Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudowne wieści.:multi::multi: Pusia ma wymarzony domek, na pewno pokocha nową rodzinkę.:loveu::loveu:Lepszego scenariusza nie można było sobie wyobrazić.Na pewno państwo pokażą jej nowy, lepszy świat ,a Pusia podaruje im swoje serce.Cieszymy się ogromnie.:sweetCyb::laugh2_2::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::laola::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao:

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudownie!!!!!!!!!!!Bardzo sie ciesze!Pusienko jestes juz szczesliwa!:)

Jolu nie martw sie w koncu uratowalas to biedne stworzonko. Powodzenia malutka slicznoto!:)

Posted

jola_li napisał(a):
Też się cieszę przeogromnie, ale ------------ cała w nerwach ;-)...............................

Wszystko bedzie dobrze nie moze byc inaczej:)

Posted

Pusiaczek pojechał ok 11tej...
Bardzo miło przywitała swoich Państwa :lol: chętnie wskoczyła do samochodu i pojechała Pusia automobilistka :multi:. Fajnie, że będziemy spotykać się na spacerkach ;).

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Pusiaczek pojechał ok 11tej...
Bardzo miło przywitała swoich Państwa :lol: chętnie wskoczyła do samochodu i pojechała Pusia automobilistka :multi:. Fajnie, że będziemy spotykać się na spacerkach ;).

I oby to był dobry początek dobrego Pusiowego życia :-).....
CZY KTOŚ MA NA ZBYCIU CZARODZIEJSKĄ KULĘ, W KTÓREJ MOŻNA ZOBACZYĆ CO PUSINKA TERAZ ROBI ;-)???!!!!!!!

Posted

Hurra :loveu: wspaniałe wieści :loveu: o rany ogromna radość- Pusiu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i samych radosnych chwil :loveu:
Jolu i Gajowa pięknie dziękujemy bo to też Wasza zasługa że Pusiolanda ma cudowny DS:sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Przez tę wstrętną awarię, dopiero dziś mogę dołączyć do cieszących się, choć jakoś tak podświadomie wiedziałam, że tak będzie ;)
Pusina - bądź szczęśliwa już na zawsze!

Posted

Wczoraj ogromnym wysiłkiem woli powstrzymałam się, by nie zakłócić Państwu niedzieli wypytywaniem o Pusię ;-).
Na szczęście Gajowa spotkała Pusię na spacerze i - jak na razie wszystko OK :-).
Boję się trochę (kłamię - boję się BARDZO!!!!) dzisiejszego dnia (i kilku kolejnych), kiedy to Pusia będzie się uczyć zostawać sama...
W poniedziałek chyba wypada zadzwonić, co ;-)???

Posted

Miałam dzwonić, ale - właśnie dostałam maila od Pani (więc telefon odłożyłam na - wkrótce ;-))!

Pozwolę sobie zacytować :bigcool::bigcool::bigcool:-----

Pusia ma się świetnie, doskonale się zaaklimatyzowała i nie odstępuje mnie na krok. Byłyśmy już z wizytą u mojej mamy, która będzie się nią zajmować jeśli gdzieś wyjedziemy i bardzo przypadły sobie do gustu. Apetyt jej dopisuje i w ogóle nie widać żeby było jej smutno z powodu przeprowadzki o co sie troszke martwiłam. W niedzielę byłysmy w lesie na spacerze i spotkałyśmy p. Martę z Gajką ku ogólnej radości. Rozstanie przebiegło na szczęście bez problemów.
:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Oj Jola, Jola... ;) Wybierz się do biblioteki przy Powstańców na spacerek. Tam pracuje ktoś, kto bardzo chciałby Cię poznać, bo wyczuwa w Tobie bratnią duszę :) To moja Przyjaciółka, która prosiła, żeby Cię wyściskać, ucałować i przekazać, że ona też bardzo, bardzo się cieszy z Pusinkowego domu!

Posted

[quote name='Nutusia']Oj Jola, Jola... ;)
Jestem ostrożną optymistką ;-).
Pusia w swojej żywiołowości zapędza się czasem trochę ponad miarę ;-).
Ja lubię takich wariatuńciów ogromnie, ale trzeba trochę czasu na jej bezwarunkową akceptację przez nowych Państwa.
Więc czekam ;-)...

Wybierz się do biblioteki przy Powstańców na spacerek. Tam pracuje ktoś, kto bardzo chciałby Cię poznać, bo wyczuwa w Tobie bratnią duszę :) To moja Przyjaciółka, która prosiła, żeby Cię wyściskać, ucałować i przekazać, że ona też bardzo, bardzo się cieszy z Pusinkowego domu!

Zaczęłam czytać i przez moment pomyślałam, że dziś poznam Twoją Przyjaciółkę, bo właśnie dziś będę w bibliotece, zeby oddać książkę ;-).
Ale nie na Powstańców, choć niedaleko ;-).
Na Powstańców pójdę kiedy indziej - z przyjemnością poznam Przyjaciółkę Nutusi i Pusi :-)!