tatankas Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='kora78']dobry to jest zeszycik. mnie to by sie przydal :D[/QUOTE] Więcej bazarków rób,to i ty sobie w końcu założysz dla wygody :) Quote
kora78 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 robie troche bazarkow, ale nie w takich hurtowych ilosciach. nie ogarnelabym sie z wysylkami, co, komu, za ile, ile wplacil. w koncu bym wyslala komus paczke nie te, co trzeba. i tak by sie skonczylo ;) za duzo zamieszania. a zeszycik tez marta071 prowadzi, wpisuje sobie deklaracje, kto kiey wplacil. ja zawsze latam po wyciagu z konta, skacze po tych stronach w necie, po pm-kach, ufff kiedy sie ta obserwacja dokladnie konczy? kiedy Zefcio wyjezdza? Quote
conceited Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Zefirek wyjeżdża dziś około 19:00. Michał przyjedzie po niego osobiście, a cudowna osoba czytająca wątek zwróci koszt transportu :) Wszyscy w przytulisku są powiadomieni i czekają, a Pani wet wyraziła zgodę na opuszczenie schronu przez Zefirka. Liczymy, że jedzie po lepsze życie. Quote
Kapsel Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='conceited']Zefirek wyjeżdża dziś około 19:00. Michał przyjedzie po niego osobiście, a cudowna osoba czytająca wątek zwróci koszt transportu :) Wszyscy w przytulisku są powiadomieni i czekają, a Pani wet wyraziła zgodę na opuszczenie schronu przez Zefirka. Liczymy, że jedzie po lepsze życie.[/QUOTE] Bardzo się cieszę, że wreszcie boksiołek dzisiejszą noc spędzi już na kanapie :smile::smile::smile::smile::smile: [B][U]Conceited[/U] [/B]bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad faflakiem :Rose: Quote
conceited Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kapsel']Bardzo się cieszę, że wreszcie boksiołek dzisiejszą noc spędzi już na kanapie :smile::smile::smile::smile::smile: [B][U]Conceited[/U] [/B]bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad faflakiem :Rose:[/QUOTE] I ja się cieszę, że się dogadałyśmy :) mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Rozumiem, że zaświadczenie o braku wścieklizny mam wysłać Pani Agnieszce? Mogłabyś mi jeszcze raz wysłać jej adres, bo skasowałam tą wiadomość. Quote
Kapsel Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='conceited']I ja się cieszę, że się dogadałyśmy :) mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej. Rozumiem, że zaświadczenie o braku wścieklizny mam wysłać Pani Agnieszce? Mogłabyś mi jeszcze raz wysłać jej adres, bo skasowałam tą wiadomość.[/QUOTE] Adres wysłany na pw. Quote
tatankas Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='conceited']Zefirek wyjeżdża dziś około 19:00. Michał przyjedzie po niego osobiście, a cudowna osoba czytająca wątek zwróci koszt transportu :) Wszyscy w przytulisku są powiadomieni i czekają, a Pani wet wyraziła zgodę na opuszczenie schronu przez Zefirka. Liczymy, że jedzie po lepsze życie.[/QUOTE] A więc dziękujemy cudownej osobie,która czyta wątek za sfinansowanie podróży Zefirka :) [quote name='Kapsel']Bardzo się cieszę, że wreszcie boksiołek dzisiejszą noc spędzi już na kanapie :smile::smile::smile::smile::smile: [B][U]Conceited[/U] [/B]bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad faflakiem :Rose:[/QUOTE] Przyłączam się do podziękowań za opiekę :) Dobra robota dziewczyny :) Quote
Kapsel Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='tatankas']A więc dziękujemy cudownej osobie,która czyta wątek za sfinansowanie podróży Zefirka :) [/QUOTE] Tak, bardzo dziękujemy za pomoc dla Zefirka od tajemniczej osoby :buzi::Rose::hand:czytającej wątek. Ja też tak kiedyś zaczynałam, więc zapraszamy serdecznie dobrego duszka :loveu: do aktywnego udziału w wątku Zefirka. Quote
