol: :lol: :lol: .

Posted

Poswiata-super pomysl:multi: .toz to lwy maja z nich wyrosnac:evil_lol: :loveu:
A to moje lwiatka dzis,w wieku jedengo tygodnia-nie wszystkie,bo niektore jadly,nie chcialam przeszkadzac:lol:

najwieksza dziewczyneczka

chlopaczek

dziewuszka szuka sutka-zarlok:evil_lol:

Posted

chlopaczkowa mordka

a tu czas na kotke nasza-cos mi sie jakas duza wydaje po mietoleniu malych klusek:razz: .Kara-specjalnie dla Ciebie;)

i czego mnie zolzo budzisz:diabloti:

Posted

wkleilam te najwieksze;) .Wszystkie te ze zdjec waza juz ponad 1300 gram:razz: :loveu:(dzis skonczyly tydzien) .Kiara jest bardzo zainteresowana,ale Kaja jej wejsc nie da do pokoju,raz skorzystala z sytuacji gdy poszlam Kajke wypuscic na dwor i nie zamknelam drzwi-wrocilam doslownie po minucie a tu slysze dziki wrzask i Kiare czmychajaca z pokoju na dzwiek moich krokow:mad: -przeciez to duze szczurki,spokojnie moglaby je upolowac:shake: (Kiara wazy 5 kilo:lol: ).poczekamy az sie szanse wyrownaja;)
Reszta psow widziala maluszki na chwile-ale nie pozwalam na blizszy kontakt na razie-Kaja sie wdraza do roli matki,reszte psow obwarkuje bardzo-natomiast mam calonocne koncerty w domu w wykonaniu Gali-w koncu to szefowa psiego stada,a tu cos jej placze ciagle i co to jest:lol: -ona chce koniecznie sie wedrzec do pokoju maluszkow,jak schodze na dol to jestem obwachana totalnie:roll: -widze,ze sa strasznie podekscytowane :roll: :lol:

Posted

Jaka Kiara już duża i jaka śliczna:loveu: :loveu: :loveu: i jak strasznie podobna do mej Rudej:lol:

Ale gigantyczne one sa:crazyeye: A jakie sliczne i ciemne:loveu:

Posted

Kiara jest tlusta i zarloczna:diabloti: .Jej zarcie kosztuje wiecej dziennie niz jednego leona-bo jest na puszkach :evil_lol: .I strasznie broi-zboj straszny z tej kocicy:lol:

Posted

Daga jejcia ale przegapiłam :oops: GRATULUJĘ!!!! Jak maluszki???? miałaś trochę problemów z tego co czytałam, ale dałaś radę :multi: i wiesz co? Gratuluję też tego, że i na stronie i tu napisałaś wszystko - o tych które nie przeżyły też - wielu hodowców by tego nie napisało bo zaraz by "konkurencja" siała ploty :shake:

Duuuużo zdrówka dla mauszków :multi: :multi: :multi: :loveu:

Posted

byc moze masz racje Waszko,ale wiem ze moj przypadek nie jest odosobniony-jak ktos chce plotkowac,to kazdy powod jest dobry:lol: .Niech sobie plotkuja:roll:
A dzis znowu moja Eniulka:loveu:
(musimy popracowac nad pozycja wystawowa,bo sie zapomnialo:mad: )

z glupia mina wgapiam sie w Kiare

i na swoja "ciotke" tez popatrze

Posted

daga10011 napisał(a):
byc moze masz racje Waszko,ale wiem ze moj przypadek nie jest odosobniony-jak ktos chce plotkowac,to kazdy powod jest dobry:lol: .Niech sobie plotkuja:roll:

i to jest zdrowe podejście :klacz: :razz:

dawaj fotki maluszków :loveu: