Kostek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jakas kobita zadzownila i zapytala czy chce tam ogloszenie:) dzisiaj byli jedni panstwo z 6 chcacych psiaka zobaczyc,przyjada jutro i chyba wezma szczeniaka wiec Torek czeka dalej na odwiedziny jedna maja byc jutro drugie w niedziele Quote
siekowa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Bardzo się cieszę :) Może kilka azylowców dostanie szansę.Fajnie by było spróbować z innymi gazetami może i oni się zgodzą. Quote
MaxSta Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Uf jak gorąco!!!!!! Ale mi to nie przeszkadza. Quote
Vella Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Przeczytałam cały wątek, wiem o jego agresji do innych psów. Czy to jest aktualne? Nic się w tej kwestii nie zmieniło? <nadzieja> Czy Torek został wykastrowany? Może kastracja mogłaby na to jakoś wpłynąć? Domek byłby... i to w Warszawie, ale już dwóch chłopaków w nim mieszka (sznaucer i jamnik), więc pewnie to tylko pobożne życzenie, łapię się jednak tej "brzytwy" - może coś się zmieniło w charakterze Torka, parę miesięcy przecież minęło... Quote
Kostek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 jedne co moge palecic dla tego domu to jakas suczka Torek nawet i po kastracji watpie aby sie zmienil.... Quote
Vella Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 cóż, szkoda. jak nie znajdę to pewnie sami kupią terierka, lub "terierka". Suczka raczej odpada, chyba żeby już wysterylizowana. Z chłopców mężczyźni jak się patrzy. Życzę Torkowi dobrego domu, takiego gdzie sam sobie będzie panem na włościach. Chociaż z doświadczenia wiem, że z adopcjami z Azylu łatwo nie jest... :( Quote
Kostek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 sunia oczywiscie ze bedzie wysterylizowana,popatrz moze na stronie www.psianiol.org.pl duzo suczek jest juz po sterylkach a reszta w sumie czeka w kolejce;) Quote
pumcia02 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 mamy jeszcze jednego foksa. tylko nie wiem jak on bedzie w stosunku do psów tak nos w nos, bo na spacerze zdaje sie nie zwracac uwagi na nie.. Quote
pumcia02 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 zdjecia robione przez fotografów: Quote
Umka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Torek dalej bez domu:( parę miesięcy temu wysłałam link do tematu moim znajomym którzy chcą foksa szkoda ze sie nie zdecydowali... życzę powodzenia Torku :) Quote
pumcia02 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 w sobote Torek był na imprezie MP w wola parku i z tego co słyszałam byl baaardzo grzeczny i wąchał sie z psami! jesli one nie zaczynały to i on był cicho :) ostatnio chlopak robi postepy, mozna z nim chodzic nawet na spacery z Rafim, starszym psiakiem. ale tak nos w nos nie próbowalismy jeszcze Quote
eria Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pikny banerek, bo pies pikny i zdjęcie pikne :loveu::loveu::loveu: Quote
pumcia02 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 ja zagladam :P zamiast siedziec w necie to na spacerki chodzilismy o! Quote
Recommended Posts