Olga132 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 zachęcam wszystkich do wklejania sobie pięknego banerka zrobionego przez Folen informującego o zbiórce fantów Quote
Zmysł Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Olga132']zachęcam wszystkich do wklejania sobie pięknego banerka zrobionego przez Folen informującego o zbiórce fantów[/quote] piękny, ale wtedy musiałbym wyrzucić Ryśka:shake: Quote
Gosiapk Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Zmysł']piękny, ale wtedy musiałbym wyrzucić Ryśka:shake:[/quote] Ręce precz od Ryśka! :mad: Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Gosiapk']Ręce precz od Ryśka! :mad:[/quote] no więc właśnie, nie mam wyjścia Quote
tomcug Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Rysieńku - słońce smaży a ty się wygrzewasz pewnie. Quote
Gosiapk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Zmysł']Rychu to chyba wieczny schroniskowiec:-([/quote] Jemu tam dobrze, nie wiem czy jest sens szukać domu. Quote
tomcug Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Gosiapk']Jemu tam dobrze, nie wiem czy jest sens szukać domu.[/quote] A ja wiem - zawsze swój domek to jest to. Niechby zobaczył, co to znaczy być kochanym, potrzebnym stworzeniem. Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Gosiapk']Jemu tam dobrze, nie wiem czy jest sens szukać domu.[/quote] myślę, że mu nieźle, bo nie zna innego życia. ale jakby miał swojego człowieka Quote
tomcug Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Rysiu, śpij dobrze, jutro nowy dzień i wiele wyzwań przed tobą. :lol: Quote
Recommended Posts