Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selenga']doczytałam że Rysio to staruszek i aż się cofnęłam do początku żeby zobaczyć ileż ten staruszek ma lat
8-10 to niemało ale miałam kiedyś foxteriera, dożył 16 lat, więc chyba przed terierowatym Ryskiem jeszcze lata życia :)
czy on ma jakieś ogłoszenia poza stroną Emira?[/quote]

No ja też mam 12 - letniego kundelka i trzyma sie świetnie, więc to nie jest taki znowu straszny wiek. Ale ludzie woląa młode psiaki do adopcji a ukrywanie wieku mija się z celem. Rysio ma Allegro i jest ogłoszony na 5 lub 6 portalach, na razie zero odzewu. :shake:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś odwiedziłysmy Rycha - niestety nasza wizyta nie zrobiła na nim wrażenia.
Poszedł sobie na przeciwległy koniec boksu i zajał się swoimi sprawami.

Posted

[quote name='Olga132']Dziś odwiedziłysmy Rycha - niestety nasza wizyta nie zrobiła na nim wrażenia.
Poszedł sobie na przeciwległy koniec boksu i zajał się swoimi sprawami.[/quote]
Może Rychu lubi po prostu swoje obecne życie i ludzie nie sa mu potrzebni? Może niepotrzebnie szukamy mu domu?

Posted

[quote name='Gosiapk']Może Rychu lubi po prostu swoje obecne życie i ludzie nie sa mu potrzebni? Może niepotrzebnie szukamy mu domu?[/quote]

No właśnie też sie nad tym zastanawiam. On chyba nie zna innego, domowego życia.

Posted

Rysiek na pewno nie zna życia w mieszkaniu. On nadaje się tylko na podwórkowego psa, ewentualnie z wejściem do domu. To nie jest pies dla które człowiek jest najważniejszy i jego potencjalny właściciel powinien to wiedzieć.
Jednym słowem musi się zgodzić na warunki jakie stawia Rysiek ;)
Ja nie twierdzę, że szukanie mu domu jest bez sensu ale z drugiej strony szanse na to , że on się znajdzie są niewielkie...
[IMG]http://lh6.ggpht.com/psia.szajka/SF7KoPlf_qI/AAAAAAAAGPo/gPBxOCuaSr0/s800/rysiek.jpg[/IMG]

Widać fotkę? (kiedyś wklejałam w ten sposób i nie było widać ;) )
Rysiek zajęty swoimi sprawami (wyskubywał sobie trawkę :) )

Posted

Rysiek w całej okazałości.
Widać, że jest w świetnej formie ;)
[IMG]http://lh6.ggpht.com/psia.szajka/SF7KoD7b8tI/AAAAAAAAGPw/djVuRJaKcB8/s800/rysiek1.jpg[/IMG]