Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Sabciu trzymamy kciuki za Ciebie:thumbs::thumbs:
Dzwoniłam do Emiś i potwierdziłam że przyjeżdżamy wieczorem z Sabcią.[/QUOTE]
A ja siedzę jak na szpilkach czekając na telefon że już po i wszystko w porządku ....

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam.
Wszystko w porządku, sunia czeka już na odbiór :multi::multi::multi:
Oczywiście była zaciążona (zdziwiłabym się żeby nie)
Krótko rozmawiałam bo lekarz był zajęty.

Posted

Dobrze że Myszka zadzwoniła bo ja już nie miałam odwagi ....ostatnio coś nie miałam szczęścia do psiaków :(
Najważniejsze że wszystko poszło dobrze ...już nie mogę się doczekać aż wyprzytulam naszą kochaną Sabulkę:loveu::loveu::loveu: Dziś zrobimy zdjęcia Sabci ;)

Posted

Sabunia jak zwykle prawdziwy aniołek :) już u Emiś :) U weta zapłaciłyśmy łącznie z antybiotykiem i fartuszkiem 285 zł. Jutro podejdę po fakturkę.
Sabcia będzie musiała zostać u Emiś ok 10 dni. Zdjęcia mam tylko gapa ze mnie i kabel od aparatu został w pracy :( jutro wstawię jak dotrę do pracy ;)
Dziś miałam naprawdę zły dzień :( w pracy koszmar potem niewiadomo w co ręce włożyć. Przestaje już logicznie myśleć.
Jutro Sabunia będzie się do cioteczek uśmiechała z monitora ;)

Posted

A nie napisałaś Marticzko, że jak ją nam wet przyprowadził to nawet lekko ogonem zamachała.
Dalej wystraszona ale prawdziwy anioł. Grzeczna spokojna przyjazna psinka:)
Nie zapomnij jutro aparatu wziąć do pracy:). Lepiej już teraz włóż do torby:)

Posted

[quote name='Mysza2']A nie napisałaś Marticzko, że jak ją nam wet przyprowadził to nawet lekko ogonem zamachała.
Dalej wystraszona ale prawdziwy anioł. Grzeczna spokojna przyjazna psinka:)
Nie zapomnij jutro aparatu wziąć do pracy:). Lepiej już teraz włóż do torby:)[/QUOTE]

Włożony ....już dawno załadowałam co by czasem nie zapomnieć:lol: I jeszcze dwa razy się upewniałam czy oby na pewno :cool3: skleroza nie boli ;)
A Sabunia ogonkiem machnęła oj machnęła :loveu: kochana sunieczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

super, że wszystko poszło dobrze:)
Sandra wczoraj dała znać że puściła pieniążki nie mam ich jeszcze na koncie ale już zakładam, że mamy 240,00zł :) :) :)

Posted

[quote name='moca35']super, że wszystko poszło dobrze:)
Sandra wczoraj dała znać że puściła pieniążki nie mam ich jeszcze na koncie ale już zakładam, że mamy 240,00zł :) :) :)[/QUOTE]
U weta zapłaciłyśmy 285 ( z fartuszkiem i antybiotykiem). Jeśli sterylkowa skarbonka zwróci nam połowę to zostanie 97,50.
Wszystko zależy ile będzie Saba w hoteliku, jeśli 10 dni to trochę będzie brakowało.
Może też być konieczność wizyty u weta. Tak ze 100 zł dobrze byłoby dozbierać.

Posted

Bidulińska:(
Dzwoniłam do Emiś.
Saba noc przespała spokojnie, była rano na małym spacerku, wczoraj trochę piła. Dzisiaj dziabnęła trochę z puszki ale bardzo niewiele.
Emiś dała jej przeciwbólowe dzisiaj. Emiś mówiła też, że jakby nie jadła dłużej to włączy jej trochę płynów przez wenflon.
Marticzko jak odbierzesz fakturę to wstaw scan na wątek a potem trzeba ją wysłać na sterylkową skarbonkę.
Zaraz się zapytam Soemy czy na ten adres co na fakturze czy na inny.

Posted

[quote name='andegawenka']Tylko żeby nie wylizała bo bedzie się rana paprzeć jak u mojej suni ...nie upilnowałam:oops:[/QUOTE]
Jest u Emiś w domu, nie w kojcu więc pod okiem.
Ona jest taka grzeczna i potulna jak aniołek. Na razie za słaba raczej żeby chcieć lizać. Może mieć ochotę jak się zacznie goić i swędzieć.

Posted

[quote name='Mysza2']Bidulińska:(
Dzwoniłam do Emiś.
Saba noc przespała spokojnie, była rano na małym spacerku, wczoraj trochę piła. Dzisiaj dziabnęła trochę z puszki ale bardzo niewiele.
Emiś dała jej przeciwbólowe dzisiaj. Emiś mówiła też, że jakby nie jadła dłużej to włączy jej trochę płynów przez wenflon.
Marticzko jak odbierzesz fakturę to wstaw scan na wątek a potem trzeba ją wysłać na sterylkową skarbonkę.
Zaraz się zapytam Soemy czy na ten adres co na fakturze czy na inny.[/QUOTE]
Eluniu jak tylko odbiorę zaraz wstawię na wątek. A do Ciebie oryginał.
No bidulka bidulka :( ale z każdym dniem będzie już tylko lepiej ;) a potem dziewczynka BEZPIECZNA będzie latała sobie do woli po swoich zakątkach ;)