tomcug Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Rysiu, ale leje. W nocy u nas szalała burza z piorunami i .......... wszyscy słodko spali łącznie z psami a ja jeszcze jakiś horror włączyłam. :angryy: Quote
tomcug Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tylko ja cię odwiedzam? Zmysł zagoniony, teraz jest z Żabcią u weta - czekamy na wieści. Quote
tomcug Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Rysiu, widzisz ciotka od wczoraj nie raczyła do ciebie zajrzeć, feee ciotka tomcug, feeeeeeeeeee............ Quote
tomcug Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Zmysł']jeśli Ciotka feee, to co powiedzieć o wujku:mad:[/quote] Eee co by tu powiedzieć. Wujek jest "w porzo" i już. :lol: Quote
tomcug Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Zmysł']Skacze, skacze i nic.[/quote] Tys prowda :-(. Quote
tomcug Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dzień dobry, Rysiu. U nas od rana słoneczko pięknie grzeje, mam nadzieję, że i ty wygrzewasz kosteczki. Quote
Ania W Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Rysiek wygrzewa??? Na leżąco???? Chyba sami nie wierzycie co piszecie ?;) Ale ze skubaniem trawy to może byc prawda ...:) Quote
tomcug Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Ania W']Rysiek wygrzewa??? Na leżąco???? Chyba sami nie wierzycie co piszecie ?;) Ale ze skubaniem trawy to może byc prawda ...:)[/quote] W biegu też można grzać futerko! :razz: Quote
tomcug Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No to dobranoc Rysiu. Odnowiłam Allegro, może tym razem.... Quote
Recommended Posts