miki27 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Cwaniak wyjadł całą rybę i mokrą z zapadki i się nie złapał! Nie wiem skąd wie,że jak położy łapki na zapadce to wpadnie w pułapkę. Już nawet z tej klatki jest zrobiona imitacja transporterka okrytego swetrem i nic. Tak mądrego kociaka jeszcze nie spotkałam. On chyba woli wolność, ale to nie jest dobre miejsce dla niego. Możliwe,że młody wychodzi już na pole a dzisiaj ścinali kukurydzę..... Skoro jest taki mądrala to dlaczego nie chce mieć swojego domku???? Dt stale na niego czeka, ciągle się o niego wszyscy dopytują a ten takie numery nam wszystkim odstawia. Co za Paskudnik mały:/ Klatka -łapka to jedyny sposób na jego złapanie ale on nie ma zamiaru tam wchodzić. Nagle pojawił się tam jakiś szary kot nie wiem czy kot czy kotka i współpracuje z młodym:) Razem chodzą i ten starszy pewnie młodemu myszy przynosi. Brak mi juz słów na tego małego Zbója:) Quote
ani Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Cześć, przy piątku początek wieści dobrych...Wczoraj kocinka się złapała. Był bardzo zestresowany. biedny. Ale już pogoda się zmienia, robi się coraz zimniej, bałam się o niego . Jakoś dałby radę, ale nie byłoby lekko. Także chyba w samą porę..Ale piękny jest Quote
Luna007 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ale wieści SUPER! sobie wyobrażam, że na razie szczęśliwy nie jest................. Quote
ani Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nie wiem czy Miki spała w nocy, miauczał i strasznie się szamotał. biedulek. Ale mam nadzieję, ze trafi tam gdzie będzie miał lepiej. Szkoda, ze nie mogą nam powiedzieć co naprawdę myślą...;) Quote
Isabel Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nareszcie pozwolił sobie pomóc! :) Jest jeszcze na tyle mały, że powinien przyzwyczaić się do nowych warunków. Ja miałam swego czasu na DT dwa półroczne dziczki i też zaaklimatyzowały się w domowych warunkach, chociaż trochę to trwało ;) Quote
necianeta89 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ciocie, ja zaoffuje, za co bardzo przepraszam, ale proszę ślicznie, jeśli macie konto na miau, zagłosujcie w KrakVecie proszę na fundacje Zmieńmy Los W Bielsku Białym... http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133887&start=15&sid=f357379b967b7128bcaf8d9f650d6f7b&view=viewpoll Mają ogromne długi i to bardzo im się przyda... Quote
miki27 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 http://fdz-animalia.pl/photos/animals/B4e8b164327d41.jpg http://fdz-animalia.pl/photos/animals/B4e8b1b49e7917.jpg To są fotki tych ślicznotek, siostrzyczek Klauna. Lulu już dzisiaj jedzie do domku stałego a Nati czeka na wizytę przedadopcyjną. Po trzech tygodniach łapania Klauna w końcu nadszedł ten dzień,że kocurek dał się złapać:)))))))) Razem z Panią Elą z Fundacji Animalia pojechałyśmy do weta, tam maluch został zbadany, odrobaczony i spryskany na pchełki, ale się wyrywał, podgryzał nawet weta. Kochany i BARDZO MĄDRY kocurek. Już jest bezpieczny, pojechał do DT:)))))) Ich mamusia miała [o sterylce wrócić na dwór, ale chyba przemyślała sprawę ,że nie warto gryźć i drapać i zachowywać się jak dzikus dlatego też przebywa w dt, ciągle się ociera i prosi o porcję głasków:)))Czasami cuda się zdarzają, może i Czarnym Braciszkom sie w końcu powiedzie. Jest już zimno a Oni śpią na dworze:( Quote
ani Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Miki to nie Klaun tylko Joker( jak w utworze Fatboy Slim:)) Tydzień nas robił na szaro... Quote
Cassi_ Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 super wieści :multi: śliczny maluch :loveu: Quote
ani Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 a może ktoś coś wie co z mama tych maluchów? Quote
miki27 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Wszystkie kotki łaćznie z Ich mamusią są w domkach stałych:) Quote
AlfaLS Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 miki27 napisał(a):Wszystkie kotki łaćznie z Ich mamusią są w domkach stałych:) Super!!!!!!!! Quote
Recommended Posts