Pyrdka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Powodzenia Zefirku. Sprawuj się dobrze i szybko nabierz ciałka. Quote
Cheese Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Super :multi: Duże podziękowania za tyle serca, czasu i... Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) Zefirku zdrowiej i bądz szczęśliwy. Quote
sabinka40 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Pieniążki wysłałam:lol: Zefirku trzymam kciuki mocno za ciebie, a ty sprawuj się dobrze:loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='sabinka40']Pieniążki wysłałam:lol: Zefirku trzymam kciuki mocno za ciebie, a ty sprawuj się dobrze:loveu:[/QUOTE] Sabinko , czy mogę dołączyć do bazarku który robię te ciuszki które zostały z ostatniego bazarku ?? a są u ciebie w domku Quote
Kapsel Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Stale patrzę na zegarek i nie moge doczekać się 19.00 :watpliwy::nonono2: Wypuściłam Kapsla na chwilę :shake: zimnica straszna. Już niedługo, już chwileczkę, wytrzymaj jeszcze troszkę Zefirku!!!! Jak tylko będzie w samochodzie zaraz Wam dam znać!!!! Quote
olly Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Michał jeszcze w trasie, pogoda nie sprzyja :( Quote
sabinka40 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Alicja']Sabinko , czy mogę dołączyć do bazarku który robię te ciuszki które zostały z ostatniego bazarku ?? a są u ciebie w domku[/QUOTE] Jasne że tak:lol:, nawet coś dorzucę jeszcze:razz: Quote
tatankas Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='olly']Michał jeszcze w trasie, pogoda nie sprzyja :([/QUOTE] Trzymamy kciuki za akcję ;) Quote
Alicja Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='olly']Michał jeszcze w trasie, pogoda nie sprzyja :([/QUOTE] [B]My też trzymamy łapki i paluszki :kciuki:[/B] [quote name='sabinka40']Jasne że tak:lol:, nawet coś dorzucę jeszcze:razz:[/QUOTE] [B]oki. to jutro do Ciebie zadzwonię jak będę wracała z pracy [/B] Quote
Kapsel Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Zefirek już w samochodzie u Michała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pan pilnujący wysypiska śmieci, chciał go wyciągnąć na chwytaku :mad::mad::mad::mad::mad:a Michał :loveu: powiedział mu że sobie poradzi. Wszedł do boksu (ciemno jak cholera) i boksiołek zaczął skakać, cieszyć się niemiłosiernie. Michał zapiął mu obróżkę i smycz bez problemu, Zefirek w pewnym momencie nawet chciał mu zwiać, więc chwycił go żeby przytrzymać za obróżkę i zero agresji :shake: Szedł na smyczy i potrząsał nią chrumkając jak to bokser, więc taki dźwięk który wydaje bokser mógł być odbierany jako warczenie :shake: Jest przeraźliwie chudy, było ciemno więc ogląd dopiero na miejscu będzie. Zefirek wskoczył do samochodu cały przeszczęśliwy i wyruszył w drogę do Bydgoszczy. Michał :buzi::buzi::buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:dzięki!!!! Quote
Alicja Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Michał :calus: Zefirku :bigcool:jesteś bezpieczny Quote
Pyrdka Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Uffff. Szerokiej drogi Zefirku i Michale. Czekamy na wieści . Super akcja!!!! Quote
sabinka40 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 :Cool!::bigcool::bigcool::bigcool:Super!!!!! Bedzie Ci Zefirku dobrze i cieplutko:loveu: Quote
olly Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dzwonił Michał, Zefirrro zasnął w cieplutkim aucie, taki spokojny śmierdzioszek jest z niego :) Quote
Cheese Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jak dobrze, też czekałam na wiadomości z niecierpliwością.:Cool!: Quote
Anula Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Cudowne zakończenie tego koszmaru,który Zefirek przeszedł.Czekamy na wieści. Quote
Recommended Posts