bazylowa Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A Wikusia jakaś taka nie wyspana.... Lewą łapka wstała ?? Quote
bigos Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Marta i Wika napisał(a):Witajcie :-) Nie musiałyśmy się wkradać, ja te warsztaty częściowo prowadzę ;-) To są takie warsztaty, na które są pozapraszani leśnicy, samorządowcy, właściciele ziemscy itp. związani z danym obszarem Natura 2000 (w moim przypadku jest to Dolina Leniwej Obry) i mają razem, "pod kierunkiem" jakiegoś przyrodnika, opracować "Program Lokalnej Współpracy Dla Ochrony Obszaru Natura 2000 XXXXX". Możnaby sie jakoś wkraść na takowe spotkanie:cool3::cool3::cool3: Quote
Marta i Wika Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 APSA napisał(a):A ja znowu nie widzę - ciemnego portretu na śniegu :shake: Niestety tym razem wszyscy inni widzą ;-) mamabazyla napisał(a):A Wikusia jakaś taka nie wyspana.... Lewą łapka wstała ?? A, to akurat prawda, że nie wyspana :-) Goście w domu, w tym dziecko, spanie ze mną na ciasnej kanapie w innym miejscu niż zwykle, zamieszanie itp. Taura napisał(a): Doszła do domu z tymi kulami? :crazyeye: Czy odczepiałas w trakcie? Niesamowete te jej "bransoletki" :lol: Nie odczepiałam, bo to ciężko odczepić, to się trzyma na wielu włosach. Odczepiały się w domu, Wika się ich najadła, a potem zrobiła siku na dywan :diabloti: bigos napisał(a):Możnaby sie jakoś wkraść na takowe spotkanie:cool3::cool3::cool3: Myślę że tak, ale to zależy który konkretnie obszar Cię interesuje. Tylko mógłby być problem z noclegiem. Quote
bigos Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Marta i Wika napisał(a): Myślę że tak, ale to zależy który konkretnie obszar Cię interesuje. Tylko mógłby być problem z noclegiem. A, bo Wy na takie dluższe wyjazdy?:roll: Działacie w obszarach Natura2000 w Wielkopolsce czy w całej Polsce jeśli chodzi o te spotkania? Quote
Rauni Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Marta i Wika napisał(a):Nie odczepiałam, bo to ciężko odczepić, to się trzyma na wielu włosach. Odczepiały się w domu, Wika się ich najadła, a potem zrobiła siku na dywan :diabloti: Ja po spacerku pakuję moje do wanny i letnią wodą rozpuszczam te kulki. Quote
Marta i Wika Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Ciemne zdjęcia z podwórkowego agility - skoki motywowane jedynie kulkami ze śniegu i dlatego pewnie takie krzywe :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [CENTER]ooo... latająca Wikunia - sweet! :loveu: ...a my jak zwykle pierwsi - to już tradycja :evil_lol: [/CENTER] Quote
Bewarka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ale super zdjęcia...Wikusia lubi sporty :D Quote
Marta i Wika Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='bigos']A, bo Wy na takie dluższe wyjazdy?:roll: Dla każdego z obszarów są trzy warsztaty po trzy dni. Działacie w obszarach Natura2000 w Wielkopolsce czy w całej Polsce jeśli chodzi o te spotkania? W całej Polsce są takie spotkania, jest 55 wybranych obszarów. [quote name='Anza&Hacker']ooo... latająca Wikunia - sweet! :loveu: ...a my jak zwykle pierwsi - to już tradycja :evil_lol: To tradycyjnie dla Was bonus :-) [quote name='justys95']Ale super zdjęcia...Wikusia lubi sporty :D Oj, lubi :-) Quote
