tomcug Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Selenga']doczytałam że Rysio to staruszek i aż się cofnęłam do początku żeby zobaczyć ileż ten staruszek ma lat 8-10 to niemało ale miałam kiedyś foxteriera, dożył 16 lat, więc chyba przed terierowatym Ryskiem jeszcze lata życia :) czy on ma jakieś ogłoszenia poza stroną Emira?[/quote] No ja też mam 12 - letniego kundelka i trzyma sie świetnie, więc to nie jest taki znowu straszny wiek. Ale ludzie woląa młode psiaki do adopcji a ukrywanie wieku mija się z celem. Rysio ma Allegro i jest ogłoszony na 5 lub 6 portalach, na razie zero odzewu. :shake: Quote
Olga132 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Dziś odwiedziłysmy Rycha - niestety nasza wizyta nie zrobiła na nim wrażenia. Poszedł sobie na przeciwległy koniec boksu i zajał się swoimi sprawami. Quote
Gosiapk Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Olga132']Dziś odwiedziłysmy Rycha - niestety nasza wizyta nie zrobiła na nim wrażenia. Poszedł sobie na przeciwległy koniec boksu i zajał się swoimi sprawami.[/quote] Może Rychu lubi po prostu swoje obecne życie i ludzie nie sa mu potrzebni? Może niepotrzebnie szukamy mu domu? Quote
tomcug Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Gosiapk']Może Rychu lubi po prostu swoje obecne życie i ludzie nie sa mu potrzebni? Może niepotrzebnie szukamy mu domu?[/quote] No właśnie też sie nad tym zastanawiam. On chyba nie zna innego, domowego życia. Quote
Ania W Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Rysiek na pewno nie zna życia w mieszkaniu. On nadaje się tylko na podwórkowego psa, ewentualnie z wejściem do domu. To nie jest pies dla które człowiek jest najważniejszy i jego potencjalny właściciel powinien to wiedzieć. Jednym słowem musi się zgodzić na warunki jakie stawia Rysiek ;) Ja nie twierdzę, że szukanie mu domu jest bez sensu ale z drugiej strony szanse na to , że on się znajdzie są niewielkie... [IMG]http://lh6.ggpht.com/psia.szajka/SF7KoPlf_qI/AAAAAAAAGPo/gPBxOCuaSr0/s800/rysiek.jpg[/IMG] Widać fotkę? (kiedyś wklejałam w ten sposób i nie było widać ;) ) Rysiek zajęty swoimi sprawami (wyskubywał sobie trawkę :) ) Quote
Ania W Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Rysiek w całej okazałości. Widać, że jest w świetnej formie ;) [IMG]http://lh6.ggpht.com/psia.szajka/SF7KoD7b8tI/AAAAAAAAGPw/djVuRJaKcB8/s800/rysiek1.jpg[/IMG] Quote
Ania W Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 odebrałam , dzięki ...teraz to w ogóle mam mętlik :/ Quote
Zmysł Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ja też nie lubię, jak ktoś mi przeszkadza w wydłubywaniu trawy:mad: Quote
tomcug Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Zmysł']Ja też nie lubię, jak ktoś mi przeszkadza w wydłubywaniu trawy:mad:[/quote] Masz coś wspólnego z Ryśkiem. :evil_lol: :cool3: Quote
Gosiapk Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Z drugiej strony to fajnie bybyło gdyby Rychu miał cały ogród do biegania i skubania trawki. Quote
tomcug Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Gosiapk']Z drugiej strony to fajnie bybyło gdyby Rychu miał cały ogród do biegania i skubania trawki.[/quote] A pewnie, pewnie! Quote
tomcug Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Rychu - jak zwykle jesteś "zagoniony", co? :lol: Ale ciotka i tak o tobie pamięta. Quote
Recommended Posts