Jump to content
Dogomania

Prześliczny sznaucerowaty Cedar z Sosnowca - to jeszcze dziecko! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no... wybieram się i wybieram, ale raz, że nie mam czym a rodzinka cięgle gdzieś swoimi autami jeździ a dwa siedzę i grzebię w ziemi ostatnimi dniami bo chciałam zdązyć przed zimnem i deszczem, ale chyba mi się i tak nie udało :cry:

Posted

ja wiem, że zmierza ku dobremu, ale co by nie zapeszać no i uczynić zadość formalnościom donoszę, że dobiegł końca szalony bazarek dla Cedarka - wszyscy kupujący ( w liczbie 2 sztuk ) zapłacili i paczki wnet dostaną, a o tutaj:

http://www.dogomania.pl/threads/214644-Szpiedzy-wojna-bezpieka-II-Edycja-wszystko-KT-2zł!-dla-Cedara-W-TRAKCIE-ROZLICZANIA?p=17766909&viewfull=1#post17766909

a ja z pytaniem do szanownej Pani Główno-Dowodzącej - czy życzy Pani te 21 zł teraz, czy mogę się wsztrymac jeszcze dni kilka aż spłyną z drugiego bazarku i razem piścić? Drugi tez na Cedarka :)

ale wiecie, kilka dni nie zadlądałam, przyznaje sie...

podoba mi sie to zdjęcie: http://images8.fotosik.pl/2859/f1743d7edff0a193.jpg z tego co czytam, to zdaje sie że doskonale oddaje charakter Cedarka

Posted

Cedarek do nowego domku ma jechać w piątek, trochę się przesunęło, ale miejmy nadzieję, ze będzie dobrze :kciuki:

Luna_wro dziękuję za wizytę, diuna_wro dziękuję za porady dla nowej pani Cedarka :Rose:

Posted

nie mam siły komentować... po prostu zmarnowany miesiąc... ja się czuję okropnie że znowu dałam się tak zwodzić cholera... a teraz Pixel jeszcze przyjechał - miał być w miejsce Cedara a nie razem z Cedarem :( do bani to jest...

Posted

A bo ludzie są beznadziejni. I niezależnie od tego czy adoptują czy kupują. Mnie też się ostatnio baba rozmyśliła dzień przed jak wszystko było dogadane. Bo ponoć mąż nie był zachwycony.