pumcia02 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć!!! Mam na imię Torek! Jestem bardzo ładny, grzeczny i energiczny. Pójdę z Tobą wszędzie, ale obiecaj mi, że będziemy biegać! Pobawimy się piłeczką, patyczkiem. Przyjdę na każde Twoje zawołanie! Mój ogonek, chociaż krótki zawsze żyje. Tzn. wiesz chodzi mi o to, że jest ciągle w ruchu, no, że ciągle nim merdam J Ale niech ja tylko zobacze jakiegoś psa… Nie lubię się z nimi bawić, jestem na to za poważnym psim panem. Zaloty do jakiejś ładnej suczki to co innego, ale konkurencji nie znoszę! Dobra tyle o mnie. Albo nie, powiem jeszcze jak znalazłem się w schronisku. Kiedyś miałem dom, ale znalazłem się na ulicy. Z poranioną łapą trafiłem do Azylu pod Psim Aniołem. Zawieźli mnie do weterynarza, a gdy już było wszystko ok. z moją kończyną wróciłem tutaj. Po bardzo długo ciągnących się dniach zostałem adoptowany. Uwielbiali mnie! Mówili, że jestem cudowny i, że nigdy mnie nie oddadzą. Jednak wkrótce tak się stało. Powiedzieli, że nie będą ze mną chodzić na spacery skoro nie lubię innych psów. Przywieźli mnie w kolczatce, która zaplątywała mi się w moją bujną sierść. Dbali o mnie jak potrafili, ale widocznie to było wystarczającym powodem, aby pozbyć się przyjaciela… Czy jeszcze kiedykolwiek dostanę jeszcze jedną szansę? Jeśli chcesz się mną zaopiekować, proszę Cię przyjedź do Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie Falenicy, bądź zadzwoń: (022) 612 62 97 lub 503 940 841. spytaj o młodego, radosnego Torka, który tu na Ciebie czeka… http://www.psianiol.org.pl a oto banerkowy Torek :) Quote
pumcia02 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 śmiać mi się chce zawsze z jego ogonka, bo jak idzie to cały czas merda! ale dosłownie! cały czas :) Quote
siekowa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 o tym że Torek jest na dogo to ja nie wiedziałam... Quote
pumcia02 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Karilka napisał(a):Śliczny pies... sZKODA żE AGRESYWNY:( w sumie większość psów jest agresywna do innych tej samej płci. Torek suki akceptuje więc nie jest tak źle :) mój domowy psiak tez lubi od czasu do czasu wpasc w jakies podwórkowe sprzeczki... Quote
pumcia02 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 tak po prostu Cię przyprowadzili. Zadzwonili i mówią: za dwie godziny przywieziemy Torka. do widzenia. i koniec rozmowy... Quote
pumcia02 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 nikt nie chce foksterierkowatego pieska? Quote
pumcia02 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Torek miałeś już swoją szansę... ale wróciłeś... Quote
siekowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 leku na głupotę ludzką jeszcze nie wymyślono a psy nadal traktowane są jak rzeczy :( Quote
pumcia02 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 oj Torek Torek. Zostałeś znaleziony z poranioną łapą... ciekawe kto cie skrzywdził :mad: Quote
saga_86 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Toreczek dlaczego ty jeszcze bez domku? Szkoda, że cię nie mogę wziąć:-( Quote
pumcia02 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 jak widać nikt nie może go wziąć :( Quote
brazowa1 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mariola ,glowa do gory! Mojego foksia,ulubienca schroniskowego,nikomu nawet nie proponowano do adopcji,bo byl naprawde swirkiem.Kochalam go,ale sama uwazalam,ze ma nierowno podsufitem :lol: 3 lata spedzil w schronie,ale znalezli sie ludzie,ktorzy chcieli wlasnie prawdziwego foksa ,z pasja ! Koniecznie popros o allegro (w tytule) i zapewniam Cie,ze bedziesz miala sporo telefonow,a w przeciagu 2 miesiecy wybierzesz mu dobry dom. Quote
siekowa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 teraz Kostek go wystawiła http://www.allegro.pl/item156182936_...ad optuj.html Quote
pumcia02 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 nawet nie wiedziałam że juz wstawione :) Quote
pumcia02 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 nawet spora oglądalność jak na razie na allegro, ale chyba nic nie przebije nam Lilusia :P Quote
pumcia02 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 no może i lepiej, ale to też rezultat dosyc rzadkiego czesania.. Quote
Recommended Posts