Jump to content
Dogomania

bokser Zefirek przeszedł za [TM]*, juz cię nic nie boli faflaczku(((:

Recommended Posts

Posted

[quote name='kora78']dobry to jest zeszycik. mnie to by sie przydal :D[/QUOTE]

Więcej bazarków rób,to i ty sobie w końcu założysz dla wygody :)

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

robie troche bazarkow, ale nie w takich hurtowych ilosciach. nie ogarnelabym sie z wysylkami, co, komu, za ile, ile wplacil. w koncu bym wyslala komus paczke nie te, co trzeba. i tak by sie skonczylo ;) za duzo zamieszania.
a zeszycik tez marta071 prowadzi, wpisuje sobie deklaracje, kto kiey wplacil. ja zawsze latam po wyciagu z konta, skacze po tych stronach w necie, po pm-kach, ufff

kiedy sie ta obserwacja dokladnie konczy? kiedy Zefcio wyjezdza?

Posted

Zefirek wyjeżdża dziś około 19:00. Michał przyjedzie po niego osobiście, a cudowna osoba czytająca wątek zwróci koszt transportu :)

Wszyscy w przytulisku są powiadomieni i czekają, a Pani wet wyraziła zgodę na opuszczenie schronu przez Zefirka.
Liczymy, że jedzie po lepsze życie.

Posted

[quote name='conceited']Zefirek wyjeżdża dziś około 19:00. Michał przyjedzie po niego osobiście, a cudowna osoba czytająca wątek zwróci koszt transportu :)

Wszyscy w przytulisku są powiadomieni i czekają, a Pani wet wyraziła zgodę na opuszczenie schronu przez Zefirka.
Liczymy, że jedzie po lepsze życie.[/QUOTE]

Bardzo się cieszę, że wreszcie boksiołek dzisiejszą noc spędzi już na kanapie :smile::smile::smile::smile::smile:

[B][U]Conceited[/U] [/B]bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad faflakiem :Rose:

Posted

[quote name='Kapsel']Bardzo się cieszę, że wreszcie boksiołek dzisiejszą noc spędzi już na kanapie :smile::smile::smile::smile::smile:

[B][U]Conceited[/U] [/B]bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad faflakiem :Rose:[/QUOTE]

I ja się cieszę, że się dogadałyśmy :) mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.
Rozumiem, że zaświadczenie o braku wścieklizny mam wysłać Pani Agnieszce? Mogłabyś mi jeszcze raz wysłać jej adres, bo skasowałam tą wiadomość.

Posted

[quote name='conceited']I ja się cieszę, że się dogadałyśmy :) mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.
Rozumiem, że zaświadczenie o braku wścieklizny mam wysłać Pani Agnieszce? Mogłabyś mi jeszcze raz wysłać jej adres, bo skasowałam tą wiadomość.[/QUOTE]
Adres wysłany na pw.

Posted

[quote name='conceited']Zefirek wyjeżdża dziś około 19:00. Michał przyjedzie po niego osobiście, a cudowna osoba czytająca wątek zwróci koszt transportu :)

Liczymy, że jedzie po lepsze życie.[/QUOTE]

A więc dziękujemy cudownej osobie,która czyta wątek za sfinansowanie podróży Zefirka :)

[quote name='Kapsel']Bardzo się cieszę, że wreszcie boksiołek dzisiejszą noc spędzi już na kanapie :smile::smile::smile::smile::smile:

[B][U]Conceited[/U] [/B]bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad faflakiem :Rose:[/QUOTE]

Przyłączam się do podziękowań za opiekę :)

Dobra robota dziewczyny :)

Posted

[quote name='tatankas']A więc dziękujemy cudownej osobie,która czyta wątek za sfinansowanie podróży Zefirka :)
[/QUOTE]
Tak, bardzo dziękujemy za pomoc dla Zefirka od tajemniczej osoby :buzi::Rose::hand:czytającej wątek.
Ja też tak kiedyś zaczynałam, więc zapraszamy serdecznie dobrego duszka :loveu: do aktywnego udziału w wątku Zefirka.

Posted

[quote name='sabinka40']Pieniążki wysłałam:lol:
Zefirku trzymam kciuki mocno za ciebie, a ty sprawuj się dobrze:loveu:[/QUOTE]

Sabinko , czy mogę dołączyć do bazarku który robię te ciuszki które zostały z ostatniego bazarku ?? a są u ciebie w domku

Posted

Stale patrzę na zegarek i nie moge doczekać się 19.00 :watpliwy::nonono2:
Wypuściłam Kapsla na chwilę :shake: zimnica straszna. Już niedługo, już chwileczkę, wytrzymaj jeszcze troszkę Zefirku!!!! Jak tylko będzie w samochodzie zaraz Wam dam znać!!!!

Posted

[quote name='Alicja']Sabinko , czy mogę dołączyć do bazarku który robię te ciuszki które zostały z ostatniego bazarku ?? a są u ciebie w domku[/QUOTE]

Jasne że tak:lol:, nawet coś dorzucę jeszcze:razz:

Posted

[quote name='olly']Michał jeszcze w trasie, pogoda nie sprzyja :([/QUOTE]

[B]My też trzymamy łapki i paluszki :kciuki:[/B]

[quote name='sabinka40']Jasne że tak:lol:, nawet coś dorzucę jeszcze:razz:[/QUOTE]

[B]oki. to jutro do Ciebie zadzwonię jak będę wracała z pracy [/B]

Posted

Zefirek już w samochodzie u Michała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Pan pilnujący wysypiska śmieci, chciał go wyciągnąć na chwytaku :mad::mad::mad::mad::mad:a Michał :loveu: powiedział mu że sobie poradzi. Wszedł do boksu (ciemno jak cholera) i boksiołek zaczął skakać, cieszyć się niemiłosiernie. Michał zapiął mu obróżkę i smycz bez problemu, Zefirek w pewnym momencie nawet chciał mu zwiać, więc chwycił go żeby przytrzymać za obróżkę i zero agresji :shake: Szedł na smyczy i potrząsał nią chrumkając jak to bokser, więc taki dźwięk który wydaje bokser mógł być odbierany jako warczenie :shake:
Jest przeraźliwie chudy, było ciemno więc ogląd dopiero na miejscu będzie.
Zefirek wskoczył do samochodu cały przeszczęśliwy i wyruszył w drogę do Bydgoszczy.
Michał :buzi::buzi::buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:dzięki!!!!