Anza&Hacker Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Marta i Wika']To tradycyjnie dla Was bonus :-) Dzięki - to na pewno najlepsiejsza częśc tradycji! :loveu: Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 UWAGA UWAGA - filmiki! :-) Podawanie łapy: http://cieszynka.wrzuta.pl/film/cSlStlvKTI/ Stawanie na dwóch łapkach: http://cieszynka.wrzuta.pl/film/rTU2RrrHAR/ Dostawianie się do nogi: http://cieszynka.wrzuta.pl/film/VjKYmAYjXs/ Kształtowanie skomplikowanego zadania - kładzenie pluszaczka na frisbee :-) http://cieszynka.wrzuta.pl/film/1WKpOTqs3h/ http://cieszynka.wrzuta.pl/film/mulytT6hgB/ Slalom między nogami - płynność i tempo do dopracowania :-) http://cieszynka.wrzuta.pl/film/cJDX8INjux/ Chodzenie przy nodze - niezbyt udane ;-) http://cieszynka.wrzuta.pl/film/uZdkCdA3OU/ Skoki :-) http://cieszynka.wrzuta.pl/film/8oFb0UBfYn/ ...a czasem mam wrażenie, że Wika i tak woli inne zajęcia... ;-) http://cieszynka.wrzuta.pl/film/545fRbSONZ/ Quote
Anza&Hacker Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Filmiki naprawde suuuper! :loveu: Wika wyrosła na świetne psisko przy Tobie :lol: ...a co jest w klatce, Qlik? :) Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Filmiki naprawde suuuper! :loveu: Wika wyrosła na świetne psisko przy Tobie :lol: Znowu pierwsza... :-) zaraz poszukam jakiegoś bonusa... ;-) Może taki, z patolem w paszczy :-) ...a co jest w klatce, Qlik? :) Króliczyca Molinia (czyli Molly). Biedactwo ma przymusowe więzienie na czas kiedy jesteśmy z Wiką w Kosieczynie i biega tylko jak idziemy na wieczorny spacer - musi być ktoś w pokoju - żeby źwierzę kabli nie pożarło, bo już trzy razy odcinało nam internet - i jednocześnie brak psa :-) bo inaczej bieganie będzie krótkie ale intensywne. Quote
Anza&Hacker Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Bonus jest jak zawsze suuuper! :multi: Czasami mam wrażenie, że to najleprze zdjęcie jest dorzucone dla mnie :loveu: ...a króliśisko bardzo fajne - za to o kablach coś wiem - też mam królisie :evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 filmiki bardzo super :D dobrze masz wytresowanego psa :p a jaki króliczek śliczny :loveu:tylko...nie za dużo tych filmików? Przepraszam, ale ze znudzeniem oglądałam te ostatnie...no nie licząc kopania w ziemi :) Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 justys95 napisał(a):filmiki bardzo super :D dobrze masz wytresowanego psa :p a jaki króliczek śliczny :loveu:tylko...nie za dużo tych filmików? Przepraszam, ale ze znudzeniem oglądałam te ostatnie...no nie licząc kopania w ziemi :) Masz rację - następnym razem będę porcjować ;-) W szkoleniu psa jest taka zasada, żeby kończyć ćwiczenie kiedy pies jest jeszcze pełen entuzjazmu - widocznie tę sama zasadę trzeba stosować przy pokazywaniu filmików :diabloti: Taura napisał(a):A mój Qlik siedzi teraz w domu w standardowej klatce i biega cały dzień z po domu :razz: . Zjadł już kawalek tapety i taboretu. Oprucz tego jest straaaaasznie grzeczny. ;) Molly już sporo zjadła... oprócz tego robi takie numery że np. wskakuje do kominka :cool3: więc trzeba mieć ją cały czas na oku :razz: Quote
Tośka_m Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nie mogę obejrzeć tych waszych filmików - coś mi net szwankuje ostatnio. Zobaczę je w domciu u rodziców w weekend, już się nie mogę doczekać Wikowych wyczynów :cool3: Dzisiaj widziałam sobowtóra Wiki!! Psiak był identyczny, tylko nieco większy i nawet właścicielka była podobna do Ciebie ;) Quote
Marta i Wika Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Tośka_m']Nie mogę obejrzeć tych waszych filmików - coś mi net szwankuje ostatnio. :placz: :placz: Dzisiaj widziałam sobowtóra Wiki!! Psiak był identyczny, tylko nieco większy i nawet właścicielka była podobna do Ciebie ;) [quote name='Taura']A Marta to sie już nie pochawali że sobie z Wiką klony stworzyły. :mad: :evil_lol: Tylko pytanie, kto był sklonowany pierwszy i kto bez kogo nie mógł żyć, że trzeba było dorobić tą drugą ;-) A gdzie widziałaś te sobowtóry? Bo babcia kiedyś widziała w telewizji jak pokazywali Stary Rynek w Poznaniu, a mnie wtedy w Poznaniu nie było :-o Quote
