quasimodo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 No to całe szczęście, że wszystko w porządku z pacjentami... Quote
malagos Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A ja sie pochwalę, ze jutro jedziemy z mężem do schroniska w Ostrowi Mazowieckiej. Dziewczyny, które tam jeżdżą wypatrzyły zabiedzoną jamniczkę, jest na nia chętna Basia0607. Wiec my ją mamy zabrać do siebie, a Basia przyjedzie po nią. Ale my jeszcze nigdy nie byliśmy w schronisku...jak wyjść z jednym psem? Quote
BIANKA1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Malagos , ja też nigdy nie byłam w schronisku , przynajmniej od 20 lat :shake: Wszystkim nie pomożesz , niestety .Trzeba się skupić na tym , co już mamy . Puniek wybudził się ładnie , a kotkę nosi :mad:Cały czas ich pilnuję zamknięta w pokoju i nawet nie zaglądam co dzieje sie na górze .Pewnie przyjdzie mi spędzić noc na czuwaniu . Puniek zlizał całe sreberko i założyłam mu gatki . Kotka łazi jak w amoku i stara się wchodzić na meble . Byle do rana :shake: Quote
kaLOlina Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Bianka ja sie poddaje... pilnuj tego swojego watku bo sie cudownie rozrasta a ja nie nadazam z czytaniem...a to taka strata... Quote
BIANKA1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='kaLOlina']Bianka ja sie poddaje... pilnuj tego swojego watku bo sie cudownie rozrasta a ja nie nadazam z czytaniem...a to taka strata...[/quote] Twój wątek też jest ciekawy , momentami niezwykle życiowy i pouczający :p Quote
kaLOlina Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 haha...a mnie sece boli ze nie daje rady przeczytac co tam u was i pomijam po pare stron:( chyba poprosze o skroty na maila...wydrukuje sobie i w pracy poczytam-hie hie;) Quote
Poker Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 i jak Puniek w gatkach się czuje?To sreberko to środek bakteriobójczy,szkoda ,że zlizał,może chociaz mu pioktaniną na wodzie posmarować ranę.A Czupurek oprzytomniał już?Może jakoś prześpią noc,byle ich nie bolało cięcie. Quote
Hala Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 puniek w gatkach...po prostu słodycz. :loveu: Kochani..ja idę spać. Dobrej nocki ludziom i zwierzakom. Quote
Tola Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dobrze ze wszystko dobrze ze zwierzakami. Spokojnej nocy. Quote
Sabina02 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [B][SIZE=4]Ludzie, czy widzieliscie to??????????[/SIZE][/B] [U][URL]http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_med[/URL][/U][URL="http://www.petatv.com/tvpopup/video....=wm&speed=_med"][/URL] Serce mi bije mocno i szybko, rece mi sie trzesa!!!!!!!! Quote
Poker Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 nie moge patrzeć ,bo zwymiotuję :placz::placz::placz:POTWORNOŚĆ Quote
BIANKA1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Mnie się na szczęście nie otworzyło . A co to jest ? Quote
AMIGA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Już to kiedyś rozsyłano w necie. Ja nie mogę na coś takiego patrzeć. po dwóch, trzech obrazkach mam dość! Co najgorsze - tam patrza na to małe dzieci!!! Sforko Biankowa - jak tam przeszła noc? Biedne pociachane spały jakoś, a przy nich Bianka? Quote
BIANKA1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Puniek czuje się doskonale , widać ze nie były mu potrzebne do szczęścia :evil_lol: Z kiciką gorzej . Chodzi jak pokurcz , nie da się dotknąć , nie da sobie dać czopka , próbuje uciekać z domu wiec zamknełam ją w garażu , no i popuszcza mocz chyba bo ma mokrą doopke i są mokre kropki . Quote
Czaka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Przepraszam ale, nie mogę tego oglądać. :placz: Quote
Tola Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To ja nie bede otwierała... Poranne pozdrowienia, specjalne dla Punia i kici. No i mizianka dla Frytki. Czy był juz spacerek? Quote
quasimodo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No to teraz niech cała Rodzinka dochodzi do siebie w spokoju... Szczególnie kitka... Quote
BIANKA1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dziękujemy za pamięć :oops: Na spacerki nie chodzimy . Zabieram tylko dziewczyny do ogrodu . Mają tam pół hektara łaki to mogą sobie pobiegać . Frytka czuje się znacznie lepiej . Wczoraj nawet sama wskoczyla na ławę w kuchni i podbila mi rękę głową , żeby ją glaskać . Ona musiala być bardzo chora :shake: Teraz nareszcie jest normalnym psem . Biega , szczeka . kręci młynki , podskakuje . Już nie zachowuje się jakby miala 100lat . W poniedzialek badania i wyniki . Ale myślę , ze bedzie widoczna poprawa . Szkoda , że wcześniej nie wpadłam na to . Mogło być już dawno lepiej .Ale te psy po schronie zawsze takie przymulone , że trudno mi się było skapnąć . No i te siniaki to były jednodniowe . Jak się jej nie oglądało na okrągło , to nie widzialo .No i jeszcze trzeba bylo mieć mape i porównać , czy to te sama , czy inne . Myślę , że najgorsze już za nią .Zaraz pójdziemy na słonko . Puniek zesikał się w majtki i chodzi teraz w fartuszku Frytki . Po południu dostane kołnierz , bo sama nie mam jak pojechac i kupic . Czupurek bardzo cierpi , ale nie daje sobie pomóc . Nie da się jej dać czopka . Może pyralgina w zastrzyku bylaby lepsza , ale nie wiem czy dam rade jej zrobic . Ona gryzie i drapie i szalaje jak sie ją rusza . A to taki przytulaśny kot . Nie je , nie pije . Trudno tak patrzeć na cierpienie zwierzaka . Syn się do mnie nie odzywa , bo znecam się nad zwierzakami . Quote
quasimodo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='BIANKA1'] Frytka czuje się znacznie lepiej . Wczoraj nawet sama wskoczyla na ławę w kuchni i podbila mi rękę głową , żeby ją glaskać . Ona musiala być bardzo chora :shake: Teraz nareszcie jest normalnym psem . Biega , szczeka . kręci młynki , podskakuje . Już nie zachowuje się jakby miala 100lat . W poniedzialek badania i wyniki . Ale myślę , ze bedzie widoczna poprawa . Myślę , że najgorsze już za nią .Zaraz pójdziemy na słonko . [/quote] Oj Bianeczko - to najfajniejsza wiadomość pod słońcem. Tak bardzo się cieszymy i bardzo Ci dziękujemy... Inna sprawa, że teraz nawet traktorem Frycia nie da się odholować z Twego domku... Quote
BIANKA1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/4937/imag0001sp6.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/9611/imag0004va9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Czaka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Biedny Puniek bez jajeczek, ale za to z kółeczkiem. Kochany słodziaczek. Frycia po prostu śliczniutka ! :loveu: [/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts