Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja poszukuję osoby, która przygarnęłaby mnie i Baldura w drodze na wystawę (sobota) :). Wilczaki wchodzą jako pierwsze już o 10.00. Gdybym jechała pociągiem, to na dworcu byłabym o 9.01. Musiałabym w ciągu niecałej godziny dojechać z dworca na targi, pójść do sekretariatu i znaleźć ring. Boję się, że nie zdążę. Uczciwie przyznaję, że kiepsko u mnie z pieniędzmi. Mój drugi pies Tamlin, zwichnął rzepkę w prawej nodze i musi mieć przeprowadzoną operację. Większość rodzinnych funduszy została przeznaczona by Tami mógł wrócić do zdrowia. Oczywiście dorzucę się do kosztów paliwa, ale byłabym wdzięczna gdybym mogła swoją część zapłacić np. w dwóch/trzech ratach :oops:

Posted

[quote name='Merrick']A ja poszukuję osoby, która przygarnęłaby mnie i Baldura w drodze na wystawę (sobota) :). Wilczaki wchodzą jako pierwsze już o 10.00. Gdybym jechała pociągiem, to na dworcu byłabym o 9.01.[/QUOTE]
Pomiziaj psiurka a drugiego ucałuj :loveu:. A Pańcia ma PW.:eviltong:

Posted

Izaa plis coś mi nawala i nie mogę do ciebie priv napisać ;( jeśli możesz napisz mi twój nr tel zadzwonię

My mamy dwie konkurentki z Rosji które były w czołówce na światowej w Paryżu ;(((((( zastanawiam sie czy jechać ;)

Posted

[quote name='Monalisa4']

My mamy dwie konkurentki z Rosji które były w czołówce na światowej w Paryżu ;(((((( zastanawiam sie czy jechać ;)[/QUOTE]
czy jezeli pies doznał kontuzji i nie jest w stanie jechać na wystawe...to czy uznają mi to i nie bede musiała zapłacić za wystawe ????

Posted

Ajtam dyskryminowani, na razie byliśmy na jednej wystawie (babyki) i dostaliśmy, z tego co się dowiadywałam to tylko na jednej krajówce trzeba było płacić, a tak to dają. Numerka nie mam jeszcze. Ale przecież w liście z numerkiem chyba nie piszą, czy dostało się katalog czy nie, tylko na wystawie już dają. Nie?

Posted

My również będziemy w niedziele, nie mogę się już doczekać spotkania wszystkich znajomych, mieliśmy trochę przerwy od ostatniej wystawy :)
Tyle zaległych i obiecanych kaw ze wszystkimi znajomymi do nadrobienia, że po takiej ilości chyba przez tydzień nie zasnę :)

My wystawiamy się o 12:55, jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy wystawieniu piesków, służę pomocą :)

Posted

[quote name='McDzik']
My wystawiamy się o 12:55, jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy wystawieniu piesków, służę pomocą :)[/QUOTE]

W sobotę czy w niedzielę?

Posted

[quote name='McDzik']My również będziemy w niedziele, nie mogę się już doczekać spotkania wszystkich znajomych, mieliśmy trochę przerwy od ostatniej wystawy :)
Tyle zaległych i obiecanych kaw ze wszystkimi znajomymi do nadrobienia, że po takiej ilości chyba przez tydzień nie zasnę :)

My wystawiamy się o 12:55, jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy wystawieniu piesków, służę pomocą :)[/QUOTE]
o wreście może sie poznamy ;)

Posted

[quote name='bobroska.']Mam trochę głupie pytanie. :evil_lol: czy na tej hali są gniazdka ogólnodostępne, żeby podłączyć dmuchawę i psa przedmuchać?[/QUOTE]
dla chcacego nic trudnego :)