Rauni Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tośka_m napisał(a): Dzisiaj widziałam sobowtóra Wiki!! Psiak był identyczny, tylko nieco większy i nawet właścicielka była podobna do Ciebie ;) Babcia mówiła, że to rasa taka. Babcie mają rację. Howgh! A Wikunia jest fajna. Wygląda, że podowanie łapek bardzo jej się podoba, Vigo też bardzo to lubi, czasem podaje sam z siebie, jak nie wie, co zrobić :evil_lol: Quote
shangri_la Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Marta i Wika napisał(a):UWAGA UWAGA - filmiki! :-) obejrzałam wszystkie :cool3: najbardziej mi sie podobało dostawianie :crazyeye: ja jestem w trakcie nauki ale moj pies potrzebuje nieco czasu aby coś zakumac :evil_lol: i kopanie dzioorki fajne, i kształtowanie :crazyeye: :cool3: ale tu się zgodzę, że filmiki trzeba dozować, bo wszystko byłoby ok gdyby nie czas ładowania tylu filmów i przez to tych ostatnich sie juz nei ogląda z takim zaciekawieniem pozdrawiam Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='mamabazyla']A Wikusia jakaś taka nie wyspana.... Lewą łapka wstała ?? alez artystyczny nieład na głowie.:diabloti: ..namodniejsza fryzura.... Quote
Tośka_m Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Sobowtóry widziałam w parku koło dworca PKS (Skaryszewskich bodajże), więc blisko starego miasta :p Quote
Marta i Wika Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Rauni']Babcia mówiła, że to rasa taka. Babcie mają rację. To znaczy że ja też jestem rasa, bo mój sobowtór też tam był ;-) A Wikunia jest fajna. Wygląda, że podowanie łapek bardzo jej się podoba, Vigo też bardzo to lubi, czasem podaje sam z siebie, jak nie wie, co zrobić :evil_lol: Podoba jej się, a jak jest za mocno zmotowowana, to wali pazurami tak ze zostają ślady. Ale babci nie chciała podać :placz: [quote name='shangri_la']obejrzałam wszystkie :cool3: najbardziej mi sie podobało dostawianie :crazyeye: Mam jeszcze jeden z dostawianiem, ale to później :-) i kopanie dzioorki fajne, i kształtowanie :crazyeye: :cool3: Kopanie dzioorki dla Wikuni najfajniejsze :-) ale tu się zgodzę, że filmiki trzeba dozować, bo wszystko byłoby ok gdyby nie czas ładowania tylu filmów i przez to tych ostatnich sie juz nei ogląda z takim zaciekawieniem Dobra, to teraz będę "kapać" po jednym ;-) [quote name='Agunia-Pańciunia)']alez artystyczny nieład na głowie.:diabloti: ..namodniejsza fryzura.... Czasem jej się irokez robi... [quote name='Tośka_m']Sobowtóry widziałam w parku koło dworca PKS (Skaryszewskich bodajże), więc blisko starego miasta :p To pewnie my byłyśmy... ostatnio pracujemy nad rozdwajaniem się. To teraz tylko jeden filmik :-) WIKUNIA I ODKURZACZ :shake: http://cieszynka.wrzuta.pl/film/6VXlgFbetI/ Quote
nathaniel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Marta i Wika']:placz: :placz: Tylko pytanie, kto był sklonowany pierwszy i kto bez kogo nie mógł żyć, że trzeba było dorobić tą drugą ;-) A gdzie widziałaś te sobowtóry? Bo babcia kiedyś widziała w telewizji jak pokazywali Stary Rynek w Poznaniu, a mnie wtedy w Poznaniu nie było :-o Ja też widziałam , taką dziewczynę, piesek jak Wika też suczydło. Tylko się zastanawiałam jakiej Wika jest wielkości :oops: A to było w Zabrzu Quote
Marta i Wika Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='nathaniel']Ja też widziałam , taką dziewczynę, piesek jak Wika też suczydło. Tylko się zastanawiałam jakiej Wika jest wielkości :oops: A to było w Zabrzu Zmierzyłam Wikunię i ma dokładnie 38,5 cm :-) Quote
Recommended Posts