kamos Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Cudowne wieści.:multi::multi: Pusia ma wymarzony domek, na pewno pokocha nową rodzinkę.:loveu::loveu:Lepszego scenariusza nie można było sobie wyobrazić.Na pewno państwo pokażą jej nowy, lepszy świat ,a Pusia podaruje im swoje serce.Cieszymy się ogromnie.:sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::laola::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
Ellig Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Cudownie!!!!!!!!!!!Bardzo sie ciesze!Pusienko jestes juz szczesliwa!:) Jolu nie martw sie w koncu uratowalas to biedne stworzonko. Powodzenia malutka slicznoto!:) Quote
jola_li Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Też się cieszę przeogromnie, ale ------------ cała w nerwach ;-)............................... Quote
Ellig Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 jola_li napisał(a):Też się cieszę przeogromnie, ale ------------ cała w nerwach ;-)............................... Wszystko bedzie dobrze nie moze byc inaczej:) Quote
*Gajowa* Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pusiaczek pojechał ok 11tej... Bardzo miło przywitała swoich Państwa :lol: chętnie wskoczyła do samochodu i pojechała Pusia automobilistka :multi:. Fajnie, że będziemy spotykać się na spacerkach ;). Quote
rita60 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Powodzenia Pusiaczku:loveu:badz szczesliwa ....... Quote
Ewa i flatki Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pusieńko - powodzenia w nowym życiu !!! Quote
jola_li Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 *Gajowa* napisał(a):Pusiaczek pojechał ok 11tej... Bardzo miło przywitała swoich Państwa :lol: chętnie wskoczyła do samochodu i pojechała Pusia automobilistka :multi:. Fajnie, że będziemy spotykać się na spacerkach ;). I oby to był dobry początek dobrego Pusiowego życia :-)..... CZY KTOŚ MA NA ZBYCIU CZARODZIEJSKĄ KULĘ, W KTÓREJ MOŻNA ZOBACZYĆ CO PUSINKA TERAZ ROBI ;-)???!!!!!!! Quote
Igiełka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Hurra :loveu: wspaniałe wieści :loveu: o rany ogromna radość- Pusiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i samych radosnych chwil :loveu: Jolu i Gajowa pięknie dziękujemy bo to też Wasza zasługa że Pusiolanda ma cudowny DS:sweetCyb::sweetCyb: Quote
Saphira Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 No i jeszcze ja jestem do cieszenia:eviltong: Quote
rita60 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Czy są jakies wieści z Pusinkowego domku ? Quote
Nutusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Przez tę wstrętną awarię, dopiero dziś mogę dołączyć do cieszących się, choć jakoś tak podświadomie wiedziałam, że tak będzie ;) Pusina - bądź szczęśliwa już na zawsze! Quote
jola_li Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Wczoraj ogromnym wysiłkiem woli powstrzymałam się, by nie zakłócić Państwu niedzieli wypytywaniem o Pusię ;-). Na szczęście Gajowa spotkała Pusię na spacerze i - jak na razie wszystko OK :-). Boję się trochę (kłamię - boję się BARDZO!!!!) dzisiejszego dnia (i kilku kolejnych), kiedy to Pusia będzie się uczyć zostawać sama... W poniedziałek chyba wypada zadzwonić, co ;-)??? Quote
Nutusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wypada jak cholera! Bo inaczej wyjdzie na to, że "upchnęłaś" psa i ani trochę Cię jego los nie obchodzi ;) Quote
jola_li Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Miałam dzwonić, ale - właśnie dostałam maila od Pani (więc telefon odłożyłam na - wkrótce ;-))! Pozwolę sobie zacytować :bigcool::bigcool::bigcool:----- Pusia ma się świetnie, doskonale się zaaklimatyzowała i nie odstępuje mnie na krok. Byłyśmy już z wizytą u mojej mamy, która będzie się nią zajmować jeśli gdzieś wyjedziemy i bardzo przypadły sobie do gustu. Apetyt jej dopisuje i w ogóle nie widać żeby było jej smutno z powodu przeprowadzki o co sie troszke martwiłam. W niedzielę byłysmy w lesie na spacerze i spotkałyśmy p. Martę z Gajką ku ogólnej radości. Rozstanie przebiegło na szczęście bez problemów. :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Nutusia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Sialalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! A co ma być jej smutno, skoro domek taki cudny się znalazł! :) Quote
Igiełka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 super gdzieś tam czułam że wszystko będzie dobrze :) :) Quote
Ewa i flatki Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 :multi::multi::multi::multi:Yupiiiii:multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
jola_li Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Już bym chciała, żeby było za 2 tygodnie - wtedy dopiero głęboko odetchnę ;-)... Quote
Nutusia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Oj Jola, Jola... ;) Wybierz się do biblioteki przy Powstańców na spacerek. Tam pracuje ktoś, kto bardzo chciałby Cię poznać, bo wyczuwa w Tobie bratnią duszę :) To moja Przyjaciółka, która prosiła, żeby Cię wyściskać, ucałować i przekazać, że ona też bardzo, bardzo się cieszy z Pusinkowego domu! Quote
jola_li Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Nutusia']Oj Jola, Jola... ;) Jestem ostrożną optymistką ;-). Pusia w swojej żywiołowości zapędza się czasem trochę ponad miarę ;-). Ja lubię takich wariatuńciów ogromnie, ale trzeba trochę czasu na jej bezwarunkową akceptację przez nowych Państwa. Więc czekam ;-)... Wybierz się do biblioteki przy Powstańców na spacerek. Tam pracuje ktoś, kto bardzo chciałby Cię poznać, bo wyczuwa w Tobie bratnią duszę :) To moja Przyjaciółka, która prosiła, żeby Cię wyściskać, ucałować i przekazać, że ona też bardzo, bardzo się cieszy z Pusinkowego domu! Zaczęłam czytać i przez moment pomyślałam, że dziś poznam Twoją Przyjaciółkę, bo właśnie dziś będę w bibliotece, zeby oddać książkę ;-). Ale nie na Powstańców, choć niedaleko ;-). Na Powstańców pójdę kiedy indziej - z przyjemnością poznam Przyjaciółkę Nutusi i Pusi :-)! Quote
kamos Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Na takie wlaśnie wieści czekaliśmy. Oby tak dalej Pusinko,:happy1::laugh2_2: Quote
jola_li Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 kamos napisał(a):Na takie wlaśnie wieści czekaliśmy. Oby tak dalej Pusinko,:happy1::laugh2_2: Jak za 10 dni też będą takie wieści to zmieniam tytuł ;-)! Quote
Recommended Posts