tomcug Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Rysio zapracowany pewnie, jak zawsze. Quote
emir Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 tomcug napisał(a):Rysio zapracowany pewnie, jak zawsze. no! musze pilnowac tyh wariatek pigi i pegi oraz gizy i argosa - co som ze mnom; ale zdjencia to mi fajne wstawiłeS; te zdjencia to robiła ania - no wiesz, ta co sie zupełnie nie boi tylko łazi s tym zdjenciorobem i pstryka i sie wygina do tyh psuf i kuca i cuduje - no to jej potem takie fajne zdjencia sie robiom; ona dobra jest; hyba widać, rze jestem ładny i śmieje sie do was, bo mnie kohacie i jesteście dobre hociasz czlowieki;jak ktos koha psa to mu, znaczy temu psowi sie robi ciepło na sercu i jusz nawet morze byc dobry dla najgorszego sfojego wroga, bo wie, rze jest dla kogoś warzny; u nas stale ta sama robota s tymi nowymi co ih jes znuf wiencej; a emirowa to jusz hyba wcale nie ma łba tak lata i sie martfi i jeszcze unas stale pada albo leje ,rze sie nie hce nawet wyłazic nikomu; wienc mnie lupcie, bo jestem ładny i mondry i jak mi sie bedzie hcialo to znuf cos wam opowiem; ide spac, bo co ma robic pies jak stale pada? on musi spać, rzeby sie nie wścieknońc s tego deszczu i błota Rycho , co czeka na słońce Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 fajnie Rychu.a w krakvecie kliknąłeś? Quote
tomcug Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Rysiu, uwielbiam czytać Twoje opowieści. Jesteś super gość. :cool3: Quote
emir Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Zmysł napisał(a):fajnie Rychu.a w krakvecie kliknąłeś? no se klikłem? a co dajom? jakies suczenie? czy tylko rzarcie? a ty zmys to kiedy pszyjedziesz/ obiecujesz, obiecujesz i co? gupka ze mnie nie rup, dobra, bo jak f końcu do mnie pszyjedziesz to cie nawet moge ugryż za te tfoje obiecanki cacanki - a pies gupi to sie cieszy, co?? wiesz - ja jestem pies słowny: jak muwie, rze ugryze, to ugryze napewno tfuj Rycho co czeka Quote
Zmysł Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 emir napisał(a):no se klikłem? a co dajom? jakies suczenie? czy tylko rzarcie? a ty zmys to kiedy pszyjedziesz/ obiecujesz, obiecujesz i co? gupka ze mnie nie rup, dobra, bo jak f końcu do mnie pszyjedziesz to cie nawet moge ugryż za te tfoje obiecanki cacanki - a pies gupi to sie cieszy, co?? wiesz - ja jestem pies słowny: jak muwie, rze ugryze, to ugryze napewno tfuj Rycho co czeka ja na pewno w tym roku "pszyjade" jeśli obiecasz, że klikniesz Quote
emir Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Zmysł napisał(a):ja na pewno w tym roku "pszyjade" jeśli obiecasz, że klikniesz ja słowa doczymuje , a ty co? jusz klikłem no! a jak to zrobić rzeby wszystkie klikaly na emira - rzarcie sie pszyda karzdemu psowi i suczeni; emirowa ani ta ot zaszczykuf tego co dla nas to nie jedzom - sam widziałem, rze nic nam nie zabierajom s tego co tu rurzne ludzie pszynoszom ; one som porzondne i psowi nie zabiorom tylko jeszcze dajom co majom dobrego no to cześ ide jusz teras spać Rycho Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ciotki klikają Rysiaku!:loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 emir napisał(a):ja słowa doczymuje , a ty co? jusz klikłem no! a jak to zrobić rzeby wszystkie klikaly na emira - rzarcie sie pszyda karzdemu psowi i suczeni; emirowa ani ta ot zaszczykuf tego co dla nas to nie jedzom - sam widziałem, rze nic nam nie zabierajom s tego co tu rurzne ludzie pszynoszom ; one som porzondne i psowi nie zabiorom tylko jeszcze dajom co majom dobrego no to cześ ide jusz teras spać Rycho nie martf się Rysiu - będzie dużo kliknięć Quote
tomcug Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Sporo ludzi klika, powinno być dobrze. :lol: Quote
tomcug Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witaj Rycho. Pewnie znowu będziesz spał cały dzień, bo co tu robić w taki deszczowy dzionek. :shake: Quote
Zmysł Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 tomcug napisał(a):Sporo ludzi klika, powinno być dobrze. :lol: musi być dobrze;) Quote
tomcug Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Rysio będzie miał mnóstwo"rzarcia". Chociaż pewnie wolałby suczenie. :razz: Quote
emir Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no cześ - wam sie wydaje, rze pies to rzre , mysli o d.. suczeniach i śpi; aja mam łeb jak bania i serce mi sie ściska z bulu; jak dzień ma być dobry i spokojny kiedy słysze jak emirowa sie drze do kogoś i dzwoni tom komurom ,rze w rzyrardowie zamęczyli naszego brata - a on byl w shronie - wienc powinni mu pomuc a co sie stało? te człowieki paczyły sobie spokojnie jak on z bulu i głodu i pragnienia umiera; rzarcie i wode mu w miskah postawili a on nie wstawał, nie mug nawet pić ani nic, tylko mu kref stale leciała i on tak umieral i umierał , a oni paczą i ih lekasz tesz paczy i co? nic - nie ratowali, bo to najgorsze gady som bes serca i litości; a dzis znuf w brwinowie to jeden tak bił tak bil sfojego psa, rze go prawie zabił - a ten biedny jusz ze strahu i bulu to nawet nie skomlał - tak sie bał i tak go bolało; a ten luc , coto nawet nie morzna powiedzieć,rze bydle ( bo by sie bydlenta mogły obrazić) to on katował tego swojego psa - tego swojego pszyjaciela i obrońce codzień! i gdzie wy ludzie macie serca? czy sumienia? jakby była sprawiedliwoś na tym sfiecie to karzdy porzndny pies i suczenie tesz oczywiście - powinny go gryż i szarpac na kawalki, rzeby nie umierał tylko zdyhał w bulu bez pomocy od nikogo jak macie jakom litoś dla nih, rze jeden umrał jusz, bo dobre ludzie skrucili mu jego menczarnie, rzeby nie cierpial, i on jusz odszed i jes hyba szczensliwy, bo nie widzi tyh potforuf - co wyglondajom jak ludzie a som najgorsze na świecie; wienc jak macie litos i dla tego katowanego to mufcie wszyskim, rzeby pisali gdzie sie d a i do tyh gazetuf i telewizoruf i do urzendnikuf - nieh karzdy kszyczy: pies tesz ma serce, pies tesz cierpi - nik nie ma prawa katować nikogo; ludzie miejcie jakomś litoś dla nas!! emirowa powiedziała, rze im nie otpuści - no to nieh ona za nas sie wstawi do sprawiedliwości wasz Rycho ze skamienialym s przerarzenia sercem Quote
Talcott Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts