Mysza2 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Maruda666']Szkoda że musi tam wracać :(, ale krzywda w sensie fizycznym jej się tam nie dzieje a cała masa zwierzaków jest w większej potrzebie :( Najważniejsze, że wysterylizowana. Widzę wyżej, że jakby co, to na Górnym Śląsku mam się gdzie zahaczyć :) :)[/QUOTE] Marudko biją się o Ciebie :):):) Szkoda Marudko że musi wracać, ale skąd brać domy dla psiaków. Suni w tym domu moim zdaniem nikt nie krzywdzi, ten właściciel mówił że ją przygarnął bo było mu żal. Odżywiona też jest dobrze. Quote
Martika&Aischa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Mysza2']Marudko biją się o Ciebie :):):) Szkoda Marudko że musi wracać, ale skąd brać domy dla psiaków. Suni w tym domu moim zdaniem nikt nie krzywdzi, ten właściciel mówił że ją przygarnął bo było mu żal. Odżywiona też jest dobrze.[/QUOTE] Myślę że tam właśnie sunia czuje się najlepiej ....kocha swój dom ....swoją wolność i ma przy sobie człowieka. To jej życie i innego nie zna. Na pewno nie jest bita i nie jest głodzona ...jedyne czego brakuje to dopilnowania ale tego już chyba nie da się zmienić ...niestety. Quote
moca35 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Marudko 17 zł wet + 50 zł hotelik....tyle musimy jeszcze uzbierać ...[/QUOTE] wpłynęło 50,00zł od Marudy:) ja dołożę te 17 zł Quote
Martika&Aischa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='moca35']wpłynęło 50,00zł od Marudy:) ja dołożę te 17 zł[/QUOTE] Ależ się cieszę:multi::multi::multi: Cioteczki jesteście WIELKIE!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ależ się cieszę:multi::multi::multi: Cioteczki jesteście WIELKIE!!!!!! :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] wielkie i kochane :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy Quote
Mysza2 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Mysza2']tu jest paragon z piatku na te 17 zł Moca, ten paragon też możesz wkleić na 1 stronę. Quote
Maruda666 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='moca35']nie ma o czym mówić[/QUOTE] ...się podpisuję czterema łapami :) Quote
Mysza2 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Maruda666']...się podpisuję czterema łapami :)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Trzymajcie kciuki, żeby się to ładnie zagoiło. Ja się pochlastam, jak zajadę jutro do weta i będzie znowu coś nie tak tfu tfu , nie na psa urok. Quote
moca35 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 napewno wszystko bedzie OK czekamy na dobre wieści Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Mysza2']:loveu::loveu::loveu: Trzymajcie kciuki, żeby się to ładnie zagoiło. Ja się pochlastam, jak zajadę jutro do weta i będzie znowu coś nie tak tfu tfu , nie na psa urok. tfu ...tfu...tfu....;) Quote
Nadziejka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :modla::bye::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:trzymamy mocnoooooooo! Quote
Emiś Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Brzuchol wygląda fajnie, tam gdzie się rozlazło to już pozarastało, więc wróżę Sabci dziś powrót do domu ;) Quote
Mysza2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Emiś napisał(a):Brzuchol wygląda fajnie, tam gdzie się rozlazło to już pozarastało, więc wróżę Sabci dziś powrót do domu ;) obyś miała rację:). Będę tak miedzy 17-18. Emiś wystaw do razu rachunek:) Quote
kaja69 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A zaglądam i tutaj...w subskrypcjach mam ten watek,więc pewnie mam ogromne zaległości...jak wszędzie zresztą :) Quote
Mysza2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Już jestem:) Wet powyciągał resztę szwów i ocenił że wszystko jest ok. Saba już u siebie, na widok pana cieszyła się bardzo:):) Pan bardzo dziękował, obiecał, że bedzie zwracał uwagę na brzuchol Saby i gdyby coś było nie tak to zadzwoni. Jechałam z Sabą do jej domu z bardzo mieszanymi uczuciami, bo widać było jak Sabie u Emiś jest dobrze, zintegrowana z całą jej psiarnią, wszystkie stwory obskoczyły mnie pchając sie do głaskania, rozdając buziaki, a Saba wśród nich i Maciuś który ma usuniete oba oczka. Ale po reakcji Saby na pana trochę mi przeszło. Jak już Saba została z panem to na ulicy zjawiły się dwa psiaki też chętne do głaskania. Jeden z nich to syn Saby. Zaraz powklejam fotki i fakturę. Quote
Mysza2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 W samochodzie w drodze do domu I na miejscu pod domem, tylko flesh odmówił posłuszeństwa i tak wyszło jak wyszło i faktura od Emiś Quote
Mysza2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ta pozycja na fakturze "opieka weterynaryjna" to koszt kropelek na pchły. Troszkę źle szacowałysmy koszt hotelku bo 10 zl/ dobę a to było bez wyżywienia. Z jedzeniem 12zł/ dobę Tak więc cały koszt przedsięwziecia to 285 zł rachunek za sterylkę z antybiotykami 17 zł - ponowny antybiotyk 189 - hotelik razem 491 zł skarbonka zwróci nam 142,5 nasz koszt 348,50 Mamy uzbierane 329,50 Ja dokładam brakujące 19,50 oraz koszty trzykrotnych dojazdów do Sarnowa i do weta. Moca przelej do Emiś 189 zł, a do mnie resztę, bo u weta ja wszystko płaciłam. Wyślę Ci na pw nr konta. Na zwrot reszty czekam ze sterylkowej skarbonki Bardzo bardzo dziekujemy wszystkim kochanym cioteczkom które pomogły sfinansować całą operację :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 moca35 napisał(a):Mysza, Emiś, pieniążki wyszły :) Do mnie doszły:) 141 zł Moca wg mnie przelałaś mi za dużo o 5,50 (5 zł z zebranej kwoty było już u mnie bo Ewa wpłaciła mni gotówką) Żeby nie robić bez końca przelewów, a płacisz na różne psiaki na pewno, to jak będziesz miała na jakiegoś wpłacić to daj znać i przeleję w Twoim imieniu. Może tak być? Czy mam Ci zwrócić na konto? Dzwoniłam do pana od Saby. Mówi że wszystko w porządku i że Saba jest w domu:):) Tak myślę że ta cała nasza "interwencja" chyba wyszła na dobre nie tylko w kwestii sterylizacji Saby:) Quote
moca35 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mysza2 napisał(a):Do mnie doszły:) 141 zł Moca wg mnie przelałaś mi za dużo o 5,50 (5 zł z zebranej kwoty było już u mnie bo Ewa wpłaciła mni gotówką) Żeby nie robić bez końca przelewów, a płacisz na różne psiaki na pewno, to jak będziesz miała na jakiegoś wpłacić to daj znać i przeleję w Twoim imieniu. Może tak być? Czy mam Ci zwrócić na konto? Dzwoniłam do pana od Saby. Mówi że wszystko w porządku i że Saba jest w domu:):) Tak myślę że ta cała nasza "interwencja" chyba wyszła na dobre nie tylko w kwestii sterylizacji Saby:) Mysza, nie przejmuj się, zrobiłam to z premedytacją ;) Jest OK :) Quote
Mysza2 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='moca35']Mysza, nie przejmuj się, zrobiłam to z premedytacją ;) Jest OK :) Bardzo dziękuję :):), i za prowadzenie "księgowośi" również. to ja to dołożę do mojej najbliższej wpłaty dla Maciusia z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna.Szukamy-domowego-DT-POMOCY!! Quote
moca35 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Nie ma problemu, jakby co jestem do dyspozycji :) Quote
moca35 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 mam nadzieję, ze do Emiś pieniążki też dosżły? Quote
Recommended